Zna li se sta za Niksic, kvart kod bolnice?
Zna li se sta za Niksic, kvart kod bolnice?
Sto se tice te strane grade optika je stala u ul. Baja Pivljanina. Nema indicija da ce se zona u Nk siriti ove godine
A na setaliste kod Centralnog vrtica ? zgrada do mene ima optiku! sta se tu desava /
Ljudi, ne mogu da vam pomognem ako mi ne kazete tacnu adresu, tj ulicu i broj. Ja sam iz Podgorice, pa ne znam lokalne odrednice i za Niksic, Bar, Kotor, Budvu i ostale gradove gdje ima optike.
Ako nema adrese ili je bb, na googlemapi u paintu oznacite koja je lokacija.
Evo ti lokacija u Niksicu.http://img15.imageshack.us/img15/2346/optn.jpg
Last edited by skostic; 12-06-13 at 18:54.
Ovaj dio grada, kao i tvoj zgrada je planiran ali su cijevi kroz koje se provlace kablovi u losem stanju. Od cijelog kvarta (Njegoseva, Nikole Tesle, Serdara Scepana, Alekse Backovica) samo je soliter u ulici Serdara Scepana odradjen. Radjeno je lijevo i desno od tvog kvarta. Nazalost za ovu godinu ne vjerujem da ce biti prosirenja u NK-u
Okej, hvala. poz
Bozo konacno i ti doceka optiku u drugi kraj grada a vi ovamo blizu pi-coma ni ds omirisemo
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Podgorica Podgoricanima!
pavlefuture,
molim za pomoc.
pitao sam i prije ..imam problem sa wirelesom kod optike. naime, racunar je udaljen 2 metra od rutera i ne moze na speedtest ali i na downlaod sa komercijalnog servera da izvuce preko 60 % brzine koju imam preko kabla. napr. speedtest bezicno 16 a preko kabla 31.download 1.9 , kabal 2.8 mb/s.
u ruteru su podesavanja:
transmiting power 100 %
chanell auto
channel width auto 20/40
china
...
je li ovo da wireless kartice?
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
laciale koji ti je encryption mode? Je li AES?
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
jes ...AES.
bozo...saljem za par minuta.
sve ok..guest mi je objansio neke stvari. problem je do moje kartice.
Da li je pokriven kompletan Bulevar Revolucije ?
"Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja." J.Krishnamurti
Ne. Pokrivena je zgrada Lovca i zgrada uz skolu maksim gorki. Zgrada preko puta Pobjede nije.
E ljudi koji mogu na to da odgovore mislim da ne posjecuju ovaj forum
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Par dana od ugradnje ovog čuda imam neke probleme koji mi se ranije nisu dešavali.
Naime, optika je 20 i trebalo bi da može da (laički govoreći) 'izvuče' neko skidanje većim brzinama, buffer nekog videa na Ytube itd. ali se to ne dešava, tj. još uvijek se ponaša kao da sam na Flat 5 paket DSL-a. Dl torrenta mi ne prelazi preko 600 kbps (sem ako je paralelni dl, kad oba guraju do 600 ali ne preko), Ytube prekida snimke te ja moram da ih nastavim ali uvijek u nižoj rezoluciji, stream varijante se zamrzavaju kao da još imam DSL...
Ima li neko da mi kaže da je to normalno?![]()
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Dajte nam broj na PM pa cemo provjeriti i javiti se.
Ale ale! Da pocinemo))
I ako moze helpdesk da mu stavi najbolji firmware, bozo edition.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
sad cemo da ti pingujemo fiksni mwahahahahaha
Last edited by SpellStealer; 18-06-13 at 16:39.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Svakome odrade stvarno perfektno kanalice, ni meni se u stan skoro i ne vide
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
I kod mene su ih sakrili dobro. Mogu fotografisat kasnije da vidite. I brat mi je naakchio router blizu chvorishta svih utichnica tako da 99% ljudi nikad ne pogodi niti vidi gdje je router.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks