Mislim da će ti besplatno zamijeniti ako produžiš ugovor ili ako nije istekao. Ja sam skoro tražio zamjenu LNB-a i tako su mi rekli a pošto je moj ugovor istekao trebao bih platiti 15e. Možda se antena pomjerila malo, to prvo pogledaj.
Pa "srce" ili LNB na to sam mislio, jer risiver ne dobija nikakav signal a nekad proradi kad se udari necim po samom LNB-u.
Oprema je moja, nije iznajmljena vec kupljena kad je bila neka akcija cini mi se 50ak eura ili tako nesto.
E odlicno bi bilo kad bi oni to zamijenili, jer mi se sad ne daju pare za te gluposti a svaka kablovska nudi prikljucak dzabe i sve ostalo.
Mislim da će ti besplatno zamijeniti ako produžiš ugovor ili ako nije istekao. Ja sam skoro tražio zamjenu LNB-a i tako su mi rekli a pošto je moj ugovor istekao trebao bih platiti 15e. Možda se antena pomjerila malo, to prvo pogledaj.
Zvacu ih pa cu pitati sta i kako, tako je najbolje
Hvala na info.
Imas u slobodnoj prodaji da uzmes LNB jeftinije.
Uskoro VH1
VH1 a ne VH 1klasik je li tako?
Bolji bi bio VH1 klasik. Upravo ga gledam na Drimu :listening_headphone
VH1 adria, a i ja gledam VH 1 Classic mnogo je dobar
Moze li da se uzme total na npr. mjesec dana? Da se iznajmi oprema plati neki paket za taj period i da se nakon toga vrati?
Kad planiraju gospoda da puste software za premotavanje, snimanje itd? rekose krajem maja.
Sramotno odigrana utakmica nocas, jos sramotnije kako je izgledala slika na RTCG, morao sam prebaciti na obicnu antenu, bruka koliko je sjeckala slika, pi...
koliko se placa da se novi korisnik prikljuci na total tv i da uzme total tv kucu . ima li ono ko u t-com-u besplatna oprema i to
Vjerovatno ce ih ubaciti za par mjeseci...
Ispravka, dolaze CMC i VH1
Pa realno ne treba nam vise regionalnih njuz kanala. B92 Info, Al Dzazira Balkans, Pink 3, 24 Vesti i HRT 4, dosta.
Muzika fali, odlicno sto stizu CMC i VH-1 mada bi valjalo ubaciti vremenom i VH-1 Classic, mozda vratiti S Televiziju ali to ce tesko ici ako oni ne budu platili.
Klasik TV odlican kanal, mnogo ozbiljniji od Pink Filma.
Doci ce do 15. jula i 5 HD kanala iz Fox porodice, tako da ce HD paket biti sjajan, ako ostane ova cijena naravno.
Ono sto u SDu fali je Prva, RTCG 2, Boomerang, Cartoon Network, Nickleodeon, Travel, Nat Geo Wild, Kino TV, AXN Spin.
Cinestar 1 i 2 ce doci cim startuju, kao i Discovery Science kad dobije titl,a to ce biti brzo, sa ovim gore kanalima bukvalno je sve zaokruzeno, bolje od toga jednostavno ne moze ako pricamo o osnovnoj ponudi.
Telemach u BiH odgovara na Pink paket.
http://teve.ba/article/15199/novi-ka...nudi-telemacha
Last edited by Jakuza; 12-06-13 at 17:51.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Inace niko kod nas nije kupio prava za kup konfederacija tako da ce moci da se gleda preko RTSa, zvanicnog EBU streama(besplatno, kao i OI sto su mogle da se prate) kao i preko ARDa i ZDFa u HDu.
http://www.fifa.com/mm/document/affe...brazil2013.pdf
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Zamjena SD za HD resiver 35 eura, ali pod uslovom da se SD resiver donese licno kod njih u PG i zamijeni za HD.
Jakuza potpuno se slažem sa tobom u vezi SD kanala koji još hvale u ponudi ttv i ponuda bi im bila vanserijska pa makar to značilo i povećanje pretplate.
HRT 4 na br.206
Imam pristup kanalima sa Astra satelita , moze li se podesiti i kako da umjesto kanala sa Astra satelita mogu gledati kanale sa HB satelita ;-) ? Hvala
Varijanta (Hot Bird i Eutelsat W2):
1) Pritiskom na taster OK, koji se nalazi u sredini daljinskog upravljača, ući u glavni meni.
2) Uz pomoć tastera levo/desno za kretanje kroz meni, izabrati ikonicu , a zatim pritiskom na taster gore/dole izabrati opciju Advanced Setup i pritisnuti taster OK.
3) Ispod poruke Enter Key Code, ukucati 0000 (u slučaju da je korisnik promenio Key Code, uneti novu vrednost) i pritisnuti taster OK. Nakon toga, nalazimo se u meniju za napredna podešavanja (Advanced Setup)
4) Označiti polje LNB Setup i pritisnuti taster OK. Ušli smo u meni za podešavanja LNB-a (LNB Setup)
5) Označiti polje HOME NETWORK LNB SETUP i pritisnuti taster OK. Ukoliko se polje HOME NETWORK LNB SETUP ne pojavi u listi, pritisnuti jednom taster Back.
6) Označiti polje LNB 1 Setup i pritisnuti taster OK.
7) U ponuđenoj listi satelita, izabrati Eutelsat W2(16.0E) i pritisnuti OK. Ušli smo u meni Set DiSEqC Mode.
8 Izabrati opciju Diseqc B i pritisnuti taster OK. Ušli smo u meni Set L.O. Switching.
9) Označiti opciju Tone i pritisnuti taster OK. Nakon toga, nalazimo se u meniju Select L.O.
10) Izabrati opciju Low Band i pritisnuti taster OK. Ušli smo u meni Set L.O. Frequency.
11) Izabrati opciju ULNB-low i pritisnuti taster OK. Ponovo se nalazimo u meniju Select L.O.
12) Ovog puta izabrati opciju High Band i pritisnuti taster OK. Ušli smo u meni Set L.O. Frequency.
13) Izabrati opciju ULNB-high i pritisnuti taster OK.
14) U ovom trenutku, od Vas se traži da potvrdite novopostavljene parametre, te stoga izaberite Yes, continue i pritisnite taster OK. Time je risiver podešen za prijem signala sa satelita Eutelsat W2.
15) Ponovo se nalazimo u meniju Advanced Setup. Potrebno je izvršiti dodatno podešavanje risivera da bi bio u mogućnosti da prima signal i sa satelita Hotbird. Označiti polje LNB Setup i pritisnuti taster OK. Ušli smo u meni za podešavanja LNB-a (LNB Setup)
16) Označiti polje LNB 2 Setup i pritisnuti taster OK.
17) U ponuđenoj listi satelita, izabrati Hotbird(13.0E) i pritisnuti OK. Ušli smo u meni Set DiSEqC Mode.
18 Izabrati opciju Diseqc A i pritisnuti taster OK. Ušli smo u meni Set L.O. Switching.
19) Označiti opciju Tone i pritisnuti taster OK. Nakon toga, nalazimo se u meniju Select L.O.
20) Izabrati opciju Low Band i pritisnuti taster OK. Ušli smo u meni Set L.O. Frequency.
21) Izabrati opciju ULNB-low i pritisnuti taster OK. Ponovo se nalazimo u meniju Select L.O.
22) Ovog puta izabrati opciju High Band i pritisnuti taster OK. Ušli smo u meni Set L.O. Frequency.
23) Izabrati opciju ULNB-high i pritisnuti taster OK.
24) U ovom trenutku, od Vas se traži da potvrdite novopostavljene parametre, te stoga izaberite Yes, continue i pritisnite taster OK. Time je risiver podešen za prijem signala sa satelita Hotbird.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks