tradicionalno neugodni japan
kapiram ja kakav je tim, i da se leka zeni i sve, ali ovo je bruka.
Oce li RTCG prenositi svjetsku ligu uopste?
tradicionalno neugodni japan
kapiram ja kakav je tim, i da se leka zeni i sve, ali ovo je bruka.
Bruka, nego sto.
P r i m o r a c
Hahaha majko mila je li moguce da Japan nismo pobjedili
Ali odbrana Japana sa igracem manje...VRH!
Prvo veliko iznenađenje, videćemo hoće li ih biti još do kraja turnira.
http://waterpolo2013.ru/sites/defaul...apan_11_06.jpg
Bruka je i opravdanja nema. Iako je tesko komentarisati nesto sto se nije gledalo.
Koji je to nacin da utakmicu sa Japanom pocnemo da igramo kod 1:5?
Odakle nam pravo da bilo koga, u ovakvom (ponavljam, limitiranom!) sastavu potcjenjujemo!?
Po strani sto je ovo manje bitno takmicenje i priprema za SP, ali su ovo sramni porazi koji iziskuju odgovornost!
Dosta mi je izgovora, kalkulisanja, dosta je igre sa renomeom!
Imali smo u proslosti Rumune, Grke, Njemce...sad su dosli na red i oni koji se na velika takmicenja jedva plasiraju.
Iako sam svjestan da Japan i Kina nisu isto sto su bili nekad...napreduju...
Amerikanci dobili Madjare na peterce...iznenadjenje...
Realno, svako ko nam da vise od 6-7 golova bice u prednosti u odnosu na nas. Tako da...ako ne stisnemo odbranu bice odje jako bolno.
P r i m o r a c
Japanci od Ajkula napravili sushi ..
Ne mogu komentarisati nesto sto nisam gledao, ali u svakom slucaju sramota sta su sebi dozvolili
Konačno sam pronašao: http://www.is74.ru/superfinal/
Tu možete pratiti sve mečeve, sve što vam treba je Explorer ili Chrome i ruska IP adresa.![]()
nije krivica igraca, nego trenera. trener koji ne shvata ozbiljno svaku utakmicu, jednostavno nije za taj posao. pa nema on bog zna koliko utakmica godisnje, zar nije mogao ovih par da se sabere malo?! capro, koji je jedan profesionalni trener, osvojio sve i svasta, vec je duze sa ovom reprezentacijom, dopusta taj luksuz da cak i protiv japana ulaze lezerno i gledaju kao da igraju sparing utakmicu.. ovo je cisto njegova krivica, jer su i ovi momci makar dva puta bolji od ovih japanaca, sto su pokazali serijom od 7-0 , pa opet stali. on ih je pustio da udju u utakmicu kako hoce, sa mislju da su vec pobijedili, i cao zdravo.
jednostavno, ne uliva povjerenje. cini mi se da on nije za ovo. izgubit +3 u zadnjoj cetvrtini za bronzu olimpijskih igara, pa ovakve gluposti... daleko od toga da je ovo sad nesto strasno, ali pokazuje jednu neozbiljnost ili neznanje, trece ne postoji.
Šo bi reko Pantela, izneverovao sam kacam čuoeto dočekasmo da nas i Japanci dobiju...
Nidje ni streama a ni livescore-a?
5:1 vodimo protiv madjara - prilika da se momci 'iskupe' za ono juce.
<--- leuk
http://vlv.hu/news/8046/vilagliga-sz...o-magyarorszag
Ovo bi trebalo pomoći.![]()
Kakve golove prima ovaj Scepanovic, sto je ovo...Opet 10:10, opet peterci.
Last edited by BiTrAtE; 12-06-13 at 11:54.
izgubimo li opet na peterce...
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
Pi u tri ***** materine, pih!!! 9-6 smo vodili i imali napad za 10-6 i na kraj bude 10-10...Jebalo vas opustanje, pih!!!!!!!
kakav nedostatak pobjednickog menataliteta... skroz zabrinjavajuce.
Izgubismo...
presmiješno
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks