kako da gledamo putem mobilnog, trazi da se instalira neki flash player, odakle da ga preuzmem, u pitanju je android zte kis lite.
http://tvsvuda.m-kabl.net/
- TV svuda
29-05-2013
Poštovani korisnici,
obavještavamo vas da je od 1. juna 2013. dostupna nova usluga u ponudi M-KABLA - TV SVUDA.
TV SVUDA omogućava korisnicima da svoje omiljene TV kanale prate posredstvom desktop/laptop računara, mobilnih telefona, TV prijemnika i ostalih uređaja koji imaju opciju povezivanja na internet.
Korišćenje usluge TV SVUDA je potpuno besplatno za sve korisnike M-KABLA, u test periodu do 31. avgusta 2013. godine.
Vaš M-KABL
kako da gledamo putem mobilnog, trazi da se instalira neki flash player, odakle da ga preuzmem, u pitanju je android zte kis lite.
Straus, koji telefon imaš i koji je u njemu operativni sistem? Meni Huawei i android i ne traži instalaciju i radi
Sent from my Huawei using golub pismonoša
zte kis lite, android
Evo ti link da preuzmeš flash player:
https://play.google.com/store/apps/d...be.flashplayer
Ako ti telefon ne podržava flash player pošalji mi na pm mail adresu, da ti pošaljem aplikaciju za koju ne treba ovaj player koja radi na svim android uređajima, a ima preko 500 kanala od čega masu sportskih (CHELSEA TV, SPORT1, REAL MADRID TV,...), od naših ima RTCG SAT, sviđeće ti se sigurno.
Pozdrav!
Kome treba flash player neka mi pusti PM sa mailom.
Može li meni taj .apk za televiziju na private :-)
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2
Može li meni taj .apk za televiziju na private :-)[/QUOTE]
Daj mail na pm.
bugi poslao sam ti pm sa mailom![]()
Ako uzmem ovaj prosireni paket moram li da placam ovu digitalizaciju 29eur?
---Chelsea Fc---
meni je rečeno da se samo novi ugovor potpisuje na 18mj. i ne plaća se ništa (sem pretplata koja je veća za 2€)
29 eura placas ako potpises ugovor na 6 mjeseci, ako potpisujes ugovor na 18 i 24 mjeseca ne placas nista
A jel moze na svaki tv i daju li kakav risiver,izvinjavam se na smetnji![]()
---Chelsea Fc---
moze na 3 tv-a. na glavnom televizoru ti je prosiren paket a na ostalima osnovni paket. imas i resivere i modul kartice, sve zavisi sta ti treba. ja nemam m-kabl, moze me neko ispraviti ako nisam u pravu![]()
osim ovih kanala na proširenoj listi da li postoje još neki koji se mogu naci na dvb-c televizorima?
Bruka kako je losa slika na RTCG2 na analognoj u Pg. Upravo ide prenos vaterpola CG-SRB i tu ima svakakvih boja osim plave boje vode u bazenu i sve se nekakve linije pojavljuju. I takva je slika zadnjih par mjeseci i niko nista da preduzme od njih.
bruka koliko su para prosuli na gluposti umjesto da idu u koraku s vremenom.
ista ti je takva slika rtcg-a i na bbm, uzas zivi, sreca pa evropsko prvenstvo za zene u kosarci prenose vijesti, extra slika za gledanje![]()
Postovani,
Poslije ovog posta volio bih da vidim nekog normalnog ko bi se odlucio da uzme Vas internet ili uvede kablovsku u svoj stan.
Zivim na Zabjelu, zgrada "Lipa" - Cetinje. Ni sam ne znam koliko puta sam zvao Vas "Korisnicki servis" i koliko puta nam je "pucao net", nestajalo slike na Tv ekranu , iskljucivan prije 12. u mjesecu samo da bi dobili 2-3e vise za ponovno prikljucenje jer se ili :"Unapredjivao sistem", ili su bili :"Terenski radovi". Kakvih sam se samo prica naslusao od operatera iz podrske, ako bi se poslije 15-tog puta i udostojili da se jave na tel. Ako se uz sve to uzme da nam su nam net i kablovska nestajali kad bi god nestajalo struje zbog zamjene elektricnih brojila, grmaljavine itd. zapitam se koliko li sam dana platio , a da nisam imao ni net, niti kablovsku ?!
Istekao mi je ugovor prije vise od pola godine i sada kad se selim iz stana u kojem sam zivio dvije godine moram da vratim opremu (sto je normalno), ali ne znam hocu li Vam bas platiti racun za jul jer necu da placam nesto sto necu koristiti jer cu vec. 30. preci u novi stan u kome zelim sve samo ne vasu kablovsku i internet !
12. ovog mjeseca sam kontaktirao "Korisnicki servis", objasnio ljudima da zelim da odjavim se sa liste korisika Vasih usluga jer se selim i nisam zadovoljan kvalitetom usluge koji nam pruzate jer smatram da za 20e nepostojan internet kome se desava po 2-3h da je u prekidu i sl. pomenute nus pojave ne smiju da se desavaju ozbiljnoj kompaniji !
Nekim ljudima od interneta zavisi posao, a sefovi bas ne vole kada im radnici ne zavrsavaju posao na vrijeme !
Last edited by YUGO-SLAVIJA; 26-06-13 at 18:14.
Najbolji je onaj auto koji zaradis , kupis i vozis sam
oni nemaju kad na tel da se jave, a ne da vršljaju po forumu
nothing comes from violence and nothing ever could
upravo si mu to pravo rekao, nece ti oni navracati na forum nego im se licno obrati i podji u poslovnicu , mada iskreno od svadje nemas nista bez jedino da izdusis na mlade djevojke koje nisu ni krive ni duzne![]()
Ja stvarno nemam problema sa njima, ali i mene često izluđuje to isključivanje 15 u mjesecu, vala mogu to malo prolongirati...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
nemam ni ja problema, a sto se tice racuna, stigne do 3.u mjesecu + svi znamo koliki je taj iznos i 15dana je dosta vala za placanje
nothing comes from violence and nothing ever could
Ja sam zadovoljan internetom, baš rijetko bude prekida. Za ovih 6 mjeseci možda 3 puta. A korisnički servis u PV je dobar odmah se javljaju. A TV je lošeg kvaliteta
Poslato sa Huawei pomocu Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks