View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Brna preuzima odgovornost.Moja je greška-Nisam izbačio Volkova,kad je bio nervozan..HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA . Ja u ovo ne vjerujem.On možda jes dobar čoek i bio nekad dobar igrač.Ali ovo je tako glupa izjava da me sramota umjesto njega.Pored svih problema u organizaciji igre, on ovo priča..Nevjerica :lolblue:

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Desi se da primi tako golove ne znam cemu prozivanje sad golmana koji je mozda i najmanje kriv i ako je sulude golove primio.
    Ne pricamo mi za Brnu da je mozda izveo pogresno ali taktiku je dokazao da je pogrijesio
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Kako se meni ne svidja ovaj remi Poljske.Sad ce mec sa nama da im bude najbitniji od svih a znajuci kako dobar tim imaju ne da ce bit tesko no treba Brna da prelista svo gradivo od pocetka da bi se spremio.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Tolko price oko navijaca bezveze,oni su besprekorno navijali,ali se vidjelo sto je zapad i tapkarosi koji unistise sve,na jednu ruku ih razumijem moze im se sad da zaredu u ovu drzavu za nesto posto izgleda za ljeb se vise nema
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    ko je pratio uplate online vidio je koliko je na poluvremenu padala kvota na Ukrajinu bez obzira sto im je iskljucen igrac u zadnjem minutu 1. poluvremena..pametnome dosta
    Na početku utakmice nisam imao strah ali kad se završi prvo sa crvenim vjeruj odmah sam vidio ovaj scenario. Inače je ovo isključivo kiks Brnovića kao trenera. Onakvu sredinu sastaviti sa dva krljača koji ništa kreativno ne mogu proizvesti, na bok stavi limitiranog napadača kojemu je jedini kvalitet što je brz, kao improvizovano krilo sa zadatkom da udvaja Konopljanku koji je igrao kao da je sam na strani cijelu utakmicu. Na drugom boku isto drži jednog polubeka i jednog poluigrača a Jarmolenko igranku pravi kao Konopljanka, kao da ga nijedan ne čuva. Ostavio Jovetića i Vučinića da se sami bore da nešto naprave sa cijelom odbranom i polovinom njihove sredine, što je samo upalilo kod one jedne kontre. Sa takvom postavkom igre ni igrač više nije bila prednost jer smo već imali dva igrača manje. Svako živi vidi da igramo bez sredine, a Brnović standardno , jedino primjećuje da ne igramo sa 4 špica. Još kad dva tupsona, koje inače više nikad ne bih zvao u reprezentaciju, pokažu koliki su tupsoni, uz to jedan to uradi na bis, onda smo i zaslužili i ovakav rezultat i napuštanje tribina. Sa ponosom izjavljujem da sam bio jedan od tih koji su nakon 3. gola napustili stadion. Ako u ovako važnoj utakmici prokockamo igrača više i poginemo praktično bez ispaljenog metka onda je to šamarčina svima od koje ćemo se teško oporaviti. I da, Vukčević i sa jednom nogom je bolji na sredini od svakog našeg srednjaka noćas. Izdimih noćas

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Teško da se može išta pametno napisati poslije ovoga večeras. Imali smo šansu, veliku. Nijesmo je iskoristili i sad smo došli u situaciju da nam se sve što smo mukotrpno stvorili sruši. Ne bih da širim defetizam, ali mislim da smo ga ugasili što se ovih kvalifikacija tiče. Ne vidim kako bismo se mogli vratiti u trku za baraž. Sa ovim igračima teško da na Wembleyu imamo šansu za pobjedu. Osim ukoliko se ne naprave krupni rezovi što se igračkog kadra tiče i da se to nekim čudom pokaže kao preporod. Jer ključne su dvije stvari. Prvo, pojedinci u ovom timu nemaju kvalitet koji je na nivou upravo Ukrajinaca i sličnih reprezentacija a fanatična borba može dati rezultat samo do jedne ure. Drugo, mi nemamo pravo na grešku u završnicima niti smijemo poklanjati golove. A upravo se to večeras dogodilo. Nekoliko stvari iz večerašnjeg meča:

1. Neshvatljivo loše primanje Jovetića (i ovaj kontinuitet njegovih loših završnica već ide žestoko na nerve), a potom neshvatljivo pokušaj Vučinića u 100 % šansi. Na stranu još jedna situacija Kecojevića jer tu su već bile stotinke u pitanju i ne može se uporediti sa prethodne dvije ali je činjenica da smo imali 1:0, odnosno trebalo je da imamo. Takve promašaje mi ne smijemo sebi priuštiti iz razloga koje sam već naveo. Zanemarite kasnije šanse Ukrajinaca u prvom poluvremenu jer do istih ne bi došlo da smo poveli kako je bilo logično.

2. Jovetićeva povreda nas je obezglavila. U prvi mah ne jer je isključenje poremetilo Ukrajince, ali kad je i nama isključen Volkov tu se osjetilo njegovo neigranje.

3. Bojali smo se da će nas sahraniti Božović (Vladimir) a sahranio nas je Božović (Mladen). Ovaj prvi je zaslužan za crveni karton Zozulje. Nakon tog (neopravdanog) isključenja mi smo imali konce igre u svojim rukama, Ukrajince na konopcima. I upravo tu mi primamo gol ni iz čega! Jedan neozbiljan i reda radi poslat šut onaj nesretnik nije uspio uhvatiti. Neko će reći da se nakon tolikih nekažnjenih kikseva u ohoho mečeva moralo dogoditi da nas kazne. Možda je i tako, ali u svakom slučaju glavni krivac za raspad sistema je Mladen Božović. I ne zaboravimo da je upravo on krivac za Savićevu povredu tako da je osim što nam je desetkovao odbranu skrivio i jedan gol i to najbitniji na večerašnjem meču. Opet se postavlja pitanje imamo li boljeg jer nam jedino Blažić brani u inostranstvu, liše albanske lige. Neko je (pretostavljam nehotično) napisao vic pomenuvši Poleksića. Taj čovjek em što je kesa, ni sam ne zna kad je zadnji put branio.

4. Volkov je napravio nešto što nikako nije smio jer se znalo da će na poluvremenu nakon odgledanog snimaka upravo on biti na tapetu jer je riješio da dobije crveni. Pavićeviću je ovo drugi put u ovim kvalifikacijama.

5. Brnović? Apsolutno zaslužan za sadašnje stanje na tabeli i sad mi je čudno da se neki tipa Markouskas javljaju sad, a evo citata njegovog posta poslije meča sa Englezima đe ga kritikuje:

To je bio taj citat. No, na starnu njegove zasluge i time što smo prvi put od formiranja reprezentacije upravo od njegovim vođstvom dobili igru (Ukrajina, drugo poluvrijeme protiv Engleza) večeras je toliko kiksao da je sve pozitivno što je uradio prosuo. Onakve izmjene, a Prijeki je to istakao, su nedopustive i za playstation. Mirko ne može nikuđ, Damjanović trči ali bez lopte jer se sa njom ne sastavlja, ubaca se statični Delibašić koji je beskoristan van šesnaesterca (koliko god taličan bio) a nemamo igru. Da je Jovetić bio tu pa da je ubacio Damjanovića, ali ovako? Na kraju umjesto (večeras beskorisnog) Kasalice ulazi Beqiraj koji bi trebalo da igra krilo što je jasno da on ne može, pa na kraju bez Pavićevića pomjera Zverotića u odbranu i dogodilo nam se da nam sredinu terena igra samo jedan igrač i to novi fudbaler jednog njemačkog trećeligaša koji će uskoro napuniti 36 godina (?!). Ovo je bio zastid od taktike jer je bilo jasno da se ovo bez igre ne dobija a same izmjene je smiješno i komentarisat. Kiksevi koji će nas koštati baraža.

Ne znam ljudi. Veliki sam pesimista. Ovakav debakl mora ostaviti traga i na atmosferu u ekipi koja je bila fantastična. U avgustu se moraju probat novi igrači jer godine stižu naše igrače i postepena smjena generacija se mora napraviti. Pitanje je imao li mi kvaliteta za dobru smjenu generacija, no mora Brnović rizikovati sa sastavom, a dodatan problem je taj što protiv Bjelorusa igramo u avgustu kad on neće moći imati uvid u formu igrača. A toliko smo bili blizu i držali konce u svojim rukama. Šteta

Naravno, moj pesimizam nema nikakve veze sa podrškom našem državnom timu. Ona će uvijek postojati, a sad će ona biti još veća jer je lako biti uz reprezentaciju kad se dobija. Ko hoće da pljuje? Neka pljuje, samo što ga ja sigurno tu neću pratiti.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    8
    Thanks Thanks Received 
    184
    Thanked in
    76 Posts

Ne brani jedino Blazic. Vlado Giljen je prvi golman Nacionala.. I ja to pricam evo godinu dana.
    Slazem se.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Kako se meni ne svidja ovaj remi Poljske.Sad ce mec sa nama da im bude najbitniji od svih a znajuci kako dobar tim imaju ne da ce bit tesko no treba Brna da prelista svo gradivo od pocetka da bi se spremio.
    Sad će kod njih frka, smjena trenera... a sanse su im samo teoretske jer bi morali da pobijede sve do kraja sto je iluzorno ocekivati. Posto ti dobro pamtis evo ti razvoj dogadjaja
    Tabela sad:
    1.Crna Gora – 14
    2. Engleska – 12
    3. Ukrajina – 11
    4. Poljska – 9
    5. Moldavija – 5
    6. San Marino – 0
    06.09.2013
    Ukrajina -:- San Marino
    Engleska -:- Moldavija
    Poljska -:- Crna Gora
    - -
    tabela:
    1.Crna Gora – 17
    2. Engleska – 15
    3. Ukrajina – 14
    4. Poljska – 9
    10.09.2013
    Ukrajina -:- Engleska
    San Marino -:- Poljska
    - -
    tabela:
    1.Crna Gora – 17
    2. Engleska – 16
    3. Ukrajina – 15
    4. Poljska – 12
    11.10.2013
    Moldavija -:- San Marino
    Ukrajina -:- Poljska
    Engleska -:- Crna Gora
    - -
    tabela:
    1.Crna Gora – 18
    2. Engleska – 17
    3. Ukrajina – 15
    4. Poljska – 15
    15.10.2013
    San Marino -:- Ukrajina
    Engleska -:- Poljska
    Crna Gora -:- Moldavija
    tabelu sam odredi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Bolje izgubit jednom 4:0, nego 4 puta 1:0.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Superhik View Post
    Na početku utakmice nisam imao strah ali kad se završi prvo sa crvenim vjeruj odmah sam vidio ovaj scenario. Inače je ovo isključivo kiks Brnovića kao trenera. Onakvu sredinu sastaviti sa dva krljača koji ništa kreativno ne mogu proizvesti, na bok stavi limitiranog napadača kojemu je jedini kvalitet što je brz, kao improvizovano krilo sa zadatkom da udvaja Konopljanku koji je igrao kao da je sam na strani cijelu utakmicu. Na drugom boku isto drži jednog polubeka i jednog poluigrača a Jarmolenko igranku pravi kao Konopljanka, kao da ga nijedan ne čuva. Ostavio Jovetića i Vučinića da se sami bore da nešto naprave sa cijelom odbranom i polovinom njihove sredine, što je samo upalilo kod one jedne kontre. Sa takvom postavkom igre ni igrač više nije bila prednost jer smo već imali dva igrača manje. Svako živi vidi da igramo bez sredine, a Brnović standardno , jedino primjećuje da ne igramo sa 4 špica. Još kad dva tupsona, koje inače više nikad ne bih zvao u reprezentaciju, pokažu koliki su tupsoni, uz to jedan to uradi na bis, onda smo i zaslužili i ovakav rezultat i napuštanje tribina. Sa ponosom izjavljujem da sam bio jedan od tih koji su nakon 3. gola napustili stadion. Ako u ovako važnoj utakmici prokockamo igrača više i poginemo praktično bez ispaljenog metka onda je to šamarčina svima od koje ćemo se teško oporaviti. I da, Vukčević i sa jednom nogom je bolji na sredini od svakog našeg srednjaka noćas. Izdimih noćas
    Potpis!

Evo za sve ove te brane Brnu, i crnjače oko toga što kukamo..

Ne kukamo..Samo smo izdimili, jer znamo da naša repka možee.Baš može sa svim da igra doma..I kad nema dovoljno igrača, i kad ih je masu suspendovano..Uvijek se može sastavit' tim i poklopit' dobra taktika kad igramo kući..Kad igramo Pod Goricom,motivacija mora da bude najveća moguća ka' što je do sad bila...Ovo što mi pričamo i što govorimo da je Brna i stručni štab usrao je tako..Htjeli vi to da priznate ili ne.
    Pa onda dolazi do toga da mi što smo branili Simona, ispadamo u pravu..Evo zašto Simon mora da igra.Jedini igrač koji umije da stane na loptu da digne glavu i odigra pas kršteno..Fali nam čoek.
    Noćas je moga Bošković da igra.Morao je da igra neko od trojice:Bakić,Krkotić Bošković...To su kreativni igrači, koji imaju bolji pregled igre od svih ovih veznjaka koji su noćas igrali..
    Ali ajde svako može da pogriješi.To se odmah viđelo nakon,ajde da ne pretjerujem nekih 20 minuta.Odma se viđela nervoza..Brna sad izjavio većina igrača bila nervozna.Znaš zašto Brna,zato što nisu lopte dirali..Čim ti nemaš igru, i čim uhvatiš da trčiš za loptom i pustiš inicijativu,hvata te nervoza.Dobro.Ne ide..Pa ajde onda majka mu stara nešto mijenjaj,mijenjaj vezni red,nešto probaj...To kad ne ide,taj preos i distribucija lopte, pa kad ne znaš što ćeš s njom, pa nazad do golmana koji automatski po defaultu ispucava što dalje..To ne voli niko.Tu se akumulira nervoza..Peković,Pavićević Božović-čisti dokaz akumulirane nervoze.
    Kako da mu niko ne kaže,ne pomogne,pomoćnik,stručni štab..Pošo ono ko nije vidio noćas,taj ne zna što je fudbal.

Ne bi to sve bilo loše toliko da nije ovo najbitnija utakmica u kvalifikacijama,što su i sami potvrdili..I onda izađu bez taktike, bez nekog motiva,puni nervoze,nestabilnosti...Ne znam.Ovog kiksa i ovog promašaja ćemo tek bit' svjesni...Katastrofa i užas.

@amnesiac - kopiraj taj citat opet.
    Last edited by Markouskas; 08-06-13 at 00:24.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Place mi se kad vidim da smo mogli imat 17 bodva...uh.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Kad god treba da dokazu da su nasi heroji odigraju kao amateri. I opet cemo, kao u barazu za EP ostati nedoreceni. I opet zbog Brninih pogresnih procjena!
    Sad kao treba ga zalim, jer priznaje gresku...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

ja vjerujem da cemo tresnut mi Poljake i Moldavce, a Ukrajina dvije protiv San Marina i Poljake i onda ce i nama i njima odlucujuća bit protiv Engleza....
    Ili ako Ukrajina tresne i Engleze onda oni idu prvi, a mi se sa Engleskom borimo za drugo mjesto

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by El_NiNhO View Post
    Ne brani jedino Blazic. Vlado Giljen je prvi golman Nacionala.. I ja to pricam evo godinu dana.
    Nije. Vrlo dobro pratim upisane nastupe naših igrača u inostranstvu i dobro znam što pišem. Pominjao sam Giljena da ga treba zvati umjesto Poleksića dok ni Blažić nije imao klub e je branio. Ali, u međuvremenu se dogodilo to da je Giljen izgubio mjesto u Nacionalu. Tačnije, posljednji meč u prvenstvu Portugala je odigrao 5. januara. Od tada je na klupi.
    http://www.transfermarkt.co.uk/en/vl...ler_61194.html

Quote Originally Posted by Markouskas View Post
    @amnesiac - kopiraj taj citat opet.
    Bila je ironija u pitanju jer nakon meča sa Engleskom nijesi kritikovao Brnovića
    Last edited by amnesiac; 08-06-13 at 00:34.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,196
    Thanked in
    795 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Nama je odlucujući mec protiv Poljske, a ne protiv Engleske a tada će se morati igrati bez Sava i Volkova i eto prilike da se probaju mladi i da grizu... Drincić će biti zdrav, dako i Simon nadje klub a Zverotić bude raspolozeniji nego noćas.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Hari Krisna View Post
    Nama je odlucujući mec protiv Poljske, a ne protiv Engleske a tada će se morati igrati bez Sava i Volkova i eto prilike da se probaju mladi i da grizu... Drincić će biti zdrav, dako i Simon nadje klub a Zverotić bude raspolozeniji nego noćas.
    Evo sad obratih pažnju na tabelu. Kakve su kalkulacije ukoliko dobijemo Poljake i Moldavce? Postoji li teoretska šansa da ne uđemo u baraž sa tih 6 bodova (poraz od Engleza se odrazumijeva iako ništa nije rečeno)? Glava me zabolje od računanja
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

LJudi, kad imate trenera koji nije dorastao, normalno je da mu se desavaju ovakve stvari. Mozda on zna nesto, umije dobit poneki mec ali umije i zesce da kiksa. ovo vam je druga ceska nocas bila. SJetite se kad mu je Osim reka, sto si ti mislio jadan onako da dobijes cesku treba si da ides mjesec dana da boravis tamo da osjetis taj duh pa da vidis dje si ti.

Prica li vam Lukas sto godina da ce nas kostat Volkov i Kasalica i da je to otrov nase reprezentacije. A nemo zajebavat. Ne vjerujete vi meni.
    ALo, ne moze cojek sa nadimkom VOVA da igra za CG reprezentaciju, daj majka mu stara. A iljadu puta sam vi reka da je nesposoban.
    A koji Kasalica, ko je taj, cime on zasluzuje poziv, igra nesto kao malo mrci u jelen super ligi u nikad slabijoj zvijezdi, samo umije da trci a boli me druze umio je i majkl dzonson da trci pa nije igra fudbal jebote. To micat iz reprezentacije pot hitno.
    Sto fali jednome Blazu Igumanovicu, bolji je igrac no njih dvojica zajedno. No aj ti to objasni kompaniji.

ALo, neka su izgubili boli me, no su se izblamirali, razocarali ovaj narod koji mjesecima zivi za ovo, izblamirali cg ime, iz temelja poljuljali snove o brazilu, klosari, *****cici.Moram li opet da ponavljam, nije problem izgubit muski pa i 10-0 ali ono je sramota, oni nisu iskakali na teren sinoc, nisu se pojavili ne zebajte.

STalno se iste greske vrte jebo ih brnjela, ne mozes ti igru da baziras na to da gadjes mirka i stevana dugim loptama, moj braleticu, a oni sami medju one vukove usppjeh ej i kad samo prime loptu
    Nemas plejmejkera, ne mogu dva krljaca i boks tu boks igraca da ti budu Pirlo nikako. Nemas igraca kojic e da poveze ekipu da je gurne naprijed. bolje bi to odradio i neki igrac iz nase lige ako nema ko drugi, kome je to prirodno zaduzenje kao npr Nedjo, nego oni.
    Onda nemas krilo u ekipu, a kkao ces onda da rasiris igru i da ih malo pritisnes. Oni imaju Jarmolenka i Konopljanku kunem vi se kakav duo ka iz holivudskih akcija dva superheroja a mi geote na te pozicije imamo Vovu i Kantinjelicu. .. A zajebi me Braleticu.
    Tu vi je razlika ljepotani. Sad ce da uzmu da se vade na savica na dzudovica, jovetica, na stativu, kako oni to besprizorno vele, eh da prvi pvoedsmo eeee cudo bi bilo zaisto a sve to samo da bi prikrili svoj nerad. A nemos ti donijet loptu bez krila i zadnjeg veznog. SVe ti to sredi prvo i donesi im loptu pa ces da vidis kako ce da igraju Jovetic i Vucinic gore a nemogu oni ovako ka da su na fizicko ajte vi dvojica gore istrcite se na njihovu odbranu i cekajte loptu a mi cemo vi je ka bubulj bacat.

Bozovic nam je jeba majku bez pardona. Prva tri gola svaki mu na dusu zesce ide, kao da sam ga vidio protiv La Korunje. A dje ponovi to Bonja bas nocas zar da budu u pravu posle svega gradski pauci da nikad od tebe mimo kiksera biti nece?
    Kakav nam je velikodostojnik Vlado Bozovic, nema smrti bez sjekire.
    Pekovic iz trece lige ne moze igrat vise nikako. Zverka ostao sam nocas. Kakvi Boskovic to je prevara slicna Velikom bratu Vlatku Bozovicu. Dje ga je Krka majka mu stara?
    Steta za Jovetica a za reprezentaciju nikakve stete sto se povrijedio ka da je kad sto pokaza. Delibasicu fala ti oli pit sto jer zaigravat ne mos. Samuraj Samuilo Damjaunovic isto u svom nekom fazonu mimo igre i laganini kurcobolja.
    Mjesto da igra Grandissimo Fatos Bequiraj on mi prodaje ove jelen tallente.

Ne mozes ti da igras sa dijagnozom od V. Bozovica, sa dva dmf-a i bekom na krilo i beskorisnim kasalicom na drugo krilo. I sa ovam dvojicom gore u stilu zajebi sve oni ce to odradit.
    I mjesto da preuredis sredinu ti ubacas spica za spicem a Beciraja zandjeg. Idi. Idi brna moram da ti kazem.

Ukrajina nas je cisto rutinski na nase propuste dobila, masakrirala. Ne smijes ti da izgubis 4-0 kuci a dobio si ih u goste. Aloooo
    Problem je sto je cojek izveo nikakvu formaciju a strategija je bila nit naapadaj nit se brani pa k sto ponese. Evo mi ponesosmo punu kesu doma.

Ova repka moze, niej smak svijeta samo promijenit neke igrace i malo taktike pljunut kako bi se jebali za nju.
    Kad vec trenere ne mogu mac.
    Zvati malo Stefana Mugosu, Djordjevica, Pera Grbica, Gigu Vukovica, nekog dmf izmislit jer ne mozemo dozivotno da igraci igraju na krive pozicije na silu nesto. Zato ovako i prolazimo.
    A nemojte mi to volkov nervozan zamijenio ne zamijenio pogrijesio to je ****** obicno.
    Ako se ne uozbilji malo dejo i brnjela zavrsili smo mi a steta bi bilo.

Pozdravljam rodjaci.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    431
    Thanks Thanks Received 
    175
    Thanked in
    121 Posts

bili bi izjednaceni sa Ukrajinom, ili sa Engleskom, po bodovima cini mi se, a sve odlucuju međusobni dueli nas, engleza i ukrajinaca, pod uslovom da Poljaci izgube i od nas i engleza i ukrajinaca... dosta je bodova u igri... sva zavisi ko ce kome zakinut.

Thanks Thanks Given 
    9,660
    Thanks Thanks Received 
    6,005
    Thanked in
    2,290 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Evo sad obratih pažnju na tabelu. Kakve su kalkulacije ukoliko dobijemo Poljake i Moldavce? Postoji li teoretska šansa da ne uđemo u baraž sa tih 6 bodova (poraz od Engleza se odrazumijeva iako ništa nije rečeno)? Glava me zabolje od računanja
    Mi smo u najgoroj poziciji...

Edit: Ako računamo da ćemo i mi i Ukrajinci i Englezi odraditi Moldaviju i San Marino tabela izgleda ovako:

1. Ukrajina 17
    2. Crna Gora 17
    3. Engleska 15

Crna Gora vs Engleska, Poljska (u gostima)
    Engleska vs Crna Gora, Poljska (kući), Ukrajina (u gostima)
    Ukrajina vs Engleska, Poljska (kući)

P.S. Gleda li se međusobni skor ili ukupna gol razlika...? (ja napravih tabelu po međusobnom)
    Last edited by MeDo_JE; 08-06-13 at 01:18.
    #fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Navijaci fenomenalni,svaka cast.

Totalni krivac za ovo nocas selektor i to masu puta. od filipa kasalice,preko izmjena ostalih,ostavlja volkova koji je trebao davno da dobije crveni.Gubis 1:0,imas egal u polju,stizes rezultat.Uvedi Krkotica da ima ko ubaciti loptu u prostor onim nesrecnim napadacima.
    1908.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,404
    Thanked in
    384 Posts

Previse smo poleceli. Kad je odradjen zrijeb rekao sam da je grupa preteska. I ovo stvarno jeste preteska grupa. Pogledajte ostale(sem grupe A) i sve je jasno. Ovdje su 4 reprezentacije sposobne da svakoga pobijede + Moldavija koja nije klasicna sprdnja i koja moze da zakine bodove, to im nije strano.
    Moramo biti svjesni da sve sto smo uradili u zadnja dva ciklusa smo uradili na nenormalnu zelju i srce. Kad dodje dan kao jucerasnji kad nista ne ide, kad se daje blizu maksimuma ali ne sam maksimum izgleda da smo potpuno posrnuli, da nisu dali sve od sebe.
    Ukrajinci su izuzetni gosti, mnogo bolje igraju na gostovanjima nego kad su domacini. Trebalo je ici na bod, lakse bi se doslo do boda i drzanje Ukrajinca na distanci da smo imali kompletnu odbranu.
    Mi moramo da kosristimo sanse koje nam se ukazu, u Kijevu smo iskoristili, ovdje nismo. Igrac Mirkove klase kad izadje 1 na 1 sa golmanom, kad je na 12-13 metara od gola mora tu sansu da pretvori u gol. Raste samopouzdanje, fokusiraniji smo, lakse je onda igrati na kontre. Mi smo ih sinoc stisli mozda 20-ak minuta, ne vise od toga, njima je bilo jasno da mogu da drze loptu, da kontrolisu igru vec od 25. minuta i to su radili. Ali bi vise srljali, vise pravili gresaka da su gubili 1:0. Sanse se moraju koristiti, za to Brna nije kriv.
    Covjek je izveo ono sto ima, kasnije je pogrijesio, izgorio u prevelikoj zelji ali prvo poluvrijeme je vise nego korektno odradjeno.
    Sto se desilo u drugom, zasto su im noge bile onako teske, zasto su izgledali kao da se igra drugi produzetak ,a ne drugo poluvrijeme sa igracem vise ne znam ali to nije ona ekipa koja ide naprijed po svaku cijenu, koja fanaticno vjeruje da ce doci do pobjede.
    Brna jeste pogrijesio sto je tako rano ubacio Delibasica i izveo Bozovica(koji je opet bio vise nego korektan, neka zmiga koliko god oce dok god korektno igra) ali i da Volkov nije dobio crveni ne vjerujem da bi pobijedili, mozda bi dosli do remiija mada i to tesko gledajuci stanje na terenu.
    Jovetic zaista ne pokazuje klasu koju posjeduje u reprezentaciji, ali je najveci problem danas bila njegova povreda. Kad se ostalo bez Jovete ostalo se bez organizacije igre, nije bilo nikog da dodje do sredine, primi je i onda otvara prostor. Kod onog njegovog sprinta smo izgubili utakmicu.
    Ipak je drsko i bezobrazno pljuvati ih i traziti od Brne ostavku. Ovo je prvi poraz u kvalifikacijama. U grupi sa Engleskom, Poljskom, Ukrajinom posle 7 kola prvi poraz. Nije to uopste lose. Niti ce Ukrajinci dobiti Poljake i Engleze kuci, niti cemo mi biti bez sansi protiv Poljaka.
    MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nocas ,nakon utakmice,pravio calcatore party,pih!!!!!!!!!!!!

Click image for larger version. 

Name:	IMG-20130608-WA0000 (2).jpg 
Views:	800 
Size:	9.8 KB 
ID:	108573

Thanks Thanks Given 
    204
    Thanks Thanks Received 
    200
    Thanked in
    63 Posts

Samo ću jedno reći - bićemo makar u baraž.

Živjeli !
    Ja znam da juče me je stvorilo
    I znam da danas je danas
    i da sutra stvaram sam...

Page 1329 of 2251 FirstFirst ... 3298291229127913191325132613271328132913301331133213331339137914291829 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)