Raspada mi se youtube, ali mi se takodje na to zale drugovi iz Srbije a i ostatka svijeta...
rm -rf /
Ove rutere sto daje telekom besplatno, imaju li slab signal za wireles ili se meni cini?
a slab jadan nikakav
Helpdesk,dolazio je momak i uzeo Thompson ruter i donio mi neki no name bijeli,ništa ne piše na njega(a uz njega mi je dao uputstvo od T-Mobile rutera)...
Druga stvar, od kad mi je taj montirao,internet mi je spor namrtvo,download je ok,ali otvaranje stranica,youtube samo mogu po jedan video,ako krenem drugi - cao...Extra TV radi ok..
Ovi novi ruteri kurca ne valjaju, kod mene jos uvijek nijesu dolazili da mijenjaju a i ako dodju necu im dat da ga zamijene, svi se zale na njih, duplo slabiji domet, cesti prekidi i losiji/sporiji net
AJMO CRNA GORO !!!
Flat 5, i google mi otvara po 10-ak sekundi. Strašna je ova sveska od rutera!
To sto je google i yt spor nije do tih rutera nego do neceg drugog.
Kako onda objašnjavaš to što kad stavim drugi ruter sve radi ka podmazano?
Jel vi to pričate za ovaj ruter?
![]()
Kod mene je pirelli koji radi evo par godina bez problema i isto mi se u zadnjih para dana desavaju ta usporenja 10 sekundi da otvori google, sporo ucitavanje youtubea itd, tako da logicno mi je da nije do rutera, a sto se tice tog zte rutera koji stavljaju istina je da ima nesto slabiji signal ali je u ostalom ok, jedina mana mu je sto nece da daju admin pristup.
@Bokee
Upravo taj. Ja stavim stari neki D-Link radi net ka lud. Naravno, nemam Extra TV ali net radi kako treba. A sa ovim mi stravično varira veza. Torent sa milion seedera mi sa Pirelli-jem i sa ovim D-Link-om skida punim konstantnim protokom (oko 600 kbps) a sa ovim kašlje od 30-550 pa kako se iskrha!
Nikakvih generalnih problema sa ZTE ruterom nema. Uredjaj je detaljno testiran prije nego sto je poceo sa instalacijom kod korisnika i nije pokazao probleme. Najbolje je da prijavite pojedinacne probleme pa da se ispita.
Download brzina preko torrenta nije validna za poredjenje. Pokusajte neki http download sa nekog sajta koji moze da podrzi vece brzine downloada i vidite da li imate brzinu i da li je sve ok sa ruterom.
sto ne ostavis pirelli modem?
helpdesk, kako da pojacam signal za wireles na ovaj pirelli?
Mislim da je vrijeme da naprave ovo čudo sa očitavanjem stranica... ubija kako je sporo i loše![]()
Love, peace and respect.
Ucitavanje pojedinih stranica, posebno youtube videa je par dana jako, jako lose. Koristim paket Flat5 ali se svi prave ludi ikao vide problem.
Ista stvar je i na optiku, tako da to nema veze sa routerima.
Meni cdm forum otvara odmah ali zato google, youtube, justin, par opasnih sajtova, torrent itd. ide mnogo, mnogo lose. Vidim da se svi nerviraju oko toga. Ovo je ovako vec nekoliko dana i opet neozbiljnost T-Coma. Dju su vam strucnjaci, majstori da poprave ovo? Necu da ulazim u dublje razmisljanje ali ovo utice i na telefone, na google play, pretrazivanje itd...
Love, peace and respect.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks