Steta sto je bilo bitno da u tekst ubace cija je cerka...
Plus za ovog malog nisu nista rekli...
f6
rekli su, obojica su bez povreda
Ja ne znam sto cine ovi ljudi...
Zamisli, ona je prebačena helićem a moja kuma je ležala u urgentni 13 sati bez ikakve pomoći, a imala je 3 moždana.
TAKUMI
Naravno da nije, i nijedna normalna ne bi zeljela da bude njegova cerka.
TAKUMI
Ne znam što je ovoj bilo pa je pristala.
Wait...
Bijo si poziw koi se neodbija
Uzaaas!
Na magistralnom putu Kolašin-Podgorica oko 17.00 sati desila se teška saobraćajna nesreća, u kojoj, prema prvim neprovjerenim informacijama, ima više povrijeđenih i poginulih.
Nesreća se dogodila u blizini kafane "Počinak", kada je autobus sletio sa mosta Grlo, kod Manastira Morača.
Prema nezvaničnim informacijama u pitanju je autobus inostranih registarskih tablica.
Policija je blokirala jednu traku kako bi vozila hitne pomoći mogla da dođu do mjesta nesreće, a prema informacijama "Vijesti" osoblje Kliničkog centra u Podgorici je u stanju pune pripravnosti.
Dva terenska vozila sa pripadnicima ekipe SAJ-a krenuli su prema mjestu nesreće gdje bi trebalo da se spuste u kanjon.
Ekipa "Vijesti" je na magistralnom putu srela četiri bolnička vozila, koji su krenuli prema Podgorici, kao i neka putnička vozila koja su išla u istom pravcu, signalizirajući sa sva četiri žmigavca.
Šestoro povrijeđenih prebačeno je u dva putnička vozila do Kliničkog centra u Podgorici.
Procitah na portal Vijesti,uzas...
Katastrofa, cuh na radio, autobus je ukrainskih tablica, put od tamo do hitne cist, samo za vozila hitne i hitnih sluzbi, na svaku raskrsnicu policajac.
vec 20 mrtvih...
Rekli su na vijesti da je u autobusu bilo 46 putnika.
You're so special. Why aren't you dead?
Greote koliko je taj put zivota odnoio![]()
E u boga zalost..
ⓝⓔⓧⓤⓢTapatalk
Kako je doslo do nesrece?
E ***** ti. A odakle su ljudi, nailazim na različite informacije?
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Svim ljudima dobre volje koji se trenutno nalaze u Podgorici ukoliko su u mogucnosti neka odu u KBCCG da daju krv, potrebne su sve krvne grupe!
VAŽNO!U KBC Podgorica su rekli da još uvijek ne znaju koliko će krvi trebati. PRIORITET SU IM JE RH - (RH NEGATIVNE) GRUPE. Djelite informaciju dalje. Hvala!
zbog cega primatima nikad ne iskljucuju elektriku,
oni u principu ionako rijetko citaju
Ja msm da je razlog one blage kisice sto je pocela bila da pada,takva kisa je gora nego ijedan led,i vjerovatno je proklizao i ...Ali to je neka moja teorija sta je moglo biti
Kao i da je vazno sto je bilo
Prokleti put kroz kanjon... Ne mogu da shvatim da je pored toliko poginulih bilo a da nisu neke betonske bankine uspjeli da stave da makar u to pare ulože ako već nemaju za autoput.
Tuga stvarno za poginule i ove koji su teško povrijeđeni. Užasne slike.
Oni nece posrane rupe u put da poprave a kamoli sto drugo...
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks