View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

SAMO CU JEDNO RECI, ZAR SIMON VUKCEVIC MORA DA IMA KLUB DA BI IGRAO U REPREZENTACIJI DJE IGRA VLADIMIR BOZOVIC? MOLIM VAS LJUDI, o cemu se radi, zasto ovoga covjeka su izostavili kad je uvijek bio jedan od najboljih...ima li ko sluha za talenat ili bar intuiciju,znas ono klasa je , odlucice tekmu... molim te brnovicu, molim te!!!!!!!!!!!
    all is worthwhile if the soul is not small .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by rai domenica 81 View Post
    nocas ,nakon utakmice,pravio calcatore party,pih!!!!!!!!!!!!

Attachment 108573
    to je mirko to svako zna! pogledaj debilce pored njega! Mogao je dati onaj gol.. nevjerovatno je neefikasan sve mu *****, gori je no Iguain protiv Liona
    all is worthwhile if the soul is not small .

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    122
    Thanked in
    67 Posts

Da neće možda Dejo ponovo uvodit šok terapiju kao u prošle kvalifikacije?
    Dosljednosti radi?

Nije mu dosta taktike Brnovićeve "Ja samo jedva čekam drugo poluvrijeme da ih (špiceve) što više ubacujem".
    Debil.

Svaka odluka koju je donio noćas, od sastava sa plejmejkerom Pekovićem koji pod hitno mora u penziju, do izmjena... sve je bilo katastrofalno.
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

uff kakvo nerviranje..imadosmo sansu jer nam sudija prakticno pokloni da igramo sigracem vise i mi unistimo sve..jer ionako je Ukrajina bila bar malcice bolja je rsu stvarali igru a mi nista..
    Na sredini sem Zverotica (koji je trcao previse jer kao niko da igra oko njega) nemalo nista..onaj novi Kecojevic jeli u odbrani preprlasen izgeldao i slabo postavljanje, pasevi nije on za repke definitivno 9sem ako ovo nije bila tekma koja se desi svakom igracu..) Bozovic slab, Volkov od pocetka kao da je trazio crveni (da malo pomogne tim rusimo).nismo imali igre preko krila nimalo..sigracem vise smo trebali ih potamaniti..ali smo sve shebali...imali smo konstantno dva tri igraca ka muhe bez glave a narocito bih izvojio Volkova, Kecojevic Bozovic..slabo a ni Vicinic koji je igrao dobro kad je napadao ali nije pravio presing nista..Damjanovicu trebaju lopte sa krila a mi tu nist anismo imali cijelu tekmu

za nadati se da je ova bila ona tekma koja se desava svakome skoro pa nekako da s evratimo ali problem je trener koji ne zna taktiku nista sem ako sa srecom sami igraci ne pobijede..ahh

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Previse sam pio da bih oduzio

Crna Gora nije licila ni na sto, nije kriv Kasalica koliko su se pozadi i na sredini raspadali... pa ono je tuga, ova reprezentacija ne zasluzuje ni baraz a kamoli Brazil.
    Ne zasluzuje iz vise razloga, a glavni su: nepostojanje domace lige, korupcioni savez.

Samo je trebalo igrat na remi, udvajat Jarmolenka i to bi bilo to, no jbg...

Kad se samo sjetim sta su gospodinu Krajncaru napravili, mislim da ne zasluzujuemo da krocimo na bilo kakvom sampionatu jos jedno 20 godina.

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Quote Originally Posted by Spajk Li View Post
    SAMO CU JEDNO RECI, ZAR SIMON VUKCEVIC MORA DA IMA KLUB DA BI IGRAO U REPREZENTACIJI DJE IGRA VLADIMIR BOZOVIC? MOLIM VAS LJUDI, o cemu se radi, zasto ovoga covjeka su izostavili kad je uvijek bio jedan od najboljih...ima li ko sluha za talenat ili bar intuiciju,znas ono klasa je , odlucice tekmu... molim te brnovicu, molim te!!!!!!!!!!!
    Ajde ne zezaj sad i ti..čovjek od početka jedan od najgorih u reprezentaciji, nikad ništa nije napravio vrijedno pažnje.

Ali kakvu je konfuziju napravio Brnović..tačno momci nijesu znali ko šta igra, koja je formacija..to je na kraju bilo 2-2-4. Pa ne može to tako majku mu !

Sad ispada da smo svi selektori, ali svak pri zdravoj pameti je vidio da prvo ne može ona sredina da igra, a poseno smo svi vidjeli da je trebao da se uvede Krkotić poslije, a ne 123543534 napadača ! I Voklov...momak koji je došao da se proda preko naše repke. E, dabogda završio u Petnjicu majmunčino odvratna ! To ti je to kad ti igraju Kasalica i Volkov, koji u svojim mrtvim klubovima ne prave višak, a odjednom mi igraju u prvih 11 Crne Gore.

Prvo mašimo one šanse, prvi Mirko...a zatim mi jbt na našem terenu, kao domaćini pravimo 2 crvena. Imamo igrača više i na kraju imamo igrača manje ! Ne pamtim sličan slučaj za života. Volkov koji pravi onakav faul...pa ne može tako da bude glup momak, šta je ono koji ***** ?! Mršnuo bih ga odmah iz repke, ne bi mi primirisao dok je živ. Noćas je jednostavno sve bilo pogrešno i samo se nadam da ovim nijesmo prokockali šansu generacije.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

zaboravi da reknem da je i onaj kasalica (dje nalaze ove igrace) bio pravi amater
    Golman je bio prava azdaha i nije mogao nista u vezi golova..mogli su nam vise zabiti da nije njega bilo jer je sve prolazilo pored onog kecojevica i onaj slobodni udarac je covjek odbranio p onda iz iste akcije sa strane opet super refleksom skinuo cist gol
    Joveti, Vucinic, Zverotic plus sa golmanom sve drugo na terenu jebilo vecinom minus

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Još uvijek ne vjerujem da je Brna igrao fudbal 20 godina. Pa samo da ga je gledao na tv znao bi neke stvari. Da ga je na Segu igrao, ono ***** iz ptičje perspektive.
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Reality Check, Bad Day at the Office, ostale užasne fraze.

Šalu na stranu i budimo realni, Ukrajina je igrala prosječno i sve im je ulazilo. Ovi u crvenom su igrali prosječno (do jedne ure) i ispodprosječno (od te ure). Sve analize su izlišne, svako je mogao da primijeti ko je griješio, kad i kako, od ubacivanja napadača do promaje po bokovima, preko usijanog Volkova od početka meča, do Pavićevića koji ovo radi svako malo.
    Iskren da budem, bio sam na stadionu i ovo doživio kao anomaliju koja se mora desit'. U proteklom postu na ovoj temi sam se pozvao na Marfijev zakon i on je stvarno uletio sa obje noge, bez imalo milosti.

Ne kažem da smo nužno materijal za SP, ali ako rezultati jedne noći izgledaju ovako:

Croatia 0 - 1 Scotland
    Armenia 0 - 1 Malta
    Austria 2 - 1 Sweden
    Azerbaijan 1 - 1 Luxembourg
    Liechtenstein 1 - 1 Slovakia

onda u principu možemo da primijetimo da smo prisustvovali enormno čudnoj noći (ukrajinski prvi i treći gol to potvrđuju, ako tri crvena na meču i ne potvrđuju) po svim parametrima.

Ponavljam, ne mislim da smo nužno materijal za Brazil ali ovo je bilo baš baš loše veče za svakoga u tom timu i za navijače (iako je bilo hirurški čisto na tribinama).
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da dodam jednu stvar - ljudi koji čekaju da kritikuju selektora kog su prvo kritikovali, pa shvatili da 'zna ponešto', pa ga sad opet kritikuju su jednom riječju - kreteni. Bez lažnijeh osmijeha.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Uh ... shamarchina!
    Vidjite ovako, ja nebih ni rijeci trosio o sinocnjem izdanju nasih momaka. Ne pamtim goru I cudniju utakmicu da smo odigrali odavno. U prvo poluvrijeme je moglo bit svashta, i jedni i drugi su mogli povest i nesto napravit. Ali drugo ... enigma! S igracem vise, na svoj teren, potpuno bezidejno smo djelovali. Ici u detalje i artikulisat sto se tu ustvari zbilo bi zahtijevalo jedan duzi esej i dosta vremena. Ovu utakmicu treba otpisat i zaboravit. Sto je sad bitno je kako ce momci reagovat poslije ovoga.
    Poz!

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

evo tek sam sada se smirio da nesto mogu napisati 4:00, nisam htio ni da ulazim ovdje jer sam toliko nervozan bio. provo poluvrijeem dobro, sa dosta sanse na obje strane stim sto je Mirko imao onu za nemoguce ali to je on. on ce uvijek ono promasiti a dace mnogo teze.
    po meni glavni krivac je Bozovic, ne zamjeram mu desava se ali onu loptu je morao hvatati a kad je vec krenuo na igraca trebao je ici do kraja a ovako mu je ostavio malo prostora i on ga je doktorski provukao.
    poslije tog gola svi su pali i tu vise nije bilo povratka.
    od pocetka mi nismo imali sredinu, a ni krila. svi ste ovdje svjedoci da sam uvijek branio i Volkova i Kasalicu ali sinoc su bili uazni. nisu se pitali sa glavom a ni nogama. mnogo se grijesilo u dodavanju, i ovi su nas rasturili po krilima. pohvalio bi onog novog naseg stopera (mozak mi stao sada), sem onoh jednog neuspjesnog driblinga ostal j eodlican bio.
    basu su ostavili n avjetrometini i covjek je svo vrijeme sam bio protiv dvojice ili trojice igraca.
    i jos nesto da kazem , nikada nisam kritikovao Brnovica, svi ste mi svjedoci da ga od pocetka podrzavam i branim ali veceras je tako lose poteze napravio da to nije normalno. on misli ako mu je 2 puta proslo sa 4 spica da ce to uvijek tako da bude.
    umjesto da zamjeni onu dvojicu ...... Volkova i Kasalicu da ubaci Vesovica, Boskovica, Igumanovica on sklanja igraca iz odbrane i trpa napadace a ovi nikka doprinos nemaju. od pocetka je sa njima falio po mom misljenju a kasnije sa izmjenama samo doprinio da poraz bude sto veci.
    pohvalio bi navijace , bez ijednog icidenta
    Crna Gora, gnjezdo sokolova,
    ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
    Tko zlobio – crn mu obraz bio

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa savez nek i dalje dijeli karte ekipi sa istoka i zapada. Nisu momci zasluzili da se izlazi prije kraja sa stadiona.

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by Čika Džo View Post
    Da dodam jednu stvar - ljudi koji čekaju da kritikuju selektora kog su prvo kritikovali, pa shvatili da 'zna ponešto', pa ga sad opet kritikuju su jednom riječju - kreteni. Bez lažnijeh osmijeha.
    ja ga kritikovao i bio protiv njega kad je imenovan ali za ovaj rasplet ga ne mogu krivit. prihvatio je gresku za Volkova, mogao je jos u prvom pol znat da je on kandidat da izleti napolje. Da su Stevan ili Mirko odreagovali kako treba drugu bi pricu pricali, nije Brnjo kriv sto nasi najbolji igraci promasuju velike sanse za vodjstvo, iz kojeg bi vjerovatno razmontirali ukrajinu, ili golman koji je uvijek bio stabilnost da odbije onakvu loptu...
    ja sam na kraju prvog pol bio zadovoljan i prilicno srecan covjek, a tokom drugog sam se borio za vazduh od safre. fudbal, jbg.

Thanks Thanks Given 
    3,013
    Thanks Thanks Received 
    3,650
    Thanked in
    1,653 Posts

Jbg, sr.anja se desavaju, znao sam da ce nas kazniti za one promasaje... I opet kad je najteze i najvaznije kocimo.
    Sta da se radi, idemo dalje.
    Tu es mon héro!

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

nema svrhe komentarisat - možda bolje da je nalećela jedna utakmica đe ništa nikom ne ide, poslije mirkove šanse ka da je druga ekipa izašla na teren...
    ukrajinci sad u fenomenalnoj situaciji - san marino dvije i polj i eng kući, bar drugo im je sigurno, a ako dobiju eng i prvo obezbijeđeno i to potpuno zasluženo jer bi sa svim rivalima iz grupe imali pozitivan skor.
    a onda mi idemo na vembli i stevan u stilu kostadinova na parku prinčeva 93će u ostavlja englesku bez svjetskog (mora ga i on dat neđe više, a eng se ni 94. nije kvalifikovala, pa da ponove kako je SP na tv gledat

Thanks Thanks Given 
    39
    Thanks Thanks Received 
    43
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by lepetanac View Post
    evo tek sam sada se smirio da nesto mogu napisati 4:00, nisam htio ni da ulazim ovdje jer sam toliko nervozan bio. provo poluvrijeem dobro, sa dosta sanse na obje strane stim sto je Mirko imao onu za nemoguce ali to je on. on ce uvijek ono promasiti a dace mnogo teze.
    po meni glavni krivac je Bozovic, ne zamjeram mu desava se ali onu loptu je morao hvatati a kad je vec krenuo na igraca trebao je ici do kraja a ovako mu je ostavio malo prostora i on ga je doktorski provukao.
    poslije tog gola svi su pali i tu vise nije bilo povratka.
    od pocetka mi nismo imali sredinu, a ni krila. svi ste ovdje svjedoci da sam uvijek branio i Volkova i Kasalicu ali sinoc su bili uazni. nisu se pitali sa glavom a ni nogama. mnogo se grijesilo u dodavanju, i ovi su nas rasturili po krilima. pohvalio bi onog novog naseg stopera (mozak mi stao sada), sem onoh jednog neuspjesnog driblinga ostal j eodlican bio.
    basu su ostavili n avjetrometini i covjek je svo vrijeme sam bio protiv dvojice ili trojice igraca.
    i jos nesto da kazem , nikada nisam kritikovao Brnovica, svi ste mi svjedoci da ga od pocetka podrzavam i branim ali veceras je tako lose poteze napravio da to nije normalno. on misli ako mu je 2 puta proslo sa 4 spica da ce to uvijek tako da bude.
    umjesto da zamjeni onu dvojicu ...... Volkova i Kasalicu da ubaci Vesovica, Boskovica, Igumanovica on sklanja igraca iz odbrane i trpa napadace a ovi nikka doprinos nemaju. od pocetka je sa njima falio po mom misljenju a kasnije sa izmjenama samo doprinio da poraz bude sto veci.
    pohvalio bi navijace , bez ijednog icidenta
    povreda Jovete je donijela to da ne mozemo napravit napad, Mirka su po dvojica gazili a ostali na terenu nisi imali nikakva rjesenja.
    Sa Stevanom koji se izvlaci da primi loptu, krene prema golu i nabije tempo bi mozda....
    Kasalica katastrofa, Kecojevic nesiguran sa mnogo izgubljenih lopti al opet sve to nema veze kad se zna da smo ga primili nasom greskom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Crna Gora vs Ukrajina - utakmica ,kvalifikacije za SP 2014 (7/6/2013 ...rtcg)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prvo da se na***** majke i pozelim sve najgore u buducem zivotu sa nekim rakom glave ili nekom drugom neizlecivom bolescu svima sa zapada koji su otisli 10 minuta prije kraja utakmice
    Onda ovi sa sjevera koji nijesu u stanju da eliminisu konik sa njihovim transparentom kojim uvijek uniste koreografiju i parolu mada ovoga puta su bili pod zastitom policije tamo, bolje i to no da opet popiju batine ka prosli put
    Dalje brnovic debilcina koji ne znam sta im je rekao na poluvremenu ali je totalno zajebao stvar, imamo igraca vise, poluvrijeme je i 45 minuta pred nama, i onda se odjednom sve preokrene
    Onda i oni debili od igraca koji su dobili po 2 zuta kartona, bez imalo mozga
    I da dodam jos ponasanje pripadnika policije koji bespotrebno ulaze na sred tribine i ako je moglo da bude ikakvog incidenta na stadionu, moglo je da bude samo zbog njih
    Last edited by gatsbyy; 08-06-13 at 08:03.
    AJMO CRNA GORO !!!

Thanks Thanks Given 
    180
    Thanks Thanks Received 
    147
    Thanked in
    76 Posts

Bozovicu nista?

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Mozemo mi odje palamuditi i pricati koliko hocemo ko je kriv za poraz, ali cinjenica je da moramo gledati naprijed i ukoliko se nama ne ponovi takticki i rezultatski utakmica iz Kijeva u Varsavi za 3 mjeseca mi smo ovaj ciklus zavrsili.Sa druge strane mozda napokon dobijemo sansu da vidimo lijevo Igumanovica umjesto Volkova i mozda Vesovica umjesto Sava ali realnije je ocekivat Savica desno.

Thanks Thanks Given 
    854
    Thanks Thanks Received 
    634
    Thanked in
    254 Posts

bas bolno iskustvo sinocnja utakmica.
    glupo je zaliti nad prolivenim mlijekom, ali...epohalna sansa je propustena da se nadjemo na pola koraka od brazila.
    potpuno nejasan izbor kasalice, nestvarno glup gol koji prima bozovic, nejasne izmjene, mirko koji kiksa onakvu sansu...gore od onog sinoc nije moglo...a sve je islo ka tome da ne moze bolje od onog sto smo imali na pocetku drugog poluvremena.
    ne shvatam da brnovic sinoc nije ubacio boskovica (koliko god ga neki kritikovali) od prvog minuta.
    kecojevic samo neka je zdravo. obratite paznju na kretanje kod drugog ili treceg gola (vise ne znam ni sam)...kao muva bez glave.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Crna Gora vs Ukrajina - Zar se ovako navija za Crnu Goru? ...dio "navijača" napušta tribine!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kako mi je milo zbog ovog napuštanja stadiona od strane ovih degenerika. Kako nije izašlo još masu ljudi, pa da se ebeni savez zapita kome daje karte. *ovnari jedni

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

...ovako bi i Crnu Goru ostavili kad bi došlo do ili-ili...

Page 1330 of 2255 FirstFirst ... 3308301230128013201326132713281329133013311332133313341340138014301830 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)