View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A što se sjekirate vi oko toga... Ko ih ebe.
    Koga nema bez njega se može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

prvo poluvrijeme su igrali fudbal kakav su igrali svih ovih mjeseci, godina protiv svih tih reprezentacija koje smo ugostili pod Goricom dobro, sigurno, sa donekle nekom taktikom, sa željom za pobjedom ali drugo poluvrijeme: dezorjentisani, nejasni, zbunjeni, izgubljeni...što se desilo sa momcima? ko ih je ugasio? zašto su se ugasili? Nisam mogao da vjerujem što sam gledao u II poluvrijeme, pristup igri NULA, nevjerovatna NULA.
    Još se ne mogu oporaviti od sinoć i eto se nadam da ćemo tu Poljsku dobiti u septembar ali opet...sinoćnju šansu nisu smjeli da propušte, nisu smjeli sebi da dozvole onakvu igru!
    Vi se smijete meni jer sam drugačiji, a ja se smijem vama jer ste svi vi isti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A sto, opet ce im savez dati karte ka do sad sto je, nije prvi put da se napusta stadion, nego svaki put do sad kad smo gubili isto, u prvim kvalifikacijama je toga masu bilo,
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Naravno da će im dat savez opet karte, jer je to savez retardiranih ljudi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a o navijačima sa zapadne tribine nemam što reći, svi znamo od prvog dana kakvi su i nije mi jasno zašto se prozivaju da daju podršku kad to nisu ni N od navijača, obične amebe i vazda će biti takvi!
    Vi se smijete meni jer sam drugačiji, a ja se smijem vama jer ste svi vi isti

Thanks Thanks Given 
    853
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

ne znam sto se cudite.
    ti koji su napustili sinoc tribine, i oni koji nijesu imali obraza da izadju kad su vidjeli i culi kako su izvizdani ovi sto su vec posli su isti oni koji su poceli da dolaze na stadion kad su vidjeli da nasa reprezentacija radi nesto dobro.
    isti ti nakon ovoga sinoc nece vise ni dolazit na stadion.
    nikad se nijesam opterecivao time. znam da cu uvjek biti uz momke, kao sto sam bio od prvog dana i meca sa madjarima.isto tako znam da nijesam jedini. ovi koji su sinoc napustili tribine nikad nijesu ni bili pravi navijaci i kao takvima se ne trebamo ni baviti.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Prespavo sam, nisam ni ocekiva pobjedu, a da gledam x i eventualni poraz, ne treba mi to u zivotu.
    U Brazil da podjem necu imat para, CG ne bi osvojila WC, momci su opet omogucili da kvalifikacije budu zanimljive i da se vjeruje do skoro pa poslednjeg trenutka... Sad ako nas jos jednom iznenenade. A i ako to ne urade, nikom nista.
    Od fudbala se ne zivi, pogotovo kad nasi igraju.

ps. Slovenija, Albanija, Ceska...............

Kuci cemo da propisamo krv da damo jedan gol takvim ekipama. Valjda ste vise shvatili.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by kEDOWN View Post
    bili bi izjednaceni sa Ukrajinom, ili sa Engleskom, po bodovima cini mi se, a sve odlucuju međusobni dueli nas, engleza i ukrajinaca, pod uslovom da Poljaci izgube i od nas i engleza i ukrajinaca... dosta je bodova u igri... sva zavisi ko ce kome zakinut.
    Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    P.S. Gleda li se međusobni skor ili ukupna gol razlika...? (ja napravih tabelu po međusobnom)
    Ako u grupi vise ekipa ima isti broj bodova na kraju odlučuje - prosta gol-razlika. Ukoliko se desi da je gol-razlika ista, odlučuje najprije veći broj datih golova. To se odnosi na ukupan broj golova u kvalifikacijama ( i protiv najgoreg u grupi koji se ne racuna za odlucivanje da li ili ne u baraz), a ako je i to isto, onda odlučuje broj bodova u međusobnim okršajima. Zatim gol-razlika u međusobnim duelima, pa ako je i to identično, onda veći broj datih golova u međusobnim susretima.
    Ako je i to isto važi pravilo o većem broju datih golova u gostima u međusobnim utakmicama. Ako baš sve to bude identično igra se jedan dodatni meč na neutralnom terenu.

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Evo sad obratih pažnju na tabelu. Kakve su kalkulacije ukoliko dobijemo Poljake i Moldavce? Postoji li teoretska šansa da ne uđemo u baraž sa tih 6 bodova (poraz od Engleza se odrazumijeva iako ništa nije rečeno)? Glava me zabolje od računanja
    Ima dosta kombinacija i sa tim pobjedama smo i prvi ako mi otresemo Poljake, a oni Engleze i Ukrajince koji medjusobno remiziraju pa je tabela
    1.Crna Gora 20
    2. Engleska 19
    3. Ukrajina 18
    4. Poljska 15 ......
    a druga Engleska sa 19-6 lako bi mogla ostati i bez baraza. Cini mi se da je sa 20 baraz siguran

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Izjava za štampu selektora Crne Gore Branka Brnovića nakon utakmice sa Ukrajinom (7/6/2013 ...rtcg)

Thanks Thanks Given 
    9,218
    Thanks Thanks Received 
    6,686
    Thanked in
    2,626 Posts

za brnu sam uvjek govorio da ima vise srece no pameti. 5 spiceva se jednom moralo odbit o glavu. ljudi koji odje traze vesovica u prve vama se obracam....da li vi gledate srpsku ligu, da li vi znate koji je to raspad od lige? nije isto kad u ligi igras u najjaci tim i odmah se zvi boje pa ti redom djeljes.
    Kasalica i Volkov nisu za rep. V.Bozovic je najgori igrac a savo ga dosta dobro prati. Ne moze se bez kreativca i na kraju Bonja na klupu jer ipak sto se mora branit mora se. Ok pogrojesio je kod prvog gola pa da se covjek pomiri sa tim, ali opet je mogao ondje da se ispravi nego se presukao ko jadnik. Treci gol je toliko sraman za jednog golmana da se ne treba pricat o tome. BRNA momce trebali je pocet bez v.bozovica i kasalice pa malo pojacat sredinu
    Sent from my U8650 using Tapatalk 2

Thanks Thanks Given 
    9,218
    Thanks Thanks Received 
    6,686
    Thanked in
    2,626 Posts

Crka druze to kolilo nas ima nema veze sa uspjesima i neuspjedima. Te price kao tvoje se jezim jer ta prica stvara gubitnnike. Ako si talentovan za neki sport genski
    ne mora nad biti 4 milojarde
    da bi nekog dobili. po tvojoj logici se svi trebaju izmicat kini i indiji

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I Vučiniću je san da ode sa reprezentacijom na SP.......A koga lažeš *ovno jedno. Da ti je san ne bi se po klubova provodio posle poraza istu noć, i ne bi šeta po terenu smeće jedno!

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

V. Bozovic je jedan od nasih najstandardnijih igraca. Ne pamtim nki njegov kiks, a igra u okviru svojih mogucnosti.
    Vesovic igra na beku, poziciji koju je mislio da nikad nece igrati. I ne donosi kvalitet na toj poziciji.
    M. Bozovic - prije nekoliko godina u itervjuu kaze da mu hobi teretana, ali mu Lekovic rekao da to ne valja. Ne treba zaboraviti ni ocjenu njega od strane velikog fudbalskog maga kakav je Brano Milacic mogao biti, da nije daleko od toga.
    Mirko - prvi napadac koji ne daje golove.

Igraju iznad svojih mogucnosti, ali i Ukrajinci poprilicno srecna ekipa. Mada kad se sutira moze i da udje. Oni eto sutiraju iz svake moguce pozicije.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by kaemSe View Post
    Crka druze to kolilo nas ima nema veze sa uspjesima i neuspjedima. Te price kao tvoje se jezim jer ta prica stvara gubitnnike. Ako si talentovan za neki sport genski
    ne mora nad biti 4 milojarde
    da bi nekog dobili. po tvojoj logici se svi trebaju izmicat kini i indiji

Ne, ali jednoj holandiji mogu.
    Mi jedva da imamo za 11 igraca.
    Holandija ima za 22.
    Kina za 2022.

Ja sam ipak za to da nam broj populacije omogucava da imamo 11 igraca.

Thanks Thanks Given 
    172
    Thanks Thanks Received 
    86
    Thanked in
    46 Posts

Quote Originally Posted by changes View Post
    Rehabilitovat Simona Vukcevica pod hitno! EVIVA MONTENEGRO!

Najveci flop sinoc su bili navijaci kad god su zapjevali onu najcrnju depresivnu pjesmu Ne Tuguj Nocas Gore Glavu mi smo po gol primili. Sjetili se momci Ceske i noge im se svezale bilo je 0-1 kad su poceli pjevat i vrlo brzo 0-4 za sve je pjesma kriva PSIHICKI SMO DOTUKLI SOPSTVENE IGRACE. Navijanje 0. .

Sto se igraca tice jedino Marko Basa Doktor zasluzuje prelaznu ocjenu, a glavni krivci za poraz su trener i golman. .

Vladimir Bozovic nije kvalitet za reprezentaciju to najveci laik vidi. .
    Savo Pavicevic nema snage da igra preko 60` minuta to i slijep covjek vidi. .
    Meni je najjače, samo minut prije te pjesme, "Oćemo pobjedu"
    Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Od djece su trebali da uce. Ruku na srce pjevaju, a ni 10 godina nemaju

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Quote Originally Posted by Beethoven's C*** View Post
    Odlično sam ja čuo.
    Ocemo pobjedu,pobjedu u Varsavu

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    172
    Thanks Thanks Received 
    86
    Thanked in
    46 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Necu da se pravim pametan i da likujem nesto ali pozdrav za sve one koji su me napadali kad sam jebavao sve po spisku Brnovicu. Nadam se da shvataju koliki je to fudbalski brav. A i komplet FSCG koji misle da je Volkov neki dobar igrac, Kecojevic (ahahahahahahah) Vladimi Bozovic pjandura, itd. 3 zamjene - 3 spica. Dje je sredina terena? Dje su igraci dovedeni sa strane da pokrpe sredinu? Preskakanje igre, masu nervoze, ne umije da se valorizuje igrac vise, odbrana liniju ne umije da drzi, Jovetic ***** koje uteglo malo misic pa nece da rizikuje da se ne povrijedi jos gore jer ipak treba da uzme velike pare ovo ljeto. Vucinic klasa kojoj puca ***** za reprezentaciju. Pavicevic 100 godina a glup ko *****. Tuzno je vidjet da svi zijevaju, namiguju i rektenisu se kad ide himna, i to jos stavili onu djecu iza ledja ka da ce djeca da im zaklanjaju face a ne oni njima.
    Cus brnovic o zemljo otvori se...
    Ajde da čujemo koje bi ti igrače pozvao umjesto tih koje si naveo?

Thanks Thanks Given 
    172
    Thanks Thanks Received 
    86
    Thanked in
    46 Posts

Quote Originally Posted by .Bole View Post
    Ocemo pobjedu,pobjedu u Varsavu

Sent from my iPad using Tapatalk HD
    Onda se javno izvinjavam svima Ultrasima. Slopeu posebno.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by guest View Post
    Necu da se pravim pametan i da likujem nesto ali pozdrav za sve one koji su me napadali kad sam jebavao sve po spisku Brnovicu. Nadam se da shvataju koliki je to fudbalski brav. A i komplet FSCG koji misle da je Volkov neki dobar igrac, Kecojevic (ahahahahahahah) Vladimi Bozovic pjandura, itd. 3 zamjene - 3 spica. Dje je sredina terena? Dje su igraci dovedeni sa strane da pokrpe sredinu? Preskakanje igre, masu nervoze, ne umije da se valorizuje igrac vise, odbrana liniju ne umije da drzi, Jovetic ***** koje uteglo malo misic pa nece da rizikuje da se ne povrijedi jos gore jer ipak treba da uzme velike pare ovo ljeto. Vucinic klasa kojoj puca ***** za reprezentaciju. Pavicevic 100 godina a glup ko *****. Tuzno je vidjet da svi zijevaju, namiguju i rektenisu se kad ide himna, i to jos stavili onu djecu iza ledja ka da ce djeca da im zaklanjaju face a ne oni njima.
    Cus brnovic o zemljo otvori se...
    Jedina zemlja đe čo'ek prvo kaže da ne bi da se pravi pametan i da likuje i onda se pravi pametan i likuje cio post i niko mu ništa ne kaže.

Mada je najvažnije da ima pobjednika u državu vazda, uvijek je tu neko ko je zna' bolje sve vrijeme.

Što bi rekla jedna gospođa iz popularne serije: There must always be a Stark in Winterfell.
    Last edited by Čika Džo; 08-06-13 at 11:03.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Beethoven's C*** View Post
    Onda se javno izvinjavam svima Ultrasima. Slopeu posebno.
    Prihvaćeno.
    Zar ti nije malo nelogično bilo...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

...ajde nabrčkajte se vi znalci fudbalski i svega ostalog...baš je milina slušati i vas i vaše stručna izlaganja o treneru,igračima,navijačima,pjesmama...eto sad je trener "brav" a igrači go..vna i nikakve patriote bez snage i volje da igraju za reprezentaciju...jeste i to isti oni koji su odigrali onako protiv ukrajine na stranu a ođe stisli engleze da nijesu znali što ih je snašlo...ajde rodoljubi na baterije i to one jednokratne...veze vi nemate ni o fudbalu ni o igračima a najmanje o sportu uopšte...izgubila se utakmica i to nikakvom igrom a zamislite da se izgubila najboljom igrom,što bi bilo tada? ...ostavite momke i trenera na mir jer njima je najteže sada...svakome se desi ovakva utakmica i bolje što se sada desila nego sa moldavijom...srećno momcima u nastavku i da se brzo konsoliduju i zaborave ovu utakmicu jer od nje više se ništa ne može promijeniti...

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Co'ek je nepravedno iskljucen zbog simulacije onoga naseg *****ra. Da smo pobjedili, bilo bi nezasluzeno. Toliko o cojstvu i junastvu.
    Neka su nas raskantali.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

19.05. su odigrani poslednji mecevi u Italiji.
    Sto mislite da su radili Mirko i Stevan od tad?! Stevan se vjerovatno povrijedio jer se preforsira za ovih 20 dana, a Mirko je osta bez daha jer je svo vrijeme trenirao u Alpima, na svjezinu, a juce je bilo otoplilo.

Mada bi poznavaoci naseg mentaliteta rekli da su se izlezavali, jeli, pili... I onda dosli da odrade 3-4 dana priprema.

in bed with Eva Simons 26°21'29.9"N 127°47'02.0"E
    Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dok Mirko slavi poraz u Diamond NK BRAVO EL GRANDE MIRKO moj ti ga svirko nesoju jedan!
    Kakve smo mi tuge tužne.

Page 1331 of 2251 FirstFirst ... 3318311231128113211327132813291330133113321333133413351341138114311831 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)