I kako dolazi na naplatu? Ako napravim 60e kazne? Recimo...
Sent from my Zdravko Djuranovic
Hellblazer...
potpisao. sad plati![]()
the World's leading dance event
Sensation
Seems legit.
TAKUMI
A onu primbjedbu sto sam pisao nista to? Znam da cu platit nego ne znam hocu li se, ili moram li se pojavljivat kod tog sudije za prekrsaje. . Ja mislim da se ne desava cesto da covjek potpise da prihvata odgovornost i da pise primjedbu, al eto![]()
Nije Drogba fotografija da izblijedi da se pocijepa, godine mu ništa ne mogu. .
Kad si potpisao ne ides na sud ja mislim
Na Kulisha trosili dabogda... Josipa Broza, Stari A., cuvajte se. 3 patrole kod svake jedan naivko. Ja sam svratio kod ove trece. 70 jevreja.
Last edited by CATCH22; 10-06-13 at 21:15.
E ovako ....ako se sjecate mog "slucaja" od prije 15-ak dana...
Odem da regiistrujem auto,kad kaze teta - imate kaznu !!!
Naravno ne sumnjajuci da je ta mogla doci na naplatu,zacudim se sta bi miglo da bude...
Kako su kurvini sinovi iz MUP-a spremni na sve ....tako su i obezbijedili broj telefona na kojem moze da se informise o napravljenom "zlocinu".
Nazovem ...i druga teta mi kaze da je to za taj prekrsaj koji sam "napravio" prije 15-ak dana.
Pitam kako je moguce da je tako brzo procesuiran- kaze mi da je rok za zalbe bio 8 dana (i ako ja to nisam mogao da znam) ...dalje je pitam kako je moguce da oni vec "presude" da sam kriv ,ona mi kaze : Pa zato sto niste potpisali prijavu.
Pitam sta sam trebao da uradim - kaze da potpisem i stavim primjedbu.
Sve u svemu : DPS policija Vs Tattoo = 40€ : 0 :mad:
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Zar na prekrsajni nalog ne pise da imas rok za zalbu od X dana ?
"procesuiranje" ti je samo da unesu prekrsajni nalog u kompjuter, kad on udje, nema registracije
Njak Njak Njak
Kad god se potpiše primjedba i da želiš na sud da ideš, moraš prijavu posle toga da poneseš na sud, a ako ne poneseš, iako si napisao da želiš suđenje biće ti da naplatiš kao da si prihvatio kaznu
Kako "omekšati" saobraćajca: Brat mi je komandir, poznajete li Marka?
Patrola saobraćajne policije čeka kod pasarele na Zlatici. Golf podgoričkih tablica se zaustavlja na stotinjak metara od njih, vraća se u rikverc, okreće i velikom brzinom odlazi. Saobraćajci Milovan Miličković i Božimir Minić ulaze u policijski automobil i počinje potjera.
Nakon nekoliko stotina metara, saobraćajac Miličković razgovara sa ženom, vraća joj isprave i ona odlazi.
„Potpuno je ispravna, kaže da nije bježala i da nas nije ni vidjela, već je morala da se vrati za sina koji je ostao u naselju“, objašnjava Miličković.
jes pa se sjetila sina kad je njih vidjela![]()
She is only here to annoy herself!
Citao Sam ovo danas i divim se novinarima vijesti (ne zasluzuju veliko "V").
Prije par nedjelja su bili sa interventnom, potpuno "neobrazovani" o cemu prave reportazu, a sad i ovo. Tabolidcic obicni su postali, sem ovo za zuti audi sto podrzavam![]()
Zar nije zabranjeno zaustavljanje, kamoli voznja u rikverc na bulevaru? Smije li polukruzno na bulevaru, sto je morala napraviti ako ce da stigne za sina na vrijeme? Pa ivanovici, idite j*bite nesto oca mu ocina... (;
Da vam ispricam jedan dogadjaj od sinoc:
Policija zaustavlja auto(bili su iza njega i upalili rotaciju)ovaj covjek s autom staje,policajac izlazi i prilazi do kola(trazi isprave,sta bi drugo jel?)Ovaj im daje isprave,policajac otkriva da auto nije registrovano,e sad slijedi(nemojte,sad sam krenuo ovo ono)policajac mu govori da skine tablice s kola.ovaj govori da ih nemoze skinut da se boji da ne osteti nesto(momak uzima da razgovara s nekim)prica tako s nekim preko telefona 15-20min.Policajci cekaju i dalje,ovaj probava da ih skine,i veli da nemoze nema sa cime da ih skine.i tako prolazi 40-desetak minuta.Policajac izlazi iz kola i izlazi na ulicu i krece da zaustavlja kola,medjutim lik sa prvim kolima mu nije stao(mislim da ga nije skonto,iso je malo brze a ovaj mu je u zadnji sek iskocio na ulicu).Zena iza njega staje,medjutim policajac se povlaci sa ulice i vraca se do kola.zena ga gleda zbunjeno i nista joj nije jasno i nastavlja svojim putem.Policajac posle pola minuta opet iskace i zaustavlja kola(taxista mu staje)i izlazi iz kola i trazi nesto po gepeku i daje policajcu srafciger.Ovi momci pokusavaju da skinu tablice sa gepeka i uspjevaju nekako(trebalo im je 5 min da skinu tablice),policajac uzima srafciger i skida tablice sa prednjeg branika.
![]()
Zato je zabranjeno fiksiranje tablica. A troskovi zamjene su oko 45-60 eur... U slucaju kradje ili gubitka.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ovaj policajac iz price mi je OK, samo je radio svoj posao.
zato je voznja na tajland raj kakvu god sprdnju napravite 2 eura rijesi sve ;p
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
samo cuvaj da tebi neko ne napravi sprdnju pa to rijesi sa 2e![]()
She is only here to annoy herself!
Sinoc je jurila policija neku raspalu golf2 koja me je zamalo udarila onim ulicama iza Mase, kasnije sam prosao tuda i vidio da im je pobjegao![]()
But if you never try, you'll never know..
Sad dolazim iz Bara do Podgorice i kroz Zetu ispred mene vozi neki momak motor (ne skuter nego motor) PG AK78 pravina kroz Zetu ogranicenje 80km/h on 50 ide krecem da ga preteknem on ladno dodaje gas. Pustim ga malo on opet uspori i sve tako dok sam ga nekako pretekao. Malo mi je falilo da ga izguram s ulice SMRAD jedan. Ovakvima vozacku nikad u ruke ne bi davao!
Vala bronx kolko visiš po foruma a još ironiju i sarzakam da ne znaš da prepoznaš...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks