View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by filip__pg View Post
    Meni je bio odlican njegov biser dje kaze da mu je u ovim kvalifikacijama dovoljno jos da dobije Rumuniju jednom, pa sa Njemcima u dvomecu da se bore za prvo mjesto. A Irsku je zaboravio
    Sitnica. A ovako je bilo prije dvije godine pred meč u Jermeniji:

To sam ponovio i novinarima u Jermeniji, koji su bili iznenađeni što ne znamo ništa o njima. Njihova sadašnja generacija, međutim, uopšte nije imala mečeva, i već sam saopštio igračima da će morati da u prvih 10-15 minuta “osjete” protivnika, da se uvjere sa kakvim kvalitetom raspolaže. No, bez obzira na sve, naš cilj je pobjednički - dodao je Vlaisavljević.
    Pa onda nakon tog meča i poraza od 4:1 u kom je Crna Gora 70 minuta imala igrača više:

Nisam vjerovao da možemo ovako loše da odigramo.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Evo nešto opširnije o Jankoviću

Janković nije hteo na pozajmicu, Partizan ostaje bez još jednog bisera

Vest da će Marko Janković, jedan od najtalentovanijih izdanaka Omladinske škole Partizana, bez obeštećenja da napusti klub, pronela se munjevitim brzinom.

Crno-beli će ostati bez još jednog bisera, a razloge zbog kojih perspektivni igrač neće ostvariti san da zaigra za prvi tim šampiona, obrazložio je Vasko Janković, otac omladinskog reprezentativca Crne Gore.
    Čelnici Partizana su pre nekoliko dana ponudili Marku ugovor na četiri godine, sa naglaskom na to da će ga, ako se tokom priprema ne izbori za mesto među 18 najboljih, poslati na pozajmicu. Za nas takva ponuda nije bila prihvatljiva, jer smatramo da je Marko u godinama kad treba da napreduje, a ne da se kali po drugim klubovima – rekao je Vasko Janković, koji je još dodao:
    Menadžer je, potom, Partizanu ponudio neke druge uslove, ali zajednički jezik nije pronađen, tako da je rastanak bio neminovan.
    Janković je sa 12 godina privukao pažnju skauta Partizana koji su ga doveli iz Crne Gore. U mlađim kategorijama igrao je standardno, a sjajne partije pruža i u omladinskoj reprezentaciji Crne Gore.
    Zahvalni smo Partizanu, klubu u kojem je Marko kao talenat napredovao, razišli smo se u korektnim odnosima. Nama, kao porodici, žao je što on neće imati priliku da obuče dres prvog tima. Vagamo ponude iz inostranstva, a brzo će se znati gde će nastaviti karijeru.

http://www.zurnal.rs/2013/06/16/jank....html?lang=lat

A ovo je svakako dobra vijest jer će Boljević imati vrhunske pripreme.

Boljević na pripremama sa PSV-om

Jedan od najboljih mladih fudbalera Crne Gore i prvotimac Zete Aleksandar Boljević trebalo bi da kompletne ljetnje pripreme odradi sa njegovim budućim timom PSV-om.
    On će zvanično postati član holandskog giganta 1. januara 2014. godine kad stekne punoljetstvo, a do tada će nositi dres Zete.
    Boljević je za Zetu ove sezone nastupao 32 puta, a pet puta je bio strijelac. Za mladu reprezentaciju Crne Gore je upisao tri nastupa i u posljednjem meču sa Farskim Ostrvima je bio strijelac za sada jeding gola u dresu malde reprezentacije.

http://cg-fudbal.com/boljevic-na-pripremama-sa-psv-om/
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne znam koliko je ovo dobro za Jankovica, cini mi se da se tu radi o malo "prehalapljivim" roditeljima, vidjecemo kako ce se pokazat ovaj potez..
    A super je za Boljevica ako je tacno ovo da ce odradit kompletne pripreme sa Psv-om, odlicno..
    Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Sitnica. A ovako je bilo prije dvije godine pred meč u Jermeniji:

Pa onda nakon tog meča i poraza od 4:1 u kom je Crna Gora 70 minuta imala igrača više:
    Znam, ovo mu je jedan od boljih bisera

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by afi View Post
    Ne znam koliko je ovo dobro za Jankovica, cini mi se da se tu radi o malo "prehalapljivim" roditeljima, vidjecemo kako ce se pokazat ovaj potez..
    Slažem se. Malo je bezvezna priča kako neće na pozajmicu već u rvi tim, a ako se taj transfer u Parmu realizuje pozajmica mu ne gine (a daj Bože da griješim i da odigra sve utakmice za prvi tim). U principu, nije problem što je iskoristio klauzulu jer će možda iz jače lige više napredovat, samo kažem da je priča njegovog oca krajnje neubjedljiva jer u slučaju sličnog ishoda u nekom drugom klubu postaje smiješna.

Quote Originally Posted by Hrabri_Sokoli View Post
    Odlično!

P. S. Evo se, izgleda, čita ovaj forum

http://cg-fudbal.com/kijevo-zeli-tos...ri-ne-popusta/
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Imamo dosta kvalitetnih veznih igraca, samo da napreduju kako treba pa da dobijemo makar 2 dobra za A reprezentaciju.

Odlicna stvar za Boljevica sto ce odraditi pripreme sa PSV-om.

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Quote Originally Posted by misko23 View Post
    Ja bi najviše volio sa Hrvatima da igramo i naravno da ih izbacimo
    http://www.vijesti.me/sport/u-barazu...-clanak-133887
    kako da ne
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

Vidim svi su oduševljeni kada naš reprezentativac ode u neki dobar tim.Što i jeste logično s'obzirom da to znači usavršavanje, ali je takođe logično da neko koi gra u dobrom timu neće rizikovati da se povrijedi dok igra za reprezentaciju
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

A pazite ovo:

Postavljeno prije 21 sata i to isključivo na jednom jeziku:

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%99%...BC%D0%B8%D1%80

Znači li to nešto, možda? Bliži li se to neki transfer u neki ruski klub?
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Vidim svi su oduševljeni kada naš reprezentativac ode u neki dobar tim.Što i jeste logično s'obzirom da to znači usavršavanje, ali je takođe logično da neko koi gra u dobrom timu neće rizikovati da se povrijedi dok igra za reprezentaciju
    Fudbalski tim nije tim gladijatora nego tim profesionalnih fudbalera. Koju povredu to 'rizikuju' sa nekom velikom sigurnošću naši reprezentativni fudbaleri? Oni trče za loptom, ne skaču salto kroz krugove plamena.

Što više ljudi ide u inostranstvo, to bolje. Za svakog, ali baš apsolutno svakog. Bar što se fudbala tiče.
    Last edited by Čika Džo; 17-06-13 at 17:01.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    Nema to veze, jer po tome masu vrhunskih fudbalera nebi igralo za svoju reprezentaciju.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

A pazite ovo:

Postavljeno prije 21 sata i to isključivo na jednom jeziku:

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%99%...BC%D0%B8%D1%80

Znači li to nešto, možda? Bliži li se to neki transfer u neki ruski klub?
    Grof ima sa svih strana i samo nas nedostaje

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Čika Džo View Post
    Fudbalski tim nije tim gladijatora nego tim profesionalnih fudbalera. Koju povredu to 'rizikuju' sa nekom velikom sigurnošću naši reprezentativni fudbaleri? Oni trče za loptom, ne skaču salto kroz krugove plamena.

Što više ljudi ide u inostranstvo, to bolje. Za svakog, ali baš apsolutno svakog. Bar što se fudbala tiče.
    Quote Originally Posted by filip_pg
    Nema to veze, jer po tome masu vrhunskih fudbalera nebi igralo za svoju reprezentaciju.

Ne primajte se, momak pokusava da dostigne SinisuM po kolicini provociranja i trolovanja.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Default još nešto iz rubrike "calciomeracto" :)

Kada su u pitanju odlasci prvi igrač koji bi mogao napuštiti šampiona je defanzivac Igor Ćuković, koji se nalazi na meti Partizana.Da li će do dogovora doći znaće se narednih dana…

http://www.vijesti.me/sport/cekaju-s...-clanak-134326
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Srećko Katanec i Slaven Bilić trenutno nemaju angažman...
    Just sayin'...

I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Thanks Thanks Given 
    8,911
    Thanks Thanks Received 
    3,935
    Thanked in
    2,353 Posts

Quote Originally Posted by rebel View Post
    Srećko Katanec i Slaven Bilić trenutno nemaju angažman...
    Just sayin'...

Aha,i bash su likovi koji ce bespokorno slushat Deja ...
    ...

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Upravo tako. Odlično, i ovakav epilog se očekivao s obzirom na suvlasništvo. Nadam se da neće biti problema sa viškom igrača van Evropske Unije. Fiorentina je bolji tim od Torina, pa iako mi je Toro miliji, za njega se pokazao kao loš izbor jer igrač njegovih karakteristika Venturi ne treba. Fiorentina igra puno lepršavije, a igrači sa ovih prostora su se tamo fenomenalno snašli. Nadam se da će nakon kompletno odrađenih kvalitetnih priprema iščeznuti i te dosadne povrede. Veliki je on talenat, a mi nijesmo velika zemlja pa da imamo luksuz da nam se dogodi novi protojerej Simon Vukčević (iako je svaka paralela sa njim svojevrsko podcjenjivanje igrača sa kojim se upoređuje pogotovo ako je momak "na svom mjestu" kao što je Bakić).

Još jedna vijest koja se tiče reprezentativaca
    http://www.zurnal.rs/2013/06/20/sad-....html?lang=lat
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Upravo tako. Odlično, i ovakav epilog se očekivao s obzirom na suvlasništvo. Nadam se da neće biti problema sa viškom igrača van Evropske Unije. Fiorentina je bolji tim od Torina, pa iako mi je Toro miliji, za njega se pokazao kao loš izbor jer igrač njegovih karakteristika Venturi ne treba. Fiorentina igra puno lepršavije, a igrači sa ovih prostora su se tamo fenomenalno snašli. Nadam se da će nakon kompletno odrađenih kvalitetnih priprema iščeznuti i te dosadne povrede. Veliki je on talenat, a mi nijesmo velika zemlja pa da imamo luksuz da nam se dogodi novi protojerej Simon Vukčević (iako je svaka paralela sa njim svojevrsko podcjenjivanje igrača sa kojim se upoređuje pogotovo ako je momak "na svom mjestu" kao što je Bakić).

Još jedna vijest koja se tiče reprezentativaca
    http://www.zurnal.rs/2013/06/20/sad-....html?lang=lat
    Citah ovo za Vesovica: Kako sam mogao prcijenit, svaki drugi Zvezdin navijac ga ne voli!?
    Samo me strah i on da ne izgubi klub, jer smo tanki na tu poziciju....

Thanks Thanks Given 
    153
    Thanks Thanks Received 
    1,671
    Thanked in
    1,045 Posts

Vole svakog dok igra, a čim počne da traži pare onda navijači počnu da ih pljuju. Očekuju da igraju za boboške i žive od ljubavi prema klubu. Neće on ostat bez kluba, naće ga pa makar u Poljsku ili Ukrajinu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako moze da ide Ukrajinu, neka ide odma sada... Jer ta liga je svake godina jaca i jaca, a sigurno je jaca od Srpske, 2 puta.

Thanks Thanks Given 
    244
    Thanks Thanks Received 
    1,825
    Thanked in
    922 Posts

U poslednjem CKM casopisu izasla sjajna reportaza o utakmici Crna Gora-Engleska
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Bakić tri godine u Fiorentini

Treći crnogorski reprezentativac u Fiorentini - nakon Stevana Jovetića i Stefana Savića, stanovnik renesansnog grada od juče je i Marko Bakić!
    Jedan od najtalentovanijih crnogorskih fudbalera potpisao je trogodišnji ugovor sa “violom” i definitivno rekao zbogom Torinu, klubu koji mu nije pružio pravu šansu.
    "Ovo je važan korak u karijeri za igrača koji će napraviti veliku karijeru", kazao je “Vijestima” Bakićev menadžer Igor Gluščević.
    I Bakić je prezadovoljan...
    "Srećan sam, ovo sam priželjkivao još od kada je počeo ljetnji prelazni rok, o ovome sam maštao još zimus", kazao je 19-godišnji vezista.
    Nakon što je posljednjeg dana avgusta prošle godine napustio Mogren i istovremeno postao član Torina i Fiorentine, a prvu godinu proveo u redovima “granate”, Bakić je sada 100 odsto “ljubičasti”.
    "Jedva čekam da počnem pripreme u novom klubu. Fiorentina je jedan od vodećih timova u Italiji, ekipa koja je zaslužila da igra Ligu šampiona, iako nije uspjela. Priželjkivao sam tu da dođem", istakao je Bakić.
    Iza sebe ostavlja tim koji se više nego bilo koji drugi u Italiji oslanjao na defanzivu, trenera koji je imao averziju prema bilo kakvoj vrsti rizika i koji mu je ukazao šansu tek u posljednjem kolu protiv Katanije.
    "Vjerujem da mi Fiorentina odgovara, i zbog načine igre i zbog ljudi koji su tamo", - dodaje kapiten mlade reprezentacije Crne Gore.
    Pitanje je da li će Bakić na početku priprema zateći Stevana Jovetića, koji je pred odlaskom iz Fiorentine, ali ga na “Artemio Frankiju” čeka Stefan Savić.
    "Osim Savića, tu su još i Ljajić, Tomović i Seferović... Biće mi mnogo lakše sa njima, uvijek je lijepo kada vas dočekaju vaši ljudi", zaključuje Bakić.

http://m.vijesti.me/sport/bakic-tri-...-clanak-134806

Dakle, nema više nikakve veze sa Torinom. Sjajno.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Aha,i bash su likovi koji ce bespokorno slushat Deja ...
    dejo se jednom "opekao" kad je doveo cica za trenera koji je napravio rezultat i kasnije ga nije fermao 2 %

mislim da mu se vise to nece ponoviti.. od sad samo podobni trener ( ima li gadnijeg izraza od ovog "podobni"?)

Page 1343 of 2251 FirstFirst ... 3438431243129313331339134013411342134313441345134613471353139314431843 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)