Bugi, daj tacnu adresu
kakva je situacija sa zgradom Trojke u NK?
Ima li tu optike?
![]()
Bugi, daj tacnu adresu
Koliko vidim po GMaps, to je Alekse Backovića.
Valjda se isto zovu ova i ona gore
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note x2
Bozo utisci?
nestade sa topic cim dobi optiku![]()
Podgorica Podgoricanima!
skida internet.zip, pa ce da se javi kad zavrsi...
I respect your wrong opinion.
Lukaj
sto moze biti pa evo 5 dana ne mogu na YT normalno snimak da pogledam sve koci a inace stream hd mogu da pratim bez problema ??
od kad sam u ubacio optiku imam taj problem, a sve drugo funkcionise par ekselans.
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
meni je ispocetka radio dobro nego evo 4 5 dana nikako
svima je problem. I meni eo 4-5 dana muka, posebno yt, treba mu sigurno 20ak sekundi da pocne da ucitava klip. Ili uopste kad kliknem na snimak, dok ga otvori bar po minuta treba. Fb isto zajebava i spor..
Podrsko? Sto nam to spremate, na cemu rabotate?![]()
kako uvesti optiku kuci,8 km od grada?)
nista ti ne treba vjeruj mi...
Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
Pavle vidim da si tu, da citas ovo, pa danu nam reci u cemu je problem?
Nemojte samo reci da nema problema, jer je ocigledno.
Bozo, Bozo
Ja nijesam rekla da je problem optka, nego da je problem i sa optikom i sa ADSL (vidjeces na drugom topicu), znaci nije problem u nijednom od ta dva servisa, vec generalno neki problem. A Pavle uvijek ima informaciju iz prve ruke![]()
Dajte nam par brojeva telefona na PM na kojima imate probleme samo sa YT a da je pri tome ostalo ok pa da procesuiramo kolegama da detaljnije ispitaju.
Sto treba da uradimo da u ulici jovana tomasevica 15, 100m vazdusne linije od planete telekom, preko puta zgrade stare vlade, dobijemo optiku?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
BEFORE SEX u help each other get naked. AFTER SEX u only dress yourself. Noone helps u once ur fcked
da li ce uskoro biti uvodjena optika u kucama u momisicima i dalmatinksoj ulici ?
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks