Koliko sam uspio viđet, mene se čini da su Ukrajinci pravili prodore baš kroz sredinu, a manje na krila.
A ne ne..Ne možete vi nekom objasnit' da je vezni red najvažnija linija u fudbalu..Od kad je počela tekma,linija između veznog reda i odbrane je bila prevelika..RUPA između te dvije linije..I to rupa,dok Ukrajinci kreiraju napad.A onda(ako je ko primijetio), non stop 2 3 igrača se ubača u tu poljanu,prima loptu,štoper daleko od njega,jer je prevelika rupa tj,ne prave distancu vezni red i štoperi,i momentalno se stvara frka..Tu bilo kad može da pa'ne gol..Druga stvar.To prođe nekako na ivici,jer su Baša i Kecojević nekoliko puta uklizavali u zadnji momenat...Ajde to prođe.Lopta dođe do golmana..Što onda majčin sine..Niko da priđe iz veznog reda,konkretno Peković i Zverotić..Ja smatram da ne umiju da priđu i pokupe loptu.Što je i logično jer nisu plejmejkeri..Ali ako ti postaviš ka' što je Brna postavio njih dvojicu na takvoj poziciji đe moraš non stop da se nudiš, i preuzimaš odgovornost-onda se to od njih očekivalo.Makar da pokušaju.NIŠTA...Volkov je čak i koristan igrač.Jedan vrllo vrlo koristan igrač..Problem je Kasalica..Ne umije da se postavi u defanzivi.Uvijek je bio ispred lopte,u fazi odbrane,mjesto iza lopte..Koliko je tu promašaja bilo,moglo bi se pisat' cijelu noć..Pored : Krkotića koji zna da sačuva loptu, viđeli smo protiv ENG,koji zna pas da odigra i koji se dosta nudi..Boškovića,Bakića..
Ali sve ovo je bilo katastrofa do poluvremena..Sve ovo je bilo teško gledat'.Praktično užas... A onda dobijamo POKLON..Igrač više.I ni tu ne umijemo da organizujemo napad.NE umijemo da organizujemo napad.I dok je Joveta bio,nismo umjeli pas da provučemo.
Kad na poluvremenu gosp.Brnović nije uspio da ukapira da nam fali KREATIVNOST.Da nam fali svježine u veznom redu,onda neće nikad!
Drugo pol nisam gledao..Nisam imao snage.
Koliko sam uspio viđet, mene se čini da su Ukrajinci pravili prodore baš kroz sredinu, a manje na krila.
Veliki pozdrav za sve stručnjake sa ovoga foruma.
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
možemo imat mesija i ronalda u napadu, ako nema sredine, odnosno igrača da im da loptu u prostor, da ih pronađe kad se otvore, nema posla..
on opet ponavlja taktiku 4-2-4, jer špic ne može bit bez špic..
a bunarenje protiv ovakve ekipe dovodi do ovakvog rezultata..
možda ne bi ništa promijenili, ali bošković ili krkotić morali su dobit šansu..
fali čak i vukčević u lošoj formi..
Ja sam najavljiva okakav scenario, ali su mi postovi brisani uveliko.
Da se razumijemo, ništa se manje ne radujem uspjesima nacionalnog tima od vas, ali jednostavno morate da shvatite da se mi nikad nećemo plasirat na neko veće takmičenje. Mi smo jedne *izde. Mi ćemo izvuć remi, možda čak i dobit neku Englesku, Italiju, Francusku, ali kad treba da odigramo najbolje, najjače, najhrabrije i mi ćemo da izgubimo od neke Ukrajine, Češke, Bugarske itd. i sl.
Krkotić je trebao da igra od pocetka umjesto Kasalice
Back to reality
Citav dan pricam da ce Ukrajinci da nas vrate u realnost...a kolege sa posla nece da pricaju samnom....
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Montenegro vs Ukraina - Goals (7/6/2013 ...rtcg) ...ne tuguj noćas gore glavu,goro moja....
A neka napusta i treba da napusti posle onakve igre..
Kad sam vidio prve 5 min, drugog pol. odma se znalo da gubimo, totalno bezvoljno, malokrvno, pihh, sram ih bilo umjesto da grizu imamo igraca vise na svoj teren, prilika koja se ne propusta u zivotu, kad oni . . .
A Brnovic, sve sto dobro napravi baci u smece za jedan mec, nikad trenera u njega, zapamtite..
Dejo dovedi trenera dok jos ima nade da se nesto napravi, dok smo na vrijeme ..
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
E kolko je falio Jovetic, brukaaa, vidis samo Vucinic, Damjanovic i Delibasic stoje na 30m od gola Ukrajine i cekaju, jer nijedan nece da se malo vrati po loptu i trci ka lud a ova druga dvojica cak i nisu sposobni da urade, da je Vucinic onaj zicer dao, ovo bi ja vjerujem dobili, sacuvali bi se vala.
Pekovica nikad nisam volio, kakav neigrac, samo da polomi nekoga i to ti je to, Zverotic od prethodnih utakmica danas los, jednostavno nije imao snage, a strucnjaci vele da je Drincic kesa, i coek ostavlja Boskovica i Krkotica na klupu iako je Zverotic crka, jedva dise, al eto moze on, Pekovic se borio, ali dzabe, coek ne zna i to ti je to.
Kasalicu treba mac, igrac je PRESLAB, ne moze nikog gurnut, u skok nikakav, sut nikakav, zato fino neka Beciraj igra, pa nek se gura, skace, sutira, ka bik je, Volkov je isto PRESLAB, ja dva slabija krila u fudbal nisam gleda. Treba gurnut Djordjevica u vatru, pa sto bude. Kecojevic i nije los bio.
E sad ove golove sto primismo, sjajni prvi gol sut Jarmolenka sa 25m a onome ĆUKU se odbija od ruka, i onda on i stoper bleje u igraca, i ovaj pored njih lagano.
Drugi gol, je li igra ko PES? Eto preslikano, bacis je radnom u sredinu i sutnes pored 2 - 3 igraca u drugu stranu gola i gol.
Treci gol, jos jedno sjajno postavljanje Bozovica.
Cetvrti gol, Messi.
Eh da, i Simon Vukcevic bi danas bolje odigra od Kasalice.
Brnovic neznalica, treba li se to pricat.
SER BRANA MILACICA ZA SELEKTORA!
Ufff...kakva nam je samarcina pala, da se dobro otrijeznimo.
Sad svi mozemo bit pametni nakon utakmice, i kritikovat igrace i trenere, iako su iste zasluzili...ali aj prvo da krenem od "srece". Prvo je nismo imali nikako kad se spisak sastavljao. Jovanovic se bije i pjani, a mnogo bi nam znaci, bez Dzuda smo bili, o Drincicu da ne pricamo, Simon htjeli mi da priznamo ili ne, uvijek odlicno odigra za reprezentaciju, i uvijek daje 100%, ali eto odlucio je Brna da ga ne zove...eto nekako sastavismo tu odbranu tokom nedelje, i onda dolazi povreda Savica, koja nije puno promijenila kad se pogleda nakon utakmice, jer je Kecojevic fino odigrao, ali svakako da je uticalo to na ostale igrace, jer i tako desetkovana odbrana se vjerovatno bila uigrala ovih dana, a i sigurno je lakse bilo Ukrajincima kad su culi da on ne igra...kako vruhunac povreda dolazi ova Jovetica, cisto da nam lose pocne ova noc. A moze se reci da je lose pocela nakon onog promasaja Vucinica. I dalje ne mogu da vjerujem da je ono promasio, imao svo vrijeme da se namjesti, golman mu ranije legao, i on lagano promasio...Svi pricamo da su on i Joveta majstori, to i ptice na grani znaju, ali se iz aviona vidi da njih dvoji ne mogu SAMI da igraju naprijed. To pokazuju evo od kad je osnovana reprezentacija, jer jednu jedinu utakmicu nisu odigrali odlicno zajedno. Svaka cast Vucinicu na svim golovima, ali momak nerealne stvari promasuje svake kvalifikacije, samo kad se sjetim onog promasaja protiv Ceske, pa nocas ovo...jednostavno igrac njegovog kvaliteta MORA te stvari da daje, i to nikako ne spada u nemanje srece. Ista stvar za Jovetica - momak je katastrofalan ove kvalifikacije. Svi cete reci da se trudi, da daje 100%, ali svi mi bi se trudili da igramo za reprezentaciju. On se ispromasiovao kao niko. Onaj promasaj protiv Poljaka kod 2-2, pa penal protiv Ukrajine, a vrhunac je to sto nije mogao dat gol San Marinu. Sto je mnogo - mnogo je.
Eto kad sam iskritikovao malo njih dvojicu da se prebacim na Brnu. Sto se tice sastava mislim da je ok bio, osim jednog igraca - Sava Pavicevica. Momak je nerealno prskao evo godinu dana i vise, i ne znam zasto igra u prve, pogotovo kad se zna da je trebao da cuva ovog brzanca Konopljanku (ili kako se vec zove), tako da je po meni trebao Vesovic tu da igra. Nakon onog crvenog mislim da smo svi ocekivali ofanzivu kao protiv Engleza, i sigurno ih je Brna tako spremio na poluvrijeme, i fino krenuli, a onda dolazi onaj nesretni gol, dje je Bozovic najvise kriv. Prvo kod odbrane suta, a zatim jer nije ostao na onog igraca sto je dao gol, nego ga je pustio da se okrene, i onda mu nije bilo tesko dati gol. E onda dolazimo do izmjena koje svi znamo napamet. To najvise zamjeram Brni. Najlakse je ubacit sve spiceve, pa ako dobijemo super je, a jos gore je sto je ubacio Delibasica (svaka cast tebi majstore na onom golu protiv Engleza, ali nije ne za klupu, nego nije ni za siri spisak...odma bih prije njega Gigu Vukovica pozvao, jer je svakako zasluzio) koji je prakticno bio igrac manje kad god udje. Momak je prespor, tako i duele gubi. Jedino mu odgovara da ima sve majstore oko sebe koji ce da mu je donesu da je cusne u gol, ili da zabije nakon nekog dobrog centarsuta, a takvu ekipu mi nocas nismo imali. Zatim dolazi do crvenog Volkova, koji je bio najgora moguca opcija. Izbacili jednog lijevog beka, ubacili spica, i onda drugi lijevi bek dobija crveni. Nakon toga se nije znalo ko sto igra, i kola su krenula nazbrdo, tako da ostalo nije vrijedno pomena osim da je rezultat 0-4 nerealan...
Eto makar smo imali srece sto Poljaci nisu dobili Moldavce, tako da se sad zesce zakuvalo u nasoj grupi. Tek sad slijedi krljanje, a izguracemo ovo nekako, jer kad cemo ako ne sad!
I jos jedna stvar ! Moze Simon Vukcevic batalit fudbal i uzet da drzi koze u Zetu, ali on je potreban ovoj reprezentaciji i morao je bit pozvan pa neka na klupu sjedi, ja sam ga prvi kritikovao 1000 puta, ali Simon mora igrat pa s jednom nogom, s jednom nogom..
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
...ajde nijedne više ni o brnoviću i igračima...pa dobro sad izgubila se utakmica ni prva ni posljednjadobijena i izgubljena...ti bi mijenjao svake utakmice trenera...noćas nije ništa štimalo a naročito drugo poluvrijeme i ne vjerujem da im je trener rekao da tako igraju...nije bio dan za fudbal i to je to...idemo dalje jer ima još da se igraa bitno je da se igra![]()
@MOntenegrino-CT najoptimisticniji co'ek na forum, ako ne i u citavu Crnu Goru.![]()
A ti što su napuštili stadion posle 2 gola jednostavno nemaju prava da se nazovu navijačima CG. Pizde jedne obične!
Kad neko pomenu Barsa vs. Bayern posle onakvog poraza Katalonci pjevaju iz sveg glasa ej!! Ali to su naši uber Crnogorci, dok dobijamo, najjači smo, poraz - dno dna!
Poraz ko poraz, kad se svede na kraju krajeva, može samo pozitivne stvari da donese: da konačno maknu Brnovića, ili na kraju krajeva da konačno promijene taktiku - jer ne ide i nema sreće da se provalčimo na suvi kvalitet 2 igrača. Eto sad ispade da s*rem po Brnoviću sad kad je izgubio - nikad mi se nije sviđ
ao, na stranu kakav je kao osoba, nije mi se sviđao kao trener i ostaću takvog stava sve dok ne ode sa funkcije.
Probao je i veliki Dijego Maradona pa je dobio po ušima. Škola Brno, škola.
ko je pratio uplate online vidio je koliko je na poluvremenu padala kvota na Ukrajinu bez obzira sto im je iskljucen igrac u zadnjem minutu 1. poluvremena..pametnome dosta
She is only here to annoy herself!
...budimo objektivni...da se i dobila ukrajina ili odigralo neriješeno a izgubi od poljske opet si na isto...bitno je ne izgubiti od poljske narednu utakmicu i dobiti moldaviju kući a sa englezima ko što ponese...ukrajina ima d aigra sa engleskom kući i poljskom i mnogo je još tu kombinacija...sve da smo i pobijedili večeras zar misliš da je sve gotovo? ...ako to misliš onda si se prevario...
Brnović: Ja sam kriv - OPAA SKUPILA SE MUDA A??
Ali prije toga, Ukrajina upisuje 6. bodova vise sa San Marinom, a mi moramo, to ne smije da se dovede u pitanje, da dobijemo Moldaviju, i tu dolazimo na isto.
E da smo danas dobili Ukrajinu, rastereceno bi usli sa mec u Poljskom, a ovako bice pritiska.
Al je reka da je kriv sto Volkova nije zamjenio......
Ima li koja slika sa sjevera da se vidi? Nek izbaci neko.
05-06-13
Na drugi pogled ovo je realan rezultat zbog toga što Ukrajinu niko nije napao sa 5 napadača od kad ja pratim nogomet a i Savić nam je prijeko potreban u mnogo manje bitnim utakmicama od ove !!! Odreći se Simona i Jovanovića koji su držali jednu cijelu stranu je samoubilački potez jer su provjereni igrači ali izgleda da to selektoru nije dovoljno nego traži nešto više a to je dobio!!! Nikakvih drugih zamjerki nemam osim što je bezpotrebno imati igrača koji želi da dobije crveni ili je neki gabeljski gen proradio da se raspravlja sa svim i svačim ko će znat !!! Idemo dalje sa Dzudo mudo i Savić za Poljsku pa da se zbije odbrana i ko što ponese a sa takvom igrom imamo šanse da nešto uradimo
![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks