Zasto ja citam ovo nocas da mi je znati...
užas...
Zasto ja citam ovo nocas da mi je znati...
Sanjala sam nekakve zmijurine, pih!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Kakve horore sanjam u poslednje vrijeme, Boze pomozi...
Ne znam kako ko tumaci snove al meni se bukvalno desi ono sto sanjam. Ne desi mi se bukvalno svaki san al jedno 70% mi se desilo. Ispricacu jednu situaciju od skoro.
San: dogovaram se s' drugom da pravimo neki rostilj i veli on ajmo do grada da malo prosetamo. I odosmo mi u grad u neki kafic (da ne reklamiram sad dje izlazim). I sad mi se raspricali i ladno mi prilazi neka cura da se upoznamo. I tako neko muvanje vamo tamo i probudi me komsija sa busilicom (jebo mu pas malter).
Poslije par dana potpuno ja zaboravio sto sam sanjao (ni na kraj pameti) javlja mi se drug i kaze e brate da necemo malo do grada. I prosetasmo jedan krug da vidimo sto ima i odosmo u taj kafic. Kako sjedosmo u kafic sjetih se ja sto sam sanjao i kazem ovom drugu brate nocas ce da startuje neka ili mene il tebe. Drug ono ma vazi... I posle 15-ak minuta prilazi djevojka sa forom e cao imate li upaljac. Ja dajem upaljac (a cigara nidje). I tako pocesmo neku pricu, razmijenismo telefone. I dalje znate kako ide prica....
pa, jesi jeb'o il si treb'o?![]()
Sell the Vatican, Feed the World!
vozila sam biciklo cijelu noc...bas sam se navozala![]()
Sto znaci kad sanjam da je odredjena osoba trudna ?![]()
sanjam dobitak na kladionici
Lambda
Sanjah kako sam boravio u neku prostoriju a iz poda iskaču nekakva čuda šiljasta i ja bježim od toga..
Zna li ko tumacenje ovoga? :mrgreen:
http://www.eyespopping.com/15-intere...-about-dreams/
Last edited by misko23; 15-06-13 at 18:29.
Jutros sanjam vodim Severinu za ruku preko neke livade i ja je nagovaram da mi ga malo... zaustavimo se kod neke uzbrdice i tu kao neka vrata metalna. Nista, ja izvadio moga gospodina i ona pocela, aoooo, a ja je gladeam kako onom ustima radi, u to otvaraju se vrata ona metalna i proviruju neki djed i baba, a ja samo reko Minut i pokazah im da zatvore vrata. U to kaze mene seve pazi sad sta radis jer ce biti i hopa cupa, ako ostane trudna rodice. I sad dio sna kojeg se ne sjecam, sledeca slika, ja go do pasa i ona me vodi nedje da mi kupi majicu i kupi mi neku crvenu... o tu se probudih. San je bio nerealno tecan i jasan.
Sent from my V9 using Tapatalk 2
Tu es mon héro!
hahahahahah :lolblue:
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Čini mi se da još ne postoji tumačenje za Severinu, ali je sigurno nešto dobro![]()
Ja sanjah kolegenicu sa kojom sam samo zdravo za zdravo, i prema kojoj nemam seksualne pretenzije kako mi ga izdimi.
Ovako je isao.Ja i Ona bili kao u vezi i raskinuli, i sad se zadesismo u moje auto i pricamo...i tako se dotakosmo teme da bi trebali da se pomirimo i pomirismo se.
i sad ona koliko je bila napaljena, otkopca mi pantalone i izvadi ga, i znate vec. Krvnicki ga je isisala, ovako je mirna cura ali san me nacerao da pomislim drugacije. Fora bi bila da joj kazem sto sam sanjao :lolblue:A ona bi rekla, "to mozes samo da sanjas". :lolblue:
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
mislim da se tripleta previse unio u one SEX teme pa mu se odrazilo na snove![]()
Sanjah sebe kao dijete, i pored mene jedna osoba što me cijelo vrijeme mazi i kaže: "Sad je vrijeme da odrasteš." I dobih sadašnji izgled i probudih se...![]()
Mene snovi proganjaju... s vremena na vrijeme, stalno mi se pojavi de javu. Posto sanjam lijepe i ruzne stvari, a ponesto od toga mi se pojavi onako flashback u stvarnom zivotu... uvjek zapitam sta je sledece....
Ne znam, ovo me bas muci podavno....
Sanjala sam da me operisu hahahahaha kakva bolestina...i to ne u operacionoj sali, nego kuci...soba,krevet, lagano...
Ja sam sanjao seficu Voli-ja iz Nk.
Tu es mon héro!
sanjala sam da su mi se polomili svi kristali sa sata...
Preksinoc sam sanjao Fellainija, seta pored moje kuce. Ljudi, koliku kosu ima taj lik ne bi vjerovali.
Sinoc sam sanjao da smo ja i kum orobili mog direktora i poksavamo da odemo iz grada ali sve nas nesto sprecava i uvijek se stvorimo kod mene kuci i pricamo kako cemo potrositi pare.
Tu es mon héro!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks