Dosadan sam ali...
- Valjalo bi da neko pogleda ovu Extra TV aplikaciju za andorid platformu.
Uspijem da zakažem svaku 10tu emisiju da se snimi. Prisiljen sam nju da koristim jer vam preko internet portala i dalje ne radi.
- Korisnicima optike bi trebalo da puštite Arena Sport HD 1 preko optike u full signalu kad je već besplatna u ponudi jer imamo SD i HD preko bakra. Logike je jasna pa bi trebalo i Arena Sport 1 HD da bude besplatna.
- Potrošnja GB na portalu je konstantno pogrešna. Pa ako neko prekorači limit downloada prekoračiće ga zbog pogrešnih informacija koje vidi na portalu.
Za sad od mene dovoljno.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Zahvaljujem.
Da bi znali koliko smo potrošili protoka moramo restartovat router? Tj diskonektovat se i konektovat opet? Priznaj da je naopako potpuno ali dobro neka bude.
Još ovo za Arenu ako bi odgovorio![]()
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
Pitanje za helpdesk, mada znam da nije na pravo mjesto. Je li se naplaćuje usluga preusmeravanje poziva na govornu poštu na T-mobile? Meni su u maju iz korisničkog servisa kazali da se sama usluga ne naplaćuje, a da se naplaćuje preslušavanje. Danas sam uzeo listing poziva za maj i vidim naplatili mi na to 1,62. Pitam u poslovnici kako, a ženska se čudi. Napišem prigovor. Danas opet zovem korisnički servis i pitam, muškarac kaže ne naplaćuje se. Ja ga pitam kako ste mi onda naplatili? On se konsultuje sa kolegom i potvrdi da se ne naplaćuje.
E sad ako znaš sigurno molim te odgovori.
Hvala unaprijed
Poslato sa Huawei pomocu Tapatalk
@radja, mozete poslati info o broju telefona na pm. Dobro je sto ste napisali prigovor, zajedno cemo propratiti.
Pozdrav,
helpdesk
Bilo je sto puta ali ne mogu nac:
Ako dukate zamjenim tokok juna, koji mi se racun umanjuje?
Umanjenje racuna tekci, a sve ostalo naredni
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Zaboravih da pitam juče u poslovnicu, pa ću ovdje.
Koliko bi koštalo uvođenje još 3 dodatna risivera, ali samo na 3 mjeseca? Postoji li takva mogućnost uopšte?
Last edited by Bokee; 14-06-13 at 08:18.
Preko jedne linije postoji mogucnost uvodjenja najvise 2 risivera, dodatni risiver kosta 100e sa instalacijom a ukoliko ga platite jednokratno mozete otkazati servis nakon 3 mjeseca.
Jedino preko optike imate mogucnost vise od 2 risivera.
Last edited by helpdesk; 14-06-13 at 08:45.
Koliko kosta pretplata za drugi tv/risiver?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Zaboravih da pitam koliko je za prvi oko 10 eur?
To ispada tel pret. + prva pret. + 3 = oko 20 eur masala.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Fiksni 6 + ETV Start paket 10 + Drugi STB 3 + Dodatni paketi opciono + ADSL opciono + 1 za kap = 20+
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Радо гледам програм Студија Б, који сматрам веома квалитетним. Сасвим сигурно, за неколико копаља је бољи од многих који нам се нуде у основном пакету (Хајат, ТВ Сан, Корона...). Но, пошто ово није прича о афинитетима, конкретно питање гласи: Не сумњам да воље има, али да ли постоје техничке или правне сметње да Екстра ТВ својим претплатницима понуди и програм ТВ Студио Б?
Nema smetnje nikakve, ali nema ni interesovanja
Ja se potpuno slazem sa tobom ali dzaba :mrgreen:
Taman umjesto RTS SAT... Ionako pušta sve što je na RTS 1...
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Нисам баш убијеђен да нема интересовања. Једноставно, нема га у понуди да бисмо знали да ли људи гледају тај канал. С истим пријемником спојен ми је и Би-Би-Емов рисивер и Екстра ТВ. Често Би-Би-Ем уклључим искључиво због Студија Б. А због бољег квалитета слике радије бих га пратио преко Екстра ТВ. Не пада ми на памет да некоме намећем свој укус. Сматрам да и Хајат има публику, и да му је мјесто у понуди. Али исто тако мислим да гледаност Студија Б не би била мања. Ријеч је о урбаном, културном програму с веома добром концепцијом. Колико сам схватио, већ имамо ТРИ ГЛАСА ЗА СТУДИО Б! :smug:
Imam problem. Prijemnik ne reaguje na daljinski, uradio sam restart par puta. Pojavljuje se na displeju par hijeroglifa i samo jedan kanal radi. Vrisnuo?
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
Odradio sam mu fabrički reset i sad radi.
Peace,Love,Unity & Respect
for one another !
Prijavi onda i KLASIK TV... On nije ni FOX ni SPORT KLUB ni VIASAT platforma... Za njega ne možete naći izgovor...![]()
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
KONACNO RIJESEN PROBLEM SA SPORT KLUBOM ! Od sada formula, primera, nba!!!!!!!!!!!!!!!!!! VRH!
predjoh na bbm!
1) Još jedan glas za „Studio B".
2) Juče sam probao da odgledam nešto iz ponude "Video on demand". Probao sam, naravno, prvo sa besplatnim sadržajem. Ništa nisam uspeo da odgledam jer strašno koči i secka. Praktično nemoguće je gledati. Čak mislim da manje secka kada su HD sadržaji u pitanju. Da li je neko imao isti problem?
3) Mom komšiji je zamanjen ruter. Instalirali su neki mnogo "savremeniji" iako mu je Pirelli radio besprekorno. Ja sam bio odsutan neko vreme, pa kontam da su mene preskočili. Da li je u pitanju neka akcija?
Pozdrav
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks