što je ovo s povredama danas je li ovo moguće?? Igrao sam Conga-Gulbis 4+ setova i preda Conga meč na 2:1 ! Jesam li pao ili je i to 1 kvota??
još ne viđeh da je neko igra kvotu 1.01 i još pane na to![]()
što je ovo s povredama danas je li ovo moguće?? Igrao sam Conga-Gulbis 4+ setova i preda Conga meč na 2:1 ! Jesam li pao ili je i to 1 kvota??
kvota 1, evo sarapova izgubi, nadam se baka da nisi pao na nju![]()
Zatvaraju li sve od sledece nedelje da pochinemo ...?![]()
...
kako se racuna ovaj Ljodra igra sam ga 1 a preda je posle prvog seta koji je izgubio![]()
E ni ja nisam mogao da vjerujem.
Ima'li dje sem u 'Buk' da se igra tenis Setovi H1
Jer sam mislio da igram Has'a u buk pise da pocinje u 12ipo a to nece prije 2h poceti..
Smije li se ova amerika igrat h1, 30koseva?
f6
Mail od meridijana
Poštovani igrači,
Najnovija izmjena Zakona o PDV-u u Crnoj Gori nameće nam obavezu da 19 % od svake vaše uplate moramo da odbijamo i da proslijedimo Budžetu Crne Gore na ime PDV-a.
To znači da ako se kladite za 10 evra, vaš ulog će glasiti na 8.10 evra, a 1.90 se proslijeđuje na ime plaćanja PDV-a.
PDV u igrama na sreću se ne primjenjuje ni u jednoj zemlji na svijetu iz više razloga:
- Igre na sreću se već posebno oporezuju Zakonom o igrama na sreću i ovo je porez na porez.
- PDV se naplaćuje samo korisnicima u djelatnostima koje nijesu posebno oporezovane (restorani, prodavnice, kafići i slično), jer dvostruko oporezivanje nije pošteno.
Pokušali smo svim zakonom predviđenim sredstvima da objasnimo štetnost i neodrživost ovog propisa, međutim nijesmo naišli na razumijevanje.
Od pojedinih nadležnih smo dobijali odgovore:
"Igre na sreću su luksuz i onaj ko nema novca, ne treba ni da igra"
Ovakav stav ne možemo da prihvatimo. Svuda u svijetu igre na sreću su zabava - dostupna svima, a primjena novog Zakona o PDV-u znači potpuno zatvaranje legalne industrije igara na sreću u Crnoj Gori.
Vi igrači ostajete bez mogućnosti da legalno igrate, a 3000 naših zaposlenih ostaju bez posla.
Molimo vas da nam pomognete u posljednjem pokušaju da izmijenimo sadašnju situaciju, a to je da u skladu sa Ustavom Crne Gore, pokušamo da sakupimo najmanje 6000 potpisa, kako bi Skupštini uputili prijedlog za izmenu ovog Zakona.
Potreban je vaš potpis za pošteno oporezivanje.
Potpisi se sakupljaju na svim uplatnim mjestima kompanija članica Udruženja Montenegro Bet.
AJMO CRNA GORO !!!
mi da ih spasavamo, kao da im ovo nije bilo dovoljno sto im dajemo para i para....
igrat na bet365,pinakl,unibet itd.
Sent from my U8650 using Tapatalk 2
Ako ko ima para, oni ih imaju.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Lupeži, što ne preuzmu na sebe plaćanje i uvedu fiskalne kase ili sl neki uređaj, kroz koji bi provlačili sav novac i tikete, pa fino na kraj mjeseca se obračuna.
U DG(svi znate koliki je) Olimp kladionica ima samo jedna(sem nje posluje još 8 objekata drugih kladionica) nikad ispod 5 000e čisto im za vikend ne ostane. Kad je mrtva sezona(onih par nedelja ljeta ili tokom zimskih praznika) oni posle isplate nikad ispod 5000 dobitka nemaju. Pa što onda reć za veća mjesta poput PG ili NK. I još se žale nešto,kako imaju obraza![]()
Meridan da spashavamo ?)) A crkli da BOG da haha ,splachine nevidjene u odnosu na BILO KOJU kladionicu kod nas i u svijetu .
...
Zamislite da uvedu porez na dobit i kod isplate kladiničarskog tiketa, ovom parazitu/državi trebaju pare i to hitno.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Nema potrebe za potpisom.
Sto neko rece necemo ni igrat ovako, no na bet365.
Kako se racuna u Sansu kad se preda mec ? Igrao sam Sijslinga i gubio je 2-0 u setovima i predao..
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Ukoliko dođe do predaje meča obračunava se kvota 1 za sve vrste igara bez obzira u kom setu je meč predat. Ukoliko dođe do predaje prije početka meča obračunava se kvota 1. Za teniske mečeve ne važi pravilo nevažeće opklade ako se meč ne završi do kraja kola. Svi aktivni tiketi se prenose u sledeće kolo.
Ovo je iz bukmejkera, a mislim da je slično i kod šanse. kvote ka da su im kopirane uglavnom
http://www.vijesti.me/vijesti/od-pon...-clanak-136333
Mislim da ih neće dugo držat ovo, samo ako im iz vlasti reču "ko vas *jebe". Otvorili bi je do vikenda sigurno.
Bojim se da je sledeci korak zabrana rada stranim online kladionicama.To mi potpuno realno djeluje, da ce se ovi *****ri zalit da bet365 i druzina ne placaju nista i da ce ih pogasit...
Kreč, kolica i mešalica.
To teško, mogli bi uć u konflikt sa EU oko toga. Ma ovo je samo glupiranje, lako se da oporezovat to nego je muka zavuć ruku u džep. U dg na 50m ima 9 kladionica. Lob na 30m vezdušne linije drži dvije, sve jedni drugima u vrata gledaju a ovamo kukumakanje![]()
vrlo moguce ali za to vec postoji resenje....moze se lako baratat ip adresama itd
Sent from my U8650 using Tapatalk 2
Pa smijemo li mi igrat singlove sjutra ili da se pokrijemo ushima ...?![]()
...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks