Ne bi trebalo da ti prave problem nidje a ako budu pravili napravice ti ga na HR granicu mene i jos 4-5 auta sinoc sto smo prolazili njih 5 sve zivo isprevcase po autu i svaki papircic su trazili....
Pa to bi realno trebalo tako da izgleda, ja sad ne znam kakav je taj sistem na nasim granicama put SRB posjeduju li oni neke senzore sta li vec ali ono lagano ti trazi samo licnu i saobracajnu i cao a gore na Srpski prelaz od BP-a mogao bi da preneses tonu kokaina sa nekom bejbi facom![]()
jel ovo neki od fudbalera vozi farrari berlinetu? evo je u centar na italijanske tablice...crna, brukaaaa
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
jeste, vidio sam ga i u Nk danas![]()
...
ako sjutra ne postigne gol, dako mu je parkiraju u zagorič na provjeru jedno 2-3 mjeseca..pored čolda..
![]()
a parkorao ga na pocetak bokeske. na pjesacki...dolazi komunalna, gledaju ga jedno 5min, i razmisljaju sto da rade... i samo se pokupise i nastavise dalje :-)
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
Viđeh i neki Porshe malo stairju isto kod stadiona juče na srane tablice.
Nema naši žive na nivou...
ispred City hotela Aventador, sls, i Berlineta. Uh. Vidjeh i kroz pg vozi se porsche boxter crvenog krova. Mali Luka Golubovic ga vozi. Ali svaka krivina drift. Bice jedan dan baaaam
fudbaleri MNEsvi su smjesteni u H.City
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Za mene Ferrari nije ferrari ako nije crven...
Evo da malo odmorimo oci.
http://vimeo.com/channels/awesomeness/54510052
Last edited by Danilo...; 13-06-13 at 09:13.
Bruka od auta...
Bio do hamburga i nazad sa pajerom 3.0 b (najgori auto koji sam ikad vozio, nikudj ne moze da mrdne, pisti na 120km/s postavljena neka blokada izgleda, 4 brzine, 2008 god) i u povratku zakacio kamp prikolicu. Niko me nidje nije zaustavljao tako da nisam imao prilike da vadim vozacku, a kupio sam tamo retrovizore i sve je bilo ok. vozio sam na nekim mjestima 110km/s, ali preko 90km/s je sve rizik, jer je tezina kamp prikolice 2000kg i duzina 8 metara.
malo su me zajebavali zatvoreni auto putevi zbog poplava i nekih udesa, pa sam nalazio precice kroz neke manje gradove, sela.... ali stigoh napokon. Hrvati su me dobro cimali i morao sam da radim tranzitne papire kroz njihovu drzavu, zbog col tablica. Sve su pretresali, uvodili pse i sl...
Pajero je trosio 16L na 100km benzina. Do tamo i nazad 1000e goriva/ 4000km. O.o
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks