Brani li ovo za Bokelj onaj mali Petkovic jos?
Brani li ovo za Bokelj onaj mali Petkovic jos?
Nije brate moj to u pitanju,nego Radoje Pajovic je covjek koji je dugo godina igrao upravo u Fk Kom,dalje je sve jasno...nije mi samo jasno kako je moguce da neko postavi takvog sudiju da sudi mec,mada uostalom to je sve namjesteno,upravo od tih samih koji su odredjivali ko ce suditi
Ratko Bato Butorović, zvani Bata Kan Kan, pronađen je mrtav u hotelu "Park" u Novom Sadu.
Čovijek koji je bezuslovno pomagao Sutjesku, i koji je spasio od gašenja. Često je pratio utakmice 'Kraj Bistrice'...
Mogu imati slobode da napišem da nije bilo Bata, i njegove pomoći, Sutjeska ne bi danas bila na tronu Crnogorske lige.
Od svih Nikšićkih biznismena jedini se sjetio domovine, i kluba iz svog grada.
Neka počiva u miru, legenda!
Не'рно болсесни!
http://cg-fudbal.com/ugasen-sajt-fk-buducnost/
xaxaxaxaxxaxaxaxa sto je ovo druze nemaju ni 50 eura za sajt...
Vec par dana mada oni odavno ne placaju sajt
Podgorica Podgoricanima!
Mogren i Mornar, stari/novi clanovi prve lige.
Who let the dogs out
Kako je kotorskoj upravi lijepo palo onih 1-0, uzeli su sigurno 50 eura više no što su planirali.
Bijo si poziw koi se neodbija
Na 1000 jada Mornar. Da je Bokelj prošao bilo bi isto zasluženo. U drugom poluvremenu onaj Japanac sa brojem 17 nas je UNIŠTIO. To je presmiješno bilo kolko su igrači Mornara imali muke da ga zaustave. Rotković oba gola, drugi sjajan stvarno. Za Bokelj je poništen jedan, ne znam je li opravdano.
Koga, brate, vas?
Hahaha tri Japanca u Bokelj, ne zna se koji je bolji od kojega.
Nadam se da će nesretnici poć u neku normalnu državu na ljeto.
Ja, iskreno, ne znam što čine u 2. ligu oni. Danas su djelovali kao vanzemaljci. Ima neki valjda Takacuka![]()
pa sve sudije su nedje igrale fudbal pa makar u kadetima, nisu sa vaterpola dosli. a jel penal pitaj kata(golmana cetinja) koji je kramponima pocijepa dres igracu koma. pretpostavljm da si sa cetinja pa pametujes
Mornar postigne gol sa rasglasa se pusta KRIMI RAD,KRIMI RAD(rafalllll) hahahahhahahahhahahahah shou :lolblue::lolblue::lolblue::lolblue:
---Chelsea Fc---
Kad na Mušu neko krene.
Dok ovih smradovi vode Bokelja tu srece nema.
P r i m o r a c
Nijanse su odlučile danas, tj. juče. Japanci su uz malo sreće mogli makar 2 gola ubost. Bokelj je dao jedan ( za rezultat 1:1) sjajan gol, ali je poništen zbog ofsajda ili faula.
ovaj smijesni baraz je sam po sebi katastrofa. ispadanje iz lige treba da je direktno (kao svud na svijet) a razigravanje i majstorice da sluze iskljucivo za promociju u visi rang takmicenja, nikako za "opstanak" ili nekakvo vadjenje...al veseli fscg ne bi bio to sto jeste bez ovakvih bisera..
A Bundesliga prika?
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Na stadionu sutjeske se mijenja jedan dio trave koji je unisten, pretezno ispred golova, a sredjuje se i loza za novinare
AJMO CRNA GORO !!!
Kolev otisao iz Celika.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks