Mercedes b klasa b500.
PG CK874
KKAKVA JE OVO B klasa od 5000 kubika
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note x2
Mercedes b klasa b500.
PG CK874
KKAKVA JE OVO B klasa od 5000 kubika
Sad me podsjeti,ja juce oko 05.50 na semafore kod ekonomskog fakulteta,i preko puta mene u traku za desno prema milenijumu stoji passat 2 zelena limuzina DG table,i oboje imamo crveno,i iza njega nailazi presretac koji je vjerovatno krenuo prema brajicima,i pasat ladno krece na crveno i presretac za njim i odma rotacija...a 3 sekunde posto je krenuo pasat upalilo se zeleno,nije mi jasno sto bi covjeku iz cista mira da je krenuo jer je stojao na semafor prije toga,nije da je bio u pokretu pa da je samo produzio...I eto napravi im pazar samo sto su krenuli...
Zaborave se ljudi, pogotovo kod Verana...
Ali ova b klasa mi je bomba, zatamnjena stakla unutra monitor od 15 inča, a oiše B500
http://www.vijesti.me/vijesti/heliko...-clanak-136354
Znaci, pazi scenu, stopira drot kod kruznog u BD, gospon, pretekli ste preko puno na Brajice. Kako, majketi, kako znas? Javio mi je helić-presretač.![]()
TAKUMI
Dodatak,
Passat HN AV-nešto, na ulaz u NK, vidio sam ga i on stoji dva auta iza mene, ja kao krenem da pretičem na punu on iskoči isto na pola trake. Vratim se i on se vrati, opet krenem (kao da pretičem) evo ga i on.
Uopšte ga nije zanimalo ima li automobila, ugrožava li on kome vidljivost na taj način, da nije možda neko htio da skrene ispred njega lijevo, kao kakve životinje vrebaju, ali vrijeđelo je smijeha kada sam skrenuo na ulaz u NK a on (tužno produžio pravo za TB)...
PG - VILUSI -- clear.
TAKUMI
Drugu su mi prije par dana uzeli vozacku na relaciju CT-PG, republicka mecka, tablice PG^DG
Inace, u blok 9, dodje gospodin ispred zgrade, tablice, PG-MN, on izadje iz kola, otvori gepek, skine PG-MN i stavi PG-DG i vozi se kroz grad. Crna mecka je u pitanju.
But if you never try, you'll never know..
Danas u Buljarici 2 auta PG MN I CG. bez zadnje table i prednji kraj uguran ispod drveta. Vjerovatno da se ne bi vidjelo da ljetuju sa drzavnim kolicima
Sent from my SmartHD using Tapatalk
Sve to treba slikat/snimit.
TAKUMI
Pa vidis da postoji nesto cim ih skidaju kad idu na more.
TAKUMI
Ima li vise presretaca na onaj bulevar od susnja do bara?Od kako je pocela sezona nisam nidje vidio onu crnu B clasu sto je bila na tu relaciju?
Cuh da vijesti daju 20e za sliku cg/mn tablica sa mora... Inace na cecu, na top hill ih vidjeh bar 10 sa cg/mn tablama
Sent from my iPhone using Tapatalk
a ko bi drugi davao po 3000e za to smece bez ovi sto su to legalno pokrali od mrcenog naroda.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Ima, ima... Ja juče za malo stradah... Napržih ga pored Kastelane put Šušnja oko 130km/h, a oni se parkirali... Srećom bilo oko 7h ujutru i sunce tek izašlo i dere ih direktno u oči, onaj iskrivio glavu, ali me kasno primijetio. :mrgreen: Fala Suncu. :*
p.s. Crna B klasa Pg Cg...
bijeli mercedes kod tunela sozina...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Passat CT BD, ulovio X5 BR.
TAKUMI
Uf imah najebat danas od pasata...Zaglavio u kolonu kad sam se vraca iz ulcinja kroz sutomore i isto me cekalo kroz sozinu,kolona podugacka al sto cu ne smijem preko pune...I u neka zla doba dodjoh da naplatane rampe (imao tacno 8e) naplatio i prva puni gas,druga puni gas isto treca,reko da pretecem sto mogu ugrabit dok je ono malo sire i kao po obicaju gledam konstantno na retrovizore kad vidim pasata zaletio se (sakrio se bio iza one kucice pored naplatnih rampi) isao sam tad taman nedje 75-76 kmh,fino na kocnicu spustih na 60 (ogranicenje 50 tu) i pasat pretekao sve redom,zadrza se iza mene nekih 30m i mene pretece i to kolonu u onu prvu krivinu dje je puna,i ja preteknem za njim jos dvoje auta (jedno po jedno) i dodjem iza njega i sve u branik za njim do ogranicenja 100km/h i tu ga opletem i dalje nisam preticao,al me pratio jedno 5-6kilometara dok niej odustao,vjerovatno je mislio da cu se opustiti...al sreca pa vidjeh na vrijeme inace bruka
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks