Hvalaaaaaaaaaaaaa :***
Hvalaaaaaaaaaaaaa :***
Moze li mi nac neko tekst ove pjesme, al test ne samo Juicev nego i ovog Tony-ja.. HVALA!
Neki VR6 ume jace da praši, GTI kolona stiže pozdravljaj i tapši!
Čuh maloprije na radio seksi ženski glas koji kaže u refrenu If you wanna go, ill let you go.. Samo gitara i njen seksi glasić ide.
Ima li neko link za Gibonni-jev novi album?
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Zna li neko ko pjeva pjesmu koja u tekstu ima nešto ovako
"...ne želim da te sanjam, želim da si tu
i ako boga znaš ti vrati se
pojavi se na javi mučiš me u snu..."
Ženski glas, na radio montena sam čuo to...
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Da ne zna neko pjesmu, pocinje trubama, mislim po zvuku da je neki rep domaci.Uspjeh samo to da cujem, jer se covjek javio na telefon :mrgreen:
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Hahahahah nije Bregovic, trube su u nekom kao rege fazonu.
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
da nisi ovo cuo?
Neka pjesma od Toseta Proeskog koja pocinje sa "ko ti je slagao da sam te varao", nijesam je slusao ali me neko zamolio da je pronadjem, a google mi ne nalazi nista. Zna li neko?
pjesma kojoj refren ide "ona je praznik za oči, pakao za uši" nisam siguran da li je "praznik" ili "raj"
rođena za greh?
Calvin Harris- Feel so close to you
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Jel ima neko od grupe Mag pjesmu Ko sa tobom gajbu deli, nigde je ne mogu da nadjem???
nekad je neko trazio na ovom forumu al je sad link istekao.
Čuh juče sa star fm radio (Cetinje) pjesmu, neka cura pjeva. Ide ovako: " Pa mi dođe sama da na jedan dan il' bar na tren isključim ovaj svijet, ponekada... " Zna li neko ko je pjeva?
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
U svakom slucaju preporucujem ti da poslusas njenu pjesmu "Super jaka".
Sent from my iPhone5 using Tapatalk 2
Hvala! To je ta pjesma!![]()
Last edited by the_sacrament; 28-07-13 at 23:49.
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks