1000 zivota:
I opet nista.
Pare koje trose nasi ministri na gorivo, kurve, vecere, odjecu, ljetovanja i putovanja bi bile knap da se napravi ovaj put.
TAKUMI
Pogledajte animaciju rumunskih medija koja prikazuje kako se desila nesreća:
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=3gdCs5RrN4k
Oni ovdje pokazuju da je autobus preticao?Odakle sad ta verzija?
Da, to i ja pomislih kad vidjeh snimak. U pocetku kad sam cuo da je onaj nas djecak povrijedjen, palo mi je na pamet da on nije istrcao a da je kukali vozac krenuo da ga izbjegne.
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Možda je i preticao, jer su vjerovatno napravili tu animaciju po nekakvim informacijama koje su dobili.
Kad ce neko od zvanicnika imadnuti muda da kaze da ovi novi asfaltni slojevi koji se stavljaju palidrvceta ne vrijede. I ti asfaltni slojevi se stavljaju od oko 2008-e pa na ovamo. Svako malo kombinacija hladnog i mokrog ili toplog i mokrog na tom asfaltu sa bilo kojim novim gumama sisas kao po ledu. I da dostina treba da odgovara, od glave do repa za to sto su putevi krapez a na svaku registraciju i lit goriva se pare uzimaju za odrzavanje puteva.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
Jes vlast je kriv sto je ovaj vozio neprilagodjenom brzinom. Ova krivina je inace dobro poznata svakom vozacu koji je tuda prosao makar 2x kao vrlo opasna i da se mora prilagoditi brzina prije same krivine! Sigurno je isao oko 80 onom nizbrdicom i posle kasno poceo da koci sto je proizvelo da pici pravo dolje.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Srećam se jedne slike, ka danas da je bilo na isti taj most.
Kamion s prikolicom probio ogradu i visi sa mosta. Kamion visi nad rijekom, a prikolica stoji na most i drži ga. Valjda bila puna cigli ili čega već.
Ima i 15 godina možda od tad.
Bijo si poziw koi se neodbija
Archi e bas nevjerujem da si napisao da nekome iz madjarske mora da bude poznata ova krivina... Sigurno su tamo komentari ,, ada znas onu krivinu izmedju kolasina i podgorice poznatu,,
f6
mislim da se ovo o cemu ti pises desilo na jedna drugi most, na sami ulaz u platije gledajuci iz pravca Kolasina.
sjecam se i ja odlicno situacije, cak pozudano znam da je taj nesrecni vozac zbog toga sto nije mogao da gleda dolje u provaliju stavio cebe da sofersajbnu.
most na kom se to desilo se zove Pjenavac.
Nikad cuo za to. Najezih se.
TAKUMI
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks