Mozes u deset ako te okrene pa svaki dan u Sud. Ne moze biti na primjer da tebe Pero tuzi sto si mu ustinuo zenu, a ti onda Pera za povredu casti jer nijesi stipao nego malo pomazio. Sud obje tuzbe spoji pa se zajedno rjesava
Opet ja :P)
pitanje za pravnike 3. Dio:
da li neko može da bude učesnik u dvije potpuno različite građanske parnice istovremeno ili mora da se okonča postupak #1 pa onda #2?
Recimo, u jednoj parnici je tuženi, a u drugoj tužilac.
Hvala.
Mozes u deset ako te okrene pa svaki dan u Sud. Ne moze biti na primjer da tebe Pero tuzi sto si mu ustinuo zenu, a ti onda Pera za povredu casti jer nijesi stipao nego malo pomazio. Sud obje tuzbe spoji pa se zajedno rjesava
koje se radio frekvencije uzimaju za niske, ide li to logicno, ili je obrnuto npr 100mhz da je niska a 87mhz da je visoka?
не пада ми на памет ни један потпис
Da ne zna ko zbog čega Chrome odjednom postane mnogo spor?
Ranije mi se to nije nikad desilo, a eo sad se jedva drži..
Kako spor? Da mu nisi stavljao kakve extenzije?
I am so post-rock I shit sad birds.
Nisam nista, samo je odjednom počeo da sporije učitava stranice, muziku isto tako sporije pušta..
Ctrl+shift+delete i sve pocisti
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Od kad su poceli ovi novi euri kod nas?
Vrnu mi zena danas kusur prvi put vidim ovo misljah da me sprda.
Ime jedno mjesec dana. Do mene jos ne dodjose
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
Riješio sam problem, bio je u nekakvom default tab-u koji se sam instalirao i vjerovatno je on kočio Chrome![]()
U EU od maja 2013. https://forum.cdm.me/showthread.php?...47#post3162347
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Što tačno znači ''put pasat''?![]()
pasat je proci,a put znas sto je
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Pasat ti je auto. Ne slušaj ovu, ne zna ništa.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Zahvaljujem, slušam dosta ovu pjesmu a nisam znao što znači :mrgreen:
Ako ja nekome izdam nekretninu koja je na moje ime, i napravimo ugovor o rentiranju, da li ja kao vlasnik placam neki porez ili nesto???
Sent from my Bertone karivolica using Tapatalk
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
kako se dogovorite, u slučaju da si ti fizičko lice plaćaš prirez i porez.
nothing comes from violence and nothing ever could
pošalji mi cijenu na pm i javljam ti ujutru.
Zar ima razlike ako je fizicko-fizicko ili fizicko-pravno? To se godisnje prijavljuje kao porez na prihod?
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
ima.
...
Treba mi neki konverter sa YouTube-a u mp3, ali da moze da radi sa snimcima duzim od 20 minuta?? Zna li ko?
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
www.vidtomp3.com
relativno brzo konvertuje i 1h+ snimke
Ima li dje u PG da se iznajmi/kupi helijum za punjenje balona? Imamo jedan rodjendan za koji dan, pa bi ubacili malo balona sa helijumom, cisto da se upotpuni dozivljaj. Ako moze i cijene, bio bih vise nego zahvalan.
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks