Ne otvara mi link,a inace tahograf ne moze puno reci...moze reci samo kojom se brzinom krecao,ali sanse nema da mogu preko njega znati kolko je usao u krivinu...
Kako pišeš onda da im neće ništa reć? Reći će im i više nego dovoljno.
Aj procitajte sto sam napisao prije nego sto pocnete da baljezgate,sto da tahograf nece pokazat kad je lega na kocnicu?oce li pokazat jeli preticao?moze da pokaze kolko je isao na sat i nista vise od toga,i ne moze da kaze kolko je kad i dje isao.Mogu sam da predpostave koliko je isao u krivinu,da znaju 100% ne mogu
Znaju kad je bio udes, a pise vrijeme na tahografu i onda uporediti i eto. Moze im reci dosta toga
Sent from my SMART_HD using Tapatalk 4
Kao prvo ne znaju u koliko je TACNO bio udes.Koliko ti vremenski treba od tunela do mosta?mogu da utvrde u koliko je bio udes,odnosno kad pokaze brzinu 0,i nemam stw zivaca da objasnjavam vise sto i kako googlajte boli me uvo....Najace mi je kad me uce o poslu koji radim,o zemljo otvori se
Znaju ocevidci kad je bio udes.
Jesi ti Fabijin brat blizanac ili sin mozda?
Cutimo,sad cutimooooo![]()
---Chelsea Fc---
Jel ima gps?
Sent from my Sony Xperia™ T
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
nismo mi s meteriza pa da znamo rumunski
nothing comes from violence and nothing ever could
prezivio je drugi vozac, samo kad se oporavi trebalo bi sve onda sve da bude jasnije.
Momci, tahograf sadrzi premalo informacija.
Drugi vozac bi mogao da da dosta informacija, ali...
Mada, na kraju krajeva, to nece nista promijenit.
TAKUMI
suština je da ođe niko ništa ne zna a svi nagađaju! U ovakvim nesrećama je previše ružno nagađati jer greota je natovariti đetetu 50 života na savjest, ako je to nagađanje!
Samo na ovo ja imam primjedbu i nemam pojma što se ti nađe prozvan na moj post, jer prije nego što je iko od povrijeđenih dao intervju, ovaj dječak je kroz novine provučen kao mogući uzrok nesreće...i nijesam tebe kritikovala, nego novinara koji je to napisao
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
izvini, malo si pogriješio, jer koliko ja znam svako je NEVIN dok se ne dokaže suprotno![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Masu...Za autobus onamo, to je masu. Ali kakvih ima komentara na ove Vijesti. Znaci trecina ljudi je sigurno za po kratkom postupku, da je srece uz broj licne bi se registrovalo za komentare.
Jedino sto ne mogu da citam su ti komentari.
Sent from my blackass iPhone 5
using Tapatalk
TAKUMI
E mnogo pa da je motor vozio..a sto se tice komentara u vijesti od bolesnog naroda samo nek su zdravo,a i vijesti nijesu vise sto su bile mislim da ce brzo zaj.bat kurir sa tracevima i ne provjerenim informacijama...
ⓝⓔⓧⓤⓢTapatalk
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks