Veli Brnovic da je on kriv. Pa ne nego smo mi krivi budalo jedna!
Uopste nmg da razumijem ''navijace'' koji su uz reprezentaciju samo kad dobija meceve, a kad gubi napusta stadio po sata ranije i onda pljuju po njoj...
Veli Brnovic da je on kriv. Pa ne nego smo mi krivi budalo jedna!
E ovo je show sta sve citam odje.
http://www.vijesti.me/sport/odgovorn...-clanak-132486Poremetila nas je Stevanova povreda, jer su već na poluvremenu trebali da uđu Damjanović i Bošković. Zbog povrede i nervoze nekih igrača smo morali da čekamo
Ne moze Brnovic biti kriv za nervozu Volkova, dje se vidjelo nakon sto je dobio prvi zuti da ce sigurno dobiti i crveni. Takodje i Savo, njemu nije prvi put da dobija crveni karton.
Kako god, sad se mora ici na pobjedu u Poljskoj. Mi smo pokazali da mozemo da odigramo odlicno na strani i ako odigramo kao protiv Ukrajine u Kijevu onda mozemo pobijediti.
Jos jedna stvar, Vlado Bozovic NE UMIJE da igra fudbal ljudi. On jednostavno trci kao muva bez glave, nekoliko puta je ostajala rupa na njegovoj strani. Treba staviti Igumanovica na njegovo mjesto, ne moze losije da odigra siguran sam.
Kako se zove onaj sto lici na Ibrahimovica, lik je prelose igrao?
Eto popularni Brna je prikazao svoje pravo lice nocas Kasalica sjajno beskorisan a Kecojevic jos bolje u odbrani pored njega ka pored stuba
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Vlado Bozovic jedino sto ima je centarsut ljudi,zbog toga ga i Brna zove.Kecojevic rekao bih milion puta nocas bolji od base,kojem se nije trcalo i kriv je bio kod vise golova gledajuci loptu.Izlaskom V Bozovic lijeve strane nije bilo i onda 2 gola po njoj jer je samo tamo Vucinic igrao.
Sredina je najvise kriva za ovaj mec jer je ostavila na odbranu sve,i izgledalo je katastrofa ,pekovic nikakav.Zverotic ne moze sve sam umre covjek,ovu drugu dvojicu necu komentarisati jer ih nisam ni vidio.Savo Pavicevic ne moze bez crvenog nikad covjek.
Zasto Volkov onako nervozan covjek ,od 5 min ja vidim da ce dobiti crveni i kazem je li moguce da on hoce da se potuce sa svakim na teren.Zasto se on zove nista nije uradio za repku
Opet ce neko reci da sam lud ali jednostavno vlada zakon vecega.Evo jedna informacija iz Londona gdje je izasao neki flajer gdje vec pise prakticno da su prosli Engleska i Ukrajina.
Logicno jbt njih ode par hiljada ljudi ili desetina i ostave tamo stotine hiljada i vise.A nama da ode 50 ljudi carterom da sanerisu tamo
Last edited by .Bole; 07-06-13 at 23:26.
Podgorica Podgoricanima!
[QUOTE=johnny bravo;3336033EDIT: I ne znam čemu sad mudrovanje, što Brnović nije ovo, što nije ono? Kad se rezultat juri i kad imaš igrača više, zna se šta se radi, ubacuje se napadač/ofanzivni igrač! Osim toga, pogledajte koga smo to imali na klupi, pa onda pričajte.
EDIT2: Nervirate me.[/QUOTE]
Sine, igraca vise smo dobili u pravom momentu, tacno pred poluvrijeme a selektor niti je tada reagovao taktickim izmjenama, a izgleda im nije nista pametno ni rekao cim su izasli smuseni i bez volje kao da je utakmica vec rijesena ..
Treba jedan mali podmladak reprezentacije sledece godine, i izbacit neke nepotrebne igrace.
I oce li mi ko reci sto sad ovi koji su do juce pricali da idemo na baraz 100% odjednom mijenjaju misljenje, sto je muka sa ovim narodom?
J*bes sve kad poslije jednog poraza padne nada, sto uopste navijate onda..
Taj isti Brnovic je sastavljao taktiku i kad smo dobili Ukrajinu i bili na korak da pobijedmo Englesku. Ove ostale meceve da ne pominjem.
Pljuvaci koji ga pljuju od pocetka docekali su ovaj poraz kako bi sa zadovoljstvom sad mogli da kazu kako su bili u pravu.
Izgubili smo, nema nazad i to je to. Treba se okrenuti narednim utakmicama jer smo i dalje prvi na tabeli i jos 9 bodova je u opticaju.
Oće li ko izbačit da vidim onaj promašaj Vučinića pa da zaspem ka čojek
e ne znam! Zbilja skalajte malo, bogomi ka da nemamo nikakve šanse! Imamo veće šanse trenutno nego ukrajina i engleska, ko će od nas troje iskoristiti svoje šanse viđećemo za koji mjesec!
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Podgorica Podgoricanima!
A sta ako ti ja kazem sa informacijama iz prve ruke da su igraci sastavljali taktiku na poluvremenu protiv Engleza, da li bi i tada velicao Brnu ?
I sve utakmice smo dobili zahvaljujuci pozrtvovanju igraca i suvog kvaliteta pojedinih..
Taktika ni u jednoj nasoj pobjedi nije odigrala nikakvu ulogu, vec nas je kostala nekoliko bodova, konkretno onih protiv poljske prvo kolo
a što, to što igraju s Engleskom kući će ih spasitEto i sa nama su kući izgubili a u gostima nas razvališe tako da to pušti...
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Brnovic nije totalni krivac... izveo je najbolje sto je imao osim bozovica.... i dalje tvrdim da je klasa za njega Blazic....
ovu tekmu su izgubili golman Bozovic smrda smrdljiva i savo pavicevic....
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Imao je i golman dobrih odbrana, ali mi je nejasno kako je uspio onakve golove da primi, pogotovo onaj treci..
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks