I trci fino.. Kenenisa.
Ja ti kazem, smarando od turnira samo takav. Mareja nema, Del Potra nema, Berdih ispao u prvom, niko od velike trojke u pravoj formi, finale ce biti najdosadnije ever i na kraju ce se svesti na Nadalovu rutinu na sljaci. Sve u svemu, jedno veliko trt.
Cekamo Wimby, Federerov servis i forehand, Nadalovu pravu formu i fizicku spremu, Djokoviceve brze udarce i Mareja, Delpa i Berdiha da zacine sve to. Mada je realno nekako bilo da posle svemirske prosle sezone ova bude malo aktiklimakticna.
Deserve's got nothing to do with it.
I trci fino.. Kenenisa.
Slazem se.
1:1
ⓝⓔⓧⓤⓢTapatalk
vidim neki preokret![]()
Da ga dobije danas pa ne mora vise ove godine..
ⓝⓔⓧⓤⓢTapatalk
E ako sam slusa losijeg komentatora od ovoga na Eurosport, kakav smor od coeka.
A ponada' sam se bio![]()
Nije do mene bez tebe
Brao sudija kakv je previd napravio kod onog poena Djokovica u drugom gemu trećeg seta a i ovaj Nadal zove sudiju a lopta na liniju tipicno španski.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
imam osjecaj da s novakom nesto nije u redu, a jedna lopta ka nijedna, ne moze 6-1 rezultat da napravi.
i kolko drobi ovaj magarac na eurosport glava me zaboljela.......
067-572270
što ne prebaciš na prvu, ovaj jedva da progovara.
I mislim da bi to bilo to...
Interesantno kako su na forumima i drustvenim mrezama Federer i Nadal uvijek olicenja gospodstva i fer pleja kad ih Djokovic dobije (dobija) a najveci smradovi, nistarobe i nesportski prevaranti kad Djokovic od njih izgubi (gubi)...
To ti je licemjerstvo maksimalno. Nemam nista protiv Djokovica, naprotiv, ali bih ga sigurno vise volio da mu navijaci i komentatori nisu ovakvi. Katastrofa. Kad on opsuje publiku na najgrdji nacin, onda je BRAVO NOLE, TAKO TREBA, SMRADOVI SU TO. A kad ovaj trazi ono sto ima pravo, onda je spanski konjusar. Sustina price je, mora ti se Novak svidjat, inace si drustveno neprihvatljiv.
DICIOTTO
I Rafa i Nadal :-)
E sad sto oce......idemo nole.....
ⓝⓔⓧⓤⓢTapatalk
kad je Novak bio na saaaamom dnu, korak od gubljenja meca, reziser usporeno pusta njegov kez na maestralnu dijagonalu Nadala, kad je izgledalo da je gotova prica (momenat kad je i Recordare88 najavio isto.. I posle toga.. eto nas odjednom u petom setuhahahah
Meč se pretvorio u pravu uzivanciju za gledanje
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
gotov je nadal..i treba da izgubi kada ne umije da dobije mec..
DJokovic je gospodin i odlican igrac i gazi Nadala... a to sto ga recorder ne voli samo zato sto je srbin, e to su vec kompleksi i lose kucno ekstremno nacionalno vaspitanje![]()
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Pustite te ovaj te onaj samo da dobijee ovog nadala...
ⓝⓔⓧⓤⓢTapatalk
Josss malooooo!!!!!!!!
ⓝⓔⓧⓤⓢTapatalk
Jbm ti kakav meč, kutiju cigara izdimih za 2 seta od nervoze... Još malo... AJMO NOLE
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
Kakav govar ovaj Nadal strasno.
There are currently 5 users browsing this thread. (1 members and 4 guests)
Bookmarks