View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sandor Kolar View Post
    Co'ek je nepravedno iskljucen zbog simulacije onoga naseg *****ra. Da smo pobjedili, bilo bi nezasluzeno. Toliko o cojstvu i junastvu.
    Neka su nas raskantali.
    Nisam odavno čitao knjigu, ali mislim da Marko nije uvrstio nijedan primjer iz šire fudbalske prakse u svoju knjigu. Nisam siguran ni kakve veze moral ima sa fudbalom.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    243
    Thanks Thanks Received 
    1,817
    Thanked in
    917 Posts

Postala nam je reprezentacija mendazerska ispostava dje razne Kasalice, Kecojevici i Volkovi skupljaju reprezentativne nastupe da bi se lakse prodali.Za takve stvari nam ne treba ucen selektor (Kataneca smo mogli dovesti za pristojnu platu) nego nam treba statista cisto reda radi ka u mladu selekciju
    Pustite kapitena na miru njemu je najteze toliko se iznervirao da je odmah posle utakmice obalio bocu viskija.
    Last edited by goldfinger; 08-06-13 at 11:13.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

To je pretjerivanje.
    Isto nije bas da nema talentovanijih, ali oni igraju po ligama dje se trci 2km po mecu.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Quote Originally Posted by Swedish_House_Mafia View Post
    Dok Mirko slavi poraz u Diamond NK BRAVO EL GRANDE MIRKO moj ti ga svirko nesoju jedan!
    Kakve smo mi tuge tužne.
    Ada ovo svako zna,i to da kad dodje u CG pije,jer u Italiju ne svije pomirisati

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

3.5/10
    Gialla come er sole, Rossa come er core mio!

https://www.youtube.com/watch?v=K7iNbKZkY5Q

Thanks Thanks Given 
    776
    Thanks Thanks Received 
    128
    Thanked in
    67 Posts

Brao strucnjaci, sto radite na forum, radi cega ne unovcite vasa trenerska znanja, jer vam je potencijal preveliki, samo naprijed....

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

Quote Originally Posted by djordje1990 View Post
    Brao strucnjaci, sto radite na forum, radi cega ne unovcite vasa trenerska znanja, ....
    nijesu nam kumovi predsjednici fudbalskih saveza..

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by Vlado View Post
    Nema Savića?

Glatiraće nas.
    Točka.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

...mora da su zbog emocija i oni "navijači" napuštili tribine deset minuta prije kraja...naravno da svi iskreni navijači imaju emocije ali im to ne daje za pravo da pljuju,vrijeđaju i tako to ostalo rade zato što je zamisli Crna Gora izgubila utakmicu...jesu za kritiku pojedini ali ne za svakakvu kritiku to jeste vrijeđanje...

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ogromno razčarenje... Očekivao sam makar X. OPET su nam falila muda kad smo favoriti biili. Nama izgleda jedino odgovara da ganjamo rezultat kad smo autsajderi.

Poljska je 99% već out tako da momci tu moraju da nadoknade ovo od juče. Kako znaju i umiju. U suprotnom nemamo za čim da žalimo ako budemo 3.

Ne znam što nam je sa dva najbolja igrača... Baš ne znam.

Sram bilo sve koji su poslije 0:2 izašli sa stadiona. Zbog tih pičaka plaćam karte kod tapkaroša duplo, mater im raspalu.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Nisu nam falila muda, niti imaju problem 2 glavna igrača, nego nema ko da im doda loptu. Peković kvari i našu igru koliko i protivnika, Elsad nije kreativac nego trkač. Kasalica ne služi ničemu u veznom redu. I kad se u tom sistemu prave loše izmjene šta im ostaje, ne može ih niko krivit da se nisu trudili i da nisu trčali. Nervoza je rasla, a i to je poslijedica činjenice da ih očigledno trener nije pripremio na psihološkom planu.

Brna priznaje grešku ali ne onu istinsku grešku, jer nije lako odlučit da li da se vadi vanka V.Božović ili Volkov sa kartonom. Tu se za*ebao, ali bože moj.
    Istinski katastrofalna greška (mimo problematičnog sastava, ali opet sastava koji nije gubio utakmicu do drugog poluvremena i nesrećnog gola) je ta što je uvodio Bećiraja!!! U onoj situaciji... to je imbecilan potez koji nam se obio o glavu i koji nam je lupao šamare do kraja meča.
    Šta mu je bilo u glavi? Jurio rezultat bez veznog reda?
    Briljirao je čoek.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    Nevjerovatno mi je kako se prije svake utakmice pojave likovi koji prosipaju najpodmukliji pesimizam i pljuju po svemu sto ova reprezentacija radi bez ikakvog argumenta. Onda se dese utakmice i nema ih nidje. I to ponavljaju iznova i iznova, dok se jednom zaista ne desi losa utakmica, i onda na sva zvona najavljuju kako su bili u pravu. Kao da pucaju od srece sto su oni u pravu i sto repka nije odigrala kako treba. Krajnje maliciozni profili, jednocelijski paraziti koji nalaze zadovoljstvo u svojoj mizeriji.

Ostalima se izvinjavam za off, morao sam im uputiti par rijeci.
    Sjetih se ovog posta koji je bio kao najava poplave strasnih strucnjaka i jos strasnijih navijaca. Po sistemu kao hipohondrik koji na spomeniku napisao " a ja sam govorio da sam bolestan" docekase poraz i to je kao potvrda njihovog znanja a trube jednu te istu pricu kad ti momci razvale Ukrajinu na njihovom bunjistu, sabiju Engleze u misju rupu, a pored i ovog poraza na prvom mjestu u grupi. Treba samo zamisliti dje bi i na kojem mjestu bili da se pitaju ovi strucnjaci.
    Svaka cast navijacima i vodjama navijaca jer su sinoć pokazali kako se svoja reprezentacija bodri bez ijednog ekcesa i sto je najvaznije podrsku pruzaju momcima kad je najpotrebnije i kad im prestoje odlucujući mecevi, a za ostale steta trositi rijeci jer su se i tako i tako o svojoj muci zabavili pa moraju nedje izdusiti.

Thanks Thanks Given 
    56
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    1 Post

Ja ne mogu da se otmem utisku da se na 0-2 u 79. minut pjevala ta crnjačka pjesma.. Baš komentarisah i smijah se sa drugom što se pjeva u 79. minut. Ono, ka' da je minut do kraja utakmice pa šanse nema da se stigne rezultat.
    Jadno.

I te dvije "pjesme" koje se pjevaju na sjever 90 minuta?! WTF? Za ovih 7 godina se moglo smislit makar nešto, da ne trošimo grlo 90 minuta na "Aleee, Aleeee".
    Opet, jadno.

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Prvo poluvrijeme je bilo solidno, čak smo i tog igrača više imali.

A onda je počelo drugo. Mladen Božović ne uspijeva da uhvati jedan potpuno jednostavan i nebitan šut, odbija ga u polje gdje nema niti jednog našeg odbrambenog igrača, Kecojević kasni, Ukrajinac im magično provlači loptu između njih dvojice i veselo gleda kako se njegovo ime pojavljuje na livescore-u.

Posle toga, kad su viđeli da mi imamo više sreće no pameti, bilo je ''hajde da ih izđuskamo''.

I izđuskali nas.

Na kraju krajeva, ne odgovara nama niti jedna reprezentacija koja trči. Niko nas nije nadigrao kao Ukrajinci u ova dva meča. I u Kijevu su nas sabili, nego smo imali sreće. Provukli smo se i protiv Moldavije, to je jednom moralo da se vrati. Nije strašno što je reprezentacija izgubila, strašno je ako se ne izvuku povuke i zaključci iz ovog poraza. Da se prizemlje malo, da shvate da mi još uvijek ne možemo da se nadigravamo s reprezentacijom kao što je Ukrajina i da glatiraju Moldaviju prije ključnih utakmica sa Poljskom i Engleskom.
    Last edited by Vlado; 08-06-13 at 12:59.

in bed with Eva Simons 26°21'29.9"N 127°47'02.0"E
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Počev od trenera, pa pojedinih igrača, pa onda navijači - sportska kultura nam je na nivou Somalijske Piratske lige.
    Ako odem u off prašćajte ka' rođeni, ali me strašno nerviraju takve crnjačke pjesme i to što ste već pomenuli da za ovih 7 god. ništa nisu smislili novo. Samo me čudi još kako nisu gađali golmana Ukrajne s kakvom bakljom. A tek oni uber navijači posle primljenog 2 gola što su napuštili tekmu - pravi pokazatelj (ne)kulture naše. Nije poenta u tome što smo izgubili, poenta je u mnogo dubljim stvarima, koje se kasnije odražavaju na i na samu igru.
    Trener zahvaljujući kumu je postao pravi trener, igrači koji slave poraz posle tekme, navijači, pa i sama liga - jednom će sve ovo pući, i to jako.
    No nadam se, što reče uvaženi Vlado da će se izvući neke pouke iz ovoga.

I jednostavno nemam vremena za pisanje kilometarskog posta o problemima FSCG koji su isplivali u ovoj tekmi. Nego se nadam za njihovo dobro, i dobro nas koji navijamo za reprezentaciju da će krenuti na bolje i popraviti makar za početak goreće probleme.
    Last edited by Swedish_House_Mafia; 08-06-13 at 13:19.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Necu da se pravim pametan i da likujem nesto ali pozdrav za sve one koji su me napadali kad sam jebavao sve po spisku Brnovicu. Nadam se da shvataju koliki je to fudbalski brav. A i komplet FSCG koji misle da je Volkov neki dobar igrac, Kecojevic (ahahahahahahah) Vladimi Bozovic pjandura, itd. 3 zamjene - 3 spica. Dje je sredina terena? Dje su igraci dovedeni sa strane da pokrpe sredinu? Preskakanje igre, masu nervoze, ne umije da se valorizuje igrac vise, odbrana liniju ne umije da drzi, Jovetic ***** koje uteglo malo misic pa nece da rizikuje da se ne povrijedi jos gore jer ipak treba da uzme velike pare ovo ljeto. Vucinic klasa kojoj puca ***** za reprezentaciju. Pavicevic 100 godina a glup ko *****. Tuzno je vidjet da svi zijevaju, namiguju i rektenisu se kad ide himna, i to jos stavili onu djecu iza ledja ka da ce djeca da im zaklanjaju face a ne oni njima.
    Cus brnovic o zemljo otvori se...
    Za neke stvari si upravu!!! Za poneke nemas veze sta pises!.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Quote Originally Posted by Bokee View Post
    Ja ne mogu da se otmem utisku da se na 0-2 u 79. minut pjevala ta crnjačka pjesma.. Baš komentarisah i smijah se sa drugom što se pjeva u 79. minut. Ono, ka' da je minut do kraja utakmice pa šanse nema da se stigne rezultat.
    Jadno.

I te dvije "pjesme" koje se pjevaju na sjever 90 minuta?! WTF? Za ovih 7 godina se moglo smislit makar nešto, da ne trošimo grlo 90 minuta na "Aleee, Aleeee".
    Opet, jadno.
    Nije bilo dvije pjesme,pjevalo se sve sto se ima.I moras razumjeti da tamo nema preko 400 aktivnih navijaca,i zbog toga se onako vodi navijanje
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vidim da se ceka na mene da opletem po Brnovicu. Ja to svakako necu uraditi jer ke Brnovic najmanji krivac za sinocnji poraz. Koliko god bio neadekvatan za mnoge stvari, ne treba praviti sumanutu gresku iz proslog ciklusa, vec pustiti covjeka da privede ove kvalifikacije kraju.

Sinoc je od pocetka sve islo lose, i tako se i zavrsilo. Igraci od kojih smo navikli da budu najbolji na terenu(Zverotic recimo) su odigrali lose. Vidjelo se koliko fali Vukcevic i jedina zamjerka VBrnovicu je sto je poklekao pred pritiskom javnosti i nije ga zvao. Iskreno se nadam da protiv Poljske nece napraviti slicnu gresku vec da ce Simon igrati a samozvani kafanski fudbalski eksperti biti poslati gdje treba.

Sinoc je bila giornata no, i sledeca ce svakako biti bolja. Sinoc je posle promasene sanse Vucinica sve stalo. Protiv Poljske se to ne smije desiti. Mora se popraviti trcanje bez lopte, iznosenje lopte i prenos kroz sredinu,a krila kad prime loptu moraju sa njom ponesto i uraditi. Vladimir Bozovic vise ne smije igrati,a i njegov prezimenjak na golu bi mogao malo odmoriti.

I ono sto je najvaznije: moramo se osloboditi gubitnickog mentaliteta male ekipe, jer to vise nismo.Mora se najvise truditi i najbolje igrati upravo kad nista ne ide, mora se steci razmisljanje:ma neka ide sve u pizdu materinu, i povrede i promasaji i sudija i sve, sad cemo da ih pojedemo i ispljunemo kosti. Tako razmisljaju istinski veliki ihraci i ekipe, tako razmisljaju pobjednici. To moramo steci sto prije,i sa takvim razmisljanjem u Varsavu po tri boda, jer smo i dalje u dobroj poziciji i zavisi od nas.

P.S. Zamolio bih navijace da vise ne pjevaju onu bljutavu luzersku pjesmu jednog prosjecnog cetinjskog benda, jer je upravo ona primjer gubitnickog mentaliteta o kom pricam. A pogotovo ne u situaciji kad je rezultat jos neizvjesan. A zamolio bih i Savez da nikad vise ne proda karte onima sto napustaju reprezentaciju svoje drzave prije kraja utakmice.
    Last edited by Recordare88; 08-06-13 at 14:26.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Bozovic je odbranio sinoc dva strasna suta a i primio glupi go.
    Pjesma se pjevala 10min prije kraja ne shvatam sto.je frka gazili su nas 0:2 sa jos jednim igracem manje i konstantnim napadima.Sto je to bilo neizvjesno?
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Tačno sam znao da će se neko javiti da nas nazove stručnjacima i da završavamo škole i plodimo po Evropi sa malim timovima.

Ljudi, svi gledamo fudbal. Dovoljno je to što ga pratimo da vidimo neke stvari, koje su sinoć odrađene amaterski. Ne možete ni vi reći da nijeste vidjeli šta je trebalo odraditi umjesto uvođenja Delibašića, pustite te priče. A, ja svakako upisujem trenersku, pa eto..imam pokriće.

Samo sam žestoko iznerviran jer je ovo druga šansa generacije. Ne postoji teorija da bi neka druga zemlja naše veličine imala ne jednu šansu generacije..nego dvije. I obje se propuštaju. Mislim, nije sve gotovo..opet imamo 3 meča, navijačko srce mi ne dozvoljava da sam pesimista. Ali sinoć smo možda propustili tu drugu šansu. A, moglo je sve tako drugačije da bude. Nema smisla pričati više šta bi bilo kad bi bilo..kad bi Mirko pogodio ono i slično. Jednostavno sam sinoć bio sjeban, danas opet čitam o utakmici i isti osjećaj mi se pojavio...steglo mi se nešto. Zemlja od 600k. Tako blizu, a tako daleko.

Ništa...imamo još 3 meča, pa šta bude.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    Pjesma se pjevala 10min prije kraja ne shvatam sto.je frka gazili su nas 0:2 sa jos jednim igracem manje i konstantnim napadima.Sto je to bilo neizvjesno?
    Sir Alex ne bi nikad Lige sampiona gledao da mu je sve bilo tako izvjesno kao tebi sinoc...Da smo ih izvizdali igraci bi bolje reagovali nego kad ih prezalis, to ubija u pojam. Ne kazem da je trebalo zvizdati, samo uporedjujem.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Jeste, prerano se pocela pjevat' ''Goro moja'', a bila je i jos jedna ''baladica'' koja se, ne znam zasto, forsirala. Ali ne vidim zasto to zavrijedjuje posebnu paznju ili kritiku, jer je generalno Sjever po meni odlicno izgledao i sasvim dobro pjevao. Pitam se da li je do sinoc bila ijedna utakmica da je na Sjeveru 90-95% ljudi bilo sa rukama u zraku!? Dakle, gotovo svi navijacki raspolozeni (diskutabilan je bio samo mali dio pri Istoku). Da smo rezultatski bolje prosli ne mogu ni da zamislim kakva bi ludnica bila.

Sto se publike tice bruka je u 77' napustat utakmicu.

Saradnja Juga i Sjevera mora biti bolja, sinhronizovanija i vodje na tome moraju proradit'. Mada je i sinoc bilo par momenata kada je Sjever padao, a Jug dizao atmosferu, nakon cega su i ljudi sa Sjevera nastavljali pjesmu Juga...

Jednostavno je perfekciju na utakmici reprezentacije iluzorno trazit'. Sinoc nije bilo tuca, nije nista lecelo...prema tome - napredujemo!
    Last edited by cattaro; 08-06-13 at 14:07.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    64
    Thanked in
    30 Posts

Ma, narod se istripovao na pjesmu jer je Perperova, a Perper je ''najbolja crnogorska grupa''.

Kao da postoji još neka.

Grupa.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Jeste, prerano se pocela pjevat' ''Goro moja'', a bila je i jos jedna ''baladica'' koja se, ne znam zasto, forsirala. Ali ne vidim zasto to zavrijedjuje posebnu paznju ili kritiku, jer je generalno Sjever po meni odlicno izgledao i sasvim dobro pjevao. Pitam se da li je do sinoc bila ijedna utakmica da je na Sjeveru 90-95 ljudi bilo sa rukama u zraku!? Dakle, gotovo svi navijacki raspolozeni (diskutabilan je bio samo mali dio pri Istoku). Da smo rezultatski bolje prosli ne mogu ni da zamislim kakva bi ludnica bila.

Sto se publike tice bruka je u 77' napustat utakmicu.

Saradnja Juga i Sjevera mora biti bolja, sinhronizovanija i vodje na tome moraju proradit'. Mada je i sinoc bilo par momenata kada je Sjever padao, a Jug dizao atmosferu, nakon cega su i ljudi sa Sjevera nastavljali pjesmu Juga...

Jednostavno je perfekciju na utakmici reprezentacije iluzorno trazit'. Sinoc nije bilo tuca, nije nista lecelo...prema tome - napredujemo!
    Konik je taj dio zbog.toga ih je policija cuvala tu zbog one tuce od prosli put sa njima jer se bahate
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    56
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    1 Post

Nije bilo dvije pjesme,pjevalo se sve sto se ima.I moras razumjeti da tamo nema preko 400 aktivnih navijaca,i zbog toga se onako vodi navijanje
    Onda se malo ima za ovih 7 godina, svega mi.

Pjesma je počela da se pjema u 79. minut pri rezultatu 0-2 i taman negdje par minuta posle toga je Pavićević dobio crveni karton. Znači 10vs10, 0:2 rezultat i pjeva se ona gadost? Pa nemoj..

Page 1332 of 2251 FirstFirst ... 3328321232128213221328132913301331133213331334133513361342138214321832 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)