Cudno to sto kazes da nema informacije o trgovini, to mora postoajti iako im je sajt oboren. Reci mi jesi li do sada trgovao sto preko njih?
A vjerujem da je ovo prvo, mada, tek 2 dana posle plaćanja su poslali broj a na sajtu više ni ne postoji informacija o trgovini jer im je isti bio oboren i trokirao je par dana![]()
Cudno to sto kazes da nema informacije o trgovini, to mora postoajti iako im je sajt oboren. Reci mi jesi li do sada trgovao sto preko njih?
Nisam,ovo je prva narudžbina. Sve je ok bilo, konfirmacija na mail stigla, pa onda da je krenulo sa svim podacima itd. Čekaću do sjutra pa onda mail napisat, jer mi se čini da je ovo predugo čekanje...
što bi značilo ovo ?
item No. Year Status Location Destination Country Date RB503846969CN 2013 Collection 20023712 CS 20130603 1411 RB503846969CN 2013 Opening 20110600 CS 20130605 0406 RB503846969CN 2013 Dispatching 20110600 CS 20130605 1417 RB503846969CN 2013 Opening 10010200 CS 20130610 0926 RB503846969CN 2013 Departure from outward office of exchange 10010200 CS 20130613 0829 RB503846969CN 2013 NULL PEK CS 20130614 0254
Danas je poslo iz BGD, pa ce ti sjutra biti u CG. Prati kada se pojavi na http://195.66.165.22/posiljkainfo/pretraga.aspx Tada ce biti u posti kod zeljeznicke
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ma stiglo je u BG. I meni isto tako 2 paketa danas, sad samo da se ovamo prebače što je par dana svega.
Iz kine do kuce za 10 dana. Swiss post, bas sam se iznenadio prijatno :-)
Sent from my Sony Xperia™ T
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Evo sad gledam, vjerovatno je neki magacin u EU, al ne vidim da idje pise. Tinydeal je u pitanju
Sent from my Sony Xperia™ T
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Eo da se ne cudite kad vam stigne nesto iz Kine sprsteno, slomljeno i tome slicno :P
Mene čudi moja pošiljka sa SD koju naručih prošli utorak i još nije mrdnula. Pisa sam mail im i dobio odgovor da je to poslato i dali mi treking broj ka da sam najveći debil pa isti već nisam vidio u prošlom mailu.
Edit: Sad vidim da su njima odgovori šablonski i da ih automat šalje izgleda.
Last edited by Dutch; 18-06-13 at 09:12.
Sad sam zvao ove iz našeg DHL-a da pitam što može bit i kažu skoro sigurno da paket nije ni preuzet nego je još uvijek kod njih(kod SD) i čeka neku stavku da se ubači i onda pošalje. Drugim riječim kupio sam nešto što nemaju na lageru izgleda i sad će da me motaju :evil:
Ja ne mogu da vjerujem da još uvijek čekam neke davno poslate pošiljke. Preko mjesec dana čekam jednu iz UK i jednu iz USA, i još jednu iz UK tri nedelje. Nema ih pa ih nema.
Ništa čudno, u engleze sam se nekad kleo a sad su crnji od kineza. Baš im je isporuka nikakva. Odavno mi se nije desilo da robu otud dobijem za 10tak dana. Uglavnom preko 20, pa čak i mjesec.
A za USA je to standard odavno, sem ako se ne pošalje iz NY, onda stigne u razumnom roku.
Ma kakvi kinezi, sportsdirect. Da su kinezi pa da razumijem, nego me ovi motaju i još ne odgovaraju na mail a upitnik preko sajta im daje samo automatske odgovore.
A šalju i kinezi inače, kad su glomaznije i skuplje stvari.
Dutch, vjerovatno si ubacio neku stavku pre-order, mome drugu je isto bilo, ali im je posalo mail da mu poslaju to bez te stavke.
Sve mu je ok stiglo malo kasnije.
Pazio sam na to i čak sam danas sve redom provjerio i nema nijedne takve stavke. Čak sam provjerava redom i brojeve da nije toga falilo, sve je i dalje u prodaji i sve te veličine imaju. Najviše me nervira što ne odgovaraju. Ako ti nije muka, kad stigneš pitaj druga kako ih je kontaktira. Ja sam posla na [email protected] 2 maila i nema odgovora još uvijek. Plus poruke preko forme na sajtu koja daje šablon odgovore.
Evo se smilovaše pa odgovoriše:
Thank you for your email.
We will endeavour to respond to your query at the earliest opportunity, normally within 1-5 working days.
During busy periods this may be longer, should you need to follow up on this case please quote the reference below:
Reference: CAS-260398-C3W6J1
Kind Regards,
Customer Services
Samo mi nije jasno što ću da radim sa ovim brojem i čemu treb[SIZE=2]a on poslužit?! Kapiram da opet moram čekat neko vrijeme jedino![]()
Takođe sa SD-a naručio patike prije 4 dana i još uvijek stoje u Leedsu. Ovolika poštarina a ovakva usluga.........
Vidjeli oni iz SD-a da masu vas iz Montenegra porucuje pa cekaju da se nakupi za vece zbirne posiljke.
Pocele su stvari da kasne nenormalno. Ima nekih stvari iz uk koje cekam preko mjesec dana.
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
This time next year we'll be millionaires
evo mi se konačno pojavio paket na tracking... posle 15 dana
item No.YearStatusLocationDestination CountryDate
RB23****761CN 2013 Dispatching 35004900 CS 20130617 1046
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks