Bio je bijeli mercedes e klasa danas put barutane.
Bio je bijeli mercedes e klasa danas put barutane.
Dok smo isli na nesretnu utakmicu sreli smo e klasu malo prije Obzovice,oko 4h...vec je imao zrtvu!
Sent from my BMW using iDrive Professional CCC
A kako te nisu ulovili, čisto da vidiš guzu od e60 na malom ekranu.
TAKUMI
inace,cuo sam da ne love vozace bmw-a,smatraju se pristojnim momcima koji ne krse propise,vise vole golfove...
p.s. sledeci put te zovem da se vidimo!
Sent from my BMW using iDrive Professional CCC
Ne ne, ne love vozace BMW-a, smatraju ih dobrim, postenim i oobrazovanim vozacima.
P.S. zvaces kitu, kao i do sad.
TAKUMI
oni stari odavno nisu u upotrebi
jos 20 ...
f6
Evo danas vidjeh B clasu presretac,nije ona ista od prije,druge felme,pozadi pise B500,i blago zatamljena stakla,i neke druge tablice zaboravih koje bjehu,bio je na relaciji lakovic-13jul
EJ su neke tablice cini mi se.
vidio sam ih i ja juce kod Atlas centra
the World's leading dance event
Sensation
Danas me zaustavi policajac na sred ulice (stajali su parkirani nepropisno, nego to nije bitno) i napisaše mi kaznu. Ali me interesuje sledeće.
Izleće majmun na sred ulice i počinje da mi maše bez palice. Negdje sam načuo (možda je to bilo u prethodnom zakonu) da nemam obavezu da mu stanem ako nema palicu. I razmišljao sam se da produžim dalje, napravim se lud i kažem da ga nisam vidio kad me pojure. Nisam bio siguran, pa nisam smio da se igram.. Śevernjak prokletnik..
Nije presretač u pitanju.
Answers?
Viđeh i ja juče u Ivana Vujoševića kod Sicilije policajca koji je takođe rukom zaustavljao vozila. Mislim da je prije neko pisao da to nije dozvoljeno,ali kao sve kod nas...
MISLIM da po ovom novom zakonu mogu peniscicem da nas zaustavljaju. Sto mi je sasvim logicno s obzirom na to dje zivimo.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
B klasa i dalje krstari PodgoricomEvo sam je uslikao prije ~5 minuta PG CK874
I to ga cera i to dobro. Ovom pravinom smo 90km/h ufatili (nemah mudah da ga pretecem)
![]()
Ja bih samo volio da im vidim saobracajnu i ostalu dokumentaciju.
TAKUMI
Znaci vozim 100 na sat i opet mi bjezi:
![]()
TAKUMI
Daj frende pa nisi ti presretac pa da ti njih juris![]()
Ovdje su neki htjeli da im traze dokumenta, pisu prijave i zimske gume, a pa moze i F da ih jurip.s. mozda imaju kamere i pozadi
![]()
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
ne vidim smisao u jurenju za njima... da ne pominjem voznju 100 na sat kroz grad...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks