Koji bi smor bila ova formula da nema ferarija...
Bez veze...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Koji bi smor bila ova formula da nema ferarija...
Odlicna trka, Ferari FENOMENALAN...![]()
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
Bas interesantna,da prvo plasirani pretekne petoplasiranog za krug... extra trka nema sto....NOT
ALONSO objasnio
LPGTECH 067 854 548
Vettel je za mene prosjecan vozac pa da osvaji 100 naslova.
Alonso,Hamilton i Kimi su klase ,nadam se da ce bit neizvjesnosti u Silverstonu.
Tu ocekujem Batona nesto da uradi,sve bi dao samo da ne gledam na pobjednicko postolje smrde iz Red Bulla .
MEMENTO MORI
Dokle će ljudi da pljuju Fetela. On mi je namrtvo mrzan, antipatičan, posebno kad ga čujem kako vrišti na radio vezi. Pih.
Ali, momak je trostruki šampion F1. Nemojte da se brukate ljudi sa takvim komentarima.
Mitro prica ti ne pije vodu,lako je vozit sa onakvim bolidom koji je evo zadnje 3 godine pun neregularnosti kao ferrari u svoje pero
Mali se ispičkoplačkao i sredili mu bolid da pobijedi, sad je sav srećan, a vezara teška mogao je da ispadne na par mjesta...
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
jedan rekord šumaherov izjednačen, ali tim stagnira kao i prošle godine..
vetel ponovo dobio krila..
ferari siguran, ali ni blizu RBR-a..
MCM - promašaj..
Raikkonen: Zanima me osvajanje bodova, ne rušenje rekorda
Kimi Raikkonen imao je veoma lošu utrku u Kanadi te je strategijom jednog prolaska kroz boks nekako uspio izboriti devetu poziciju. Unatoč lošem nastupu, Finac je osvajanjem dva boda u Kanadi izjednačio rekord Michaela Schumachera od 24 završene utrke u bodovima.
„Nisam imao dobar start, a onda sam počeo gubiti kočnice te je pedala postajala sve mekša. Sličan problem smo imali u petak i subotu. U momčadi su mislili da su riješili problem, al nisu. Srećom, kočnice su bile dovoljno dobre da uspijem usporiti u zavojima“, rekao je Raikkonen.
„Nažalost, gubio sam puno vremena i nisam mogao prestizati i uz sve to smo još izgubili nešto vremena pri zaustavljanju u boksu. Moja utrka svela se na praćenje bolida ispred te sam se pokušavao braniti od bolida iza sebe. Nisam uživao, niti sam sretan ovim rezultatom.“
„Nažalost, izgubio sam poziciju od Masse, ali moje gume su bile potrošene i nisam ga mogao zadržati iza sebe.“
A što se tiče izjednačavanja rekorda koji je držao Michael Schumacher, rekao je:
„To me ne zanima. Zanima me osvajanje bodova, ne moji rekordi. Ovo je bio loš vikend, ali smo osvojili barem nešto bodova.“
ferari nastavlja po starom:
losi u kvalifikacijama, i toplo hladno u trkama.
masa i alonso objasnili juce, mislim da su njih dvojica imali vise preticanja no svi ostali zajedno.
no, mala fajda dok ne poprave kvalifikacije.
vetel opet "objasnio" kako se vozi sa najbrzim bolidom i sa prve startne pozicije.
nesto ga nema nidje kad je drugacija situacija, no ajd...
vetele vozi prvi, sigurna prednost i onda pokupi malo zida, pa skrati prvu krivinu... no dobro...on radi ono sto treba, dobiaj trke i skuplja poene... mislio sam da ce aknada vise odgovarati ferrarij uza kvalifiakcije..ali trt.... ocekujem jak ferrari u silverstonu..
kad Njui našteluje bolid, ostali iz grida mogu samo da gledaju kako Vetel privodi trku kraju..
ništa novo..
bogami je pitanje kako bi mu bilo da mu je alonso startovao drugi..ne vjerujem da bi mu bilo svejedno... no ajde sad..ferrari svaki put sam sebi kvalfiakcijama oteza posao...
Pa Lojzo nije imao dobar start.
TAKUMI
al opet nije isto startovati 6ti, il idrugi, pa kakav god start imao...jer je ovako svakako mroao da se bori sa mercedesa, red bulom i wiliamsom... a dok je to odradio Fetel je vozio svoju trku... a jos su ga i zeznuli sa strategijom..dje je bacio 4-5 sekundi... nesto slicno kao RB u barseloni sto je kiksao
Last edited by E_K_V; 10-06-13 at 12:17.
Sebastian Vettel : "Kritike koje sam uputio na račun guma nikad se nisu odnosile na performanse nego na sigurnost."(Kakva je to smrda,do juce je plakao da gume ne valjaju nista a poslije ove pobjede sve je u redu.)
LPGTECH 067 854 548
Treba sad cekat do silverstona...
1. Fetel ima najbolji bolid (kao sto ga je imao Sumaher, znamo sto se desilo kad je Alonso dobio konkurentan Reno bolid), ali i Veber ima taj isti bolid, isto kao sto ga je i Barikelo imao.
2. Fetel je pokazao u bezbroj situacija da je medju 3-4 najbolja vozaca, naravno, smatram da nije najbolji ali su to nijanse. Na ovom forumu se to prezentuje bukvalno kao da je on amater koji ima raketu. Licno smatram da je Alonso najkompletniji vozac, Hamilton najbrzi, a Raikonen mjesavina ALonsa i Hamiltona, kompletan, brz, nekad lud, nekad hladan kao spricer. Fetel je taj koji je mlad, agresivan, beskompromisan da osvoji bodove i pobijedi, isto kao nekad Sumaher. Svoje mladalacke greske i nedostatak Alonsove stabilnosti nadoknadjuje bolid i to je to.
Dakle, sve su to nijanse, a ne nikako tolike razlike kao sto se na forumu prezentuju, ovi majstori, a on amater sa raketom. Da se razumijemo, nisam njegov navijac jer mi je antipatican, previse je poletio u visine zahvaljujuci bolidu, mislim da jedna F1 ne zasluzuje da jedan Fetel poobara sve rekorde, pa i Sumaherove, koji je bio doktor, ali isto tako imao najbolji bolid kao Fetel. Ipak Alonso, Hamilton i Raikonen, po mom misljenju, vise zasluzuju da budu zabiljezeni u istoriji F1, a ne Fetel, koji ce kako je krenuo, poobarati sve moguce rekorde u F1.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks