Igrace Nikola Janovic. Kao i na OI. On to, po meni, igra bolje od Klikovca. Da ne pricam da je odgovorniji (bolji) u odbrani, brzi...
Imace Capro dosta posla da ih uigra, pogotovo igraca vise. To se mora dici na najvisi nivo.
Scepo odlican danas!
P r i m o r a c
Protiv Amera za 3. mjesto.
P r i m o r a c
In vino veritas
TV Vijesti su dale kadrove sa bazena u Pg (kao, pocela sezona), pa vidjeh da je na istocnoj strani postavljena montazna tribina. Mozda (nadam se) reprezentacija bude igrala tu neku pripremnu utakmicu...
Izgleda da Radovic jos nije izgubljen za SP. Jako bitan igrac, jer smo uz poziciju centra poprilicno limitirani i na desnoj strani. Misic jos ne trenira...
U Novi treniraju njih devetorica, moguce da sa njima Pero radi...a ne sa Univerziteskom ekipom, kao sto greskom napisah juce.
P r i m o r a c
Po nezvanicnim informacijama iz Novoga Radovic je otpisan za Svjetsko!
Misic, iako ne trenira...postoje velike sanse da se oporavi do tada. Kod Capra, poznato je, idu samo najspremniji...
Kruzija jos nije dobio nas pasos, ali bi trebalo ubrzo da ga dobije.
Razmislja se o tome da na prvenstvo ide samo 1 golman! Po meni, ako je Scepo bas, bas spreman - podrzavam. Rizik je svakako veliki.
Sastav bi, po ovim najavama, mogao da bude:
1. Scepanovic, 2. Dr. Brguljan, 3. Paskovic, 4. Petrovic, 5. Klikovac, 6. Da .Brguljan, 7. M. Janovic, 8. N. Janovic, 9. Ivovic, 10. Misic, 11. Kruzija, 12. Jokic, 13. Draskovic
Sekulic (siguran sam da on i Kruzija nece biti skupa u timu), Radic, Lazovic i Cuckovic...cekaju svoju sansu. Ostale (Popovic, Markovic, Latinovic, Vico...) nije realno ocekivati na prvenstvu.
Pored 2 klasicna beka koja imamo u timu, za ocekivati je da Leka vise igra desno.
Ima jos dosta do prvenstva, mislim da je samo 7 igraca sigurnih...ekipa koju sam naveo mi je bas O.K. pogotovo jer Klikovac moze da igra i beka, a Nikola i centra.
P r i m o r a c
Ne preceruj. Pijetlovic je jedan od 3 najbolja centra na svijet'. Najsavremeniji. Znao sam da ce biti veliki igrac, jos kad sam ga, prije 10 (11) godina vidio na juniosko prvenstvo SRJ (Vojvodina osvojila, u Kotor, a on igrao za godinu starije).
Drago mi je da ce decko to, nakon Recca, dodatno naplatit', citam da ide u Rusiju...
Pricali smo o potencijalu koji Vukcevic ima, ali ako je to napravio onda je sam sebe otpisao.
Paskovic je od pocetka tu, za Caprov stil igre on je vazniji od Darka. A za razliku od drugih igraca on sa tim stilom igre (kontre, kontre, kontre...) moze i desno.
Ima oko spiska jos dosta nedoumica, ali su ovo slatke muke. I bez Kruzije i Misica (sa Sekulicem i Radicem, npr.) ovo je tim koji moze do medalje na SP.
P r i m o r a c
Murisic je od starta nekako skrajnut. Stavljen na spisak Univerzitetske reprezentacije, a realno ne pripada tamo.
Ne mislim da je Murisic bolji od Misica, ali od Vica jeste...toliko da ih ne mogu ni poredit'.
A posto je je decko od 19 godina u najjacoj, a momak od 21 u Univerzitetskoj - neki tu problem postoji i ne vjerujem da je to samo igra u odbrani.
I kad pricamo o Murisicu, mislim da mu je, nakon povrede, naredna sezona prekretnica u karijeri. Ili ce ostati nesto ala Bobek ili ce eksplodirati.
P r i m o r a c
Pocelo na drugi je utakmica
Ovaj cuckovic me mnogo nervira ,sebican a sve u golmana sutira,igrac vise a on odma sut
Last edited by .Bole; 16-06-13 at 12:38.
Podgorica Podgoricanima!
Nas selektor je juce kritikovao sudije, a ispostavilo se da nam jedan od te dvojice i danas sudi.
Nismo imali nijednog igraca vise za dvije cetvrtine!
P r i m o r a c
Zasto capro ne trazi time out nikad
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Podgorica Podgoricanima!
zato što smo spremni, nije da smo igrali težak meč juče. Pasmater.
Bijo si poziw koi se neodbija
Eo ga, na vrijeme.
Ne igramo dobro, ali ovo je teska kradja.
P r i m o r a c
Kad vidim da Čule organizuje napad, sve mi je jasno.
Ma nista u napad nece da udje,kakvi su to sutevi
Podgorica Podgoricanima!
cuckpvic nije za ispred zgrade. A i Perovic polako gubi "sjaj"
Sent from my U8650 using Tapatalk 2
Makse razbranili su ovog stivensa,cuckovic ne umije lijepo loptu bacit
Podgorica Podgoricanima!
U jednom momentu je odnos u iskljucenjima i kontrafaulovima bio po 5-1 (oboje na nasu stetu) i kad su otisli na +3 sudije su Amere dva puta iskljucile.
Njihovi centri se izivljavaju nad nasim igracima.
Napad nam je uzasan, igraci rade sto zele, selektor kao da spava...
P r i m o r a c
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks