Sjutra može, al će u ponedeljak štrajkovat tj samo isplata, ništa uplata![]()
Da ako pogase kladionice sve da pocinemo vise..
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Sjutra može, al će u ponedeljak štrajkovat tj samo isplata, ništa uplata![]()
Ja to rekoh odavno no mi se sjutra igra Brazil na golove,mislim da ce ih ubit...ali sad treba da gatam hoce li me isplatit ...
...
Oće ne brini, to moraju. Neće ih ovo dugo držat kako god da se okrene, jer su oni najviše na gubitku. Samo 1 dana ako ne rade svaki gazda će osjetit manjak od par stotina hiljada.
Kad chovjek pricha sa tim nazovi gazdama jedva su u plusu i to ne u svim poslovnicama,lazu vishe no ovaj shto je predlozio ovaj amandman ,chovjek zvani Labud.
...
Jes, pa zato otvaraju nove svaki dan, da povećaju gubitak.
Mene jedino čudi kako po sela još nisu počeli.
Pa neka placaju porez onda ljudski kao shto chika Labud trazi,dodushe radi mene vishe bih kao shto rekoh volio da zatvore skroz![]()
...
A kako nece zatvorit ovaj meridijan posrani, imas uzivo kladjenje i ne mos stic da odigras nista da ne spuste kvotu ili blokiraju mec, smecari, da ih ne nagrdimo coce..
Jedino bi mi zao bilo zbog tih radnika tamo..
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Ajde potpisite to, sto da gube ljudi posa', za mene je ovo cista zabava, i uopste se ne nerviram oko kladionice.
Last edited by efamouspg; 29-06-13 at 19:47.
a mislite li da nece udarit na on line kladionice. Smijesna je prica ovih kladionica, oni pojma nemaju koliki je porez na drzanje kladionica po svijetu. Jos sigurno prijavljuju smijesne uplate.
Sto se mene tice kad ih vec niko ne kontrolise, onda nek ih deru. A vidji im racunicu da im igrac plati PDV, sramota. PI
Ma to su svinje,ne placa im se pdv pa da im mi placamo a najjache su mi ove budaletine koje potpisuju![]()
...
taman neka ih ukinu skroz, kurce se kako zaposljavaju masu radnika. A ne kazu da su im plate po 240e a rade svaki dan i izrabljuju ih maksimalno.
Pi ako i prebace na igrace smanjice im se uplate znacajno, to njih boli jer kako god obrnu gube.
Ne bih se chudio ako na kraju naj.ebe samo chika Labud ni kriv ni duzan![]()
...
ma gase ih zbog ramazana da ne kvare ljudi post....![]()
Labudu trebamo dic spomenik dok je ziv- "chovjek" koji je uspio da UGASI kladionice !!!
...
imam na tiket KAPALA-LOGAN pocelo u 10 jutros, koja je to liga zna li ko i koji je rezultat?
this is pointless
A đe ćemo igrat ako ih ugase?
australija...nasao
this is pointless
Smecari ovi dje ih imaju po 20-30-50 pola njih im radi na divlje,jos se bune neka pozatvaraju svaku...jedino ti ljudi sto rade od muke sto nisu mogli naci bilo sta drugo da rade...katastrofa..
ⓝⓔⓧⓤⓢTapatalk
Laze te svako iz Meridiana da im je plata tolika,vecini je oko 350 ...provjereno,nekima i vishe,zavisi od staza i shupkanja shefici.
...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks