Originally Posted by
Hari Krisna
Sve i da smo pobijedili Ukrajinu za siguran plasman bi morali pobijediti Poljsku i eventualno ne izgubiti od Engleske, tako da nam nije velika razlika osim sto se vise ne smijemo "okliznuti" i mogucnosti greske vec iskorisćene. Mi smo bili polećeli i pomislili sve je gotovo i dodje utakmica kad ispalo "trt", a to će se desiti i Ukrajincima jer oni misle da sad imaju sve sredjeno.
Poslije "vec upisanih bodova" sa autsajderima mi smo i dalje prvi sa 17 bodova Ukrajina druga sa istim bodovima i Engleska treća sa 15. Sve se rjesava u medjusobnim duelima ekipa sa Poljskom i koga oni pobijede taj se pozdravio sa plasmanom, a pretjerano bi bilo da će oni do kraja sve utakmice izgubiti taman kao i to da ce Ukrajina do kraja sve dobiti.
sve se rjesava u medjusobnim duelima dje mi kao domacini stojimo katastrofalno. jeste ne odlucuju medjusobni dueli ali kad se pogleda kao domacini smo uzas.
Poljska nerjeseno, Englezi nerjeseno, Ukrajinci poraz. jedino sto so dobro odradili Moldavce u goste , tu su i poljaci i Ukrajinci prosuli bodove ali me sada i njih strah kuci.
jedino dobro je sto zavisimo sami od sebe, a ova ekipa moze svakoga dobiti.
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Bookmarks