Hvala na odgovoru .Bole ! Ma uhhh, moja posiljka je shiped 29.5.,i trebala da stigne za 10 working days... ka ta stro fa! :confusion:
Meni su svi rekli od sajta do jedne poste,druge,da moj jos nije izlazio iz UK.Svi mi govore da ce to veoma brzo da se sredi.
Ali nisma uvjeren cim ovoliko ljudi i to od prije 10 15 dana jos nisu dobili
Sto je najgore moram cekati jos jedno 15 dana da bi mi refund
Podgorica Podgoricanima!
Hvala na odgovoru .Bole ! Ma uhhh, moja posiljka je shiped 29.5.,i trebala da stigne za 10 working days... ka ta stro fa! :confusion:
Ja sam 03.06. platio nesto na aliexpress, pa sam čekao i čekao i tek danas dobio ovaj status na tracking: Departure from outward office of exchange
Stvarno presporo ide ovo...
paket sa aliexpressa stigao 23 dana nakon sto je poslat,preko china post.
Послато са ALCATEL ONE TOUCH 997 користећи Тапаток 2
Narucivanje i dostava stvari iz Srbije : http://goo.gl/wn4Ix
Meni evo poslije 16 dana i dalje nema paketa na tracking,isto aliexpress.
Moje se konacno pojavi na tracking da je doslo kod nas,royal mail.Ne radi posta danas jel tako?
Last edited by .Bole; 23-06-13 at 14:35.
Podgorica Podgoricanima!
Pa juče je stiglo, danas ne rade a moguće da sjutra neće stić da razvrstaju i uvale poštaru paket.
Ok onda,oticu cu sjutra ako ne donesu ujutro
Podgorica Podgoricanima!
Ova će direktno. Da je S&M onda bi bila gore.
Inače, paket sa SD koji sam ponovo naručio, je u Lajpcigu. Sad mi poslali treking broj i kad sam uša na sajt DHL vidim da je već u Njemačkoj. Znači da je prvi zapeo zbog nečije greške.
Bravo.
Kolka je postarina na sd,i stovtama pretezno kupujete posto vidim da svi kupuju nesto sa njega
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Podgorica Podgoricanima!
Pa po ovim cijenamq ispane kolkog kod nas ili manje ali neznatno
Podgorica Podgoricanima!
Ne ispane nikako. Kod nas nema šanse da možeš uzet košulju, patike, par majica, trenerku, šorc za 100e.
Ja sam za 92e naručio 2 košulje(Piere Cardin i Lee Copper), 1x muška majica, 1x papuče, 1x donji dio trenerke, 1x naočare, 1x bodi majica za po kući, 1x baletanke, 4x ženske majice. E ako ovo sve uzmeš za te pare(pa i na Gintaš) sva čast.
Ok,sve salju u pojedinacnim paketima?
Podgorica Podgoricanima!
Ma jok, ovo moje je poštarina 20eura i sve u jedan paket. Ne bi bilo isplativo inače.
E ok onda ,to sam mislio.
Podgorica Podgoricanima!
Zna li neko sajt za tehniku i satove, a da nije iz Kine..recimo iz Velike Britanije oni su najpouzdaniji...hvala ljudi
DUtch i ako su je danas ocarinili kad sam bio oko 12 h nisu mi je mogli dati ali je dosao postar sad i urucio mi je
Podgorica Podgoricanima!
Dobar poštar, ja da na ovog mog čekam moga bih pošiljke skupljat od prvog do prvog, toliko često na teren izlazi.
Danas su dva bila ,jedan donio jednu posiljku komsinici a meni drugi nakon 3 sata.
Podgorica Podgoricanima!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks