Varvinka kao da je jedva cekao da se mec zavrsi,zivi uzas,malo je reci..
tapatalk 2
Lijep meč za gledanje je bio izmedju Djokovića i Haasa. Opušteno je Novak odigrao, bilo je puno vrhunskih poena na obije strane ali se vidjelo poslije par gemova već da će Novak dobiti. Laganije nego što sam mislio. Malo sam i odgledao Nadala i Vavrinku. Iskreno, meni nije jasno zašto izlaze na megdan Nadalu a unaprijed izadju kao luzeri... Sramna igra Vavrinke.
Varvinka kao da je jedva cekao da se mec zavrsi,zivi uzas,malo je reci..
tapatalk 2
Nedelja kad je otišao Hase...
Haasu svaka čast. I Novak je svaki dobar poen Haasa pozdravio. Neko ko igra kao Haas sa 35 godina je za svako poštovanje. Jasno je da meč nije bio neizvjestan ali je bio jako lijep za gledanje jer je bilo prekrasnih poena na obije strane. A u Petak neka bude još ljepši duel izmedju Novaka i Rafe jer igraju najbolji tenis na svijetu zadnjih godina.
Inače Endi Mari je najavio učešće u Kvinsu naredne sedmice. Dakle, njegova povreda je prošlost i drago mi je da se vraća tenisu spreman i što počinje priprema za veliki Vimbledon.
ma marej nema meceva. igrace kvins i onda na vimbldon pada od prvog jaceg protivnika. jednostavno onn nema puno meceva ove sezone...
popodne conga ferer. vrlooo vrlooo interesantan mec za pogledati. po meni sanse su 50% - 50%
navijam za congića iz mataguža.
Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
Neznam za vas al' ja jedva cekam sutrasnji okrsaj.. Pokusavam da ne mislim o tome ali dzaba - gubim fokus ka' Federer u zadnje vrijeme, i opet
zamisljam borbu u 5 setova...
A danas zene...prilicno dosadno...mada, ako nista bice vriske nevidjene kad budu igrale Masa i Viktorija![]()
Vala ženski tenis je namrtvo dosadan.
Kakav ce to mec sjutra da bude ako obojica budu 100% fokusirani, a nadam se da hoce, da gledamo jos jedan vrhunski tenis i vrhunski okrsaj. Njihovi mecevi su uvijek atraktivni, sigurno ce biti i ovaj. Conga igra lijep tenis, a Ferer predosadan, za moj ukus. Nikakvih atraktivnih poena, samo prebacivanje sa osnovne linije u nedogled. Finale ce svakako biti odlicno (nadam se Conga i Novak), samo da ne igra Ferer![]()
azarenko 2 (1.85)
Serena Vise od 17.5 gemova(1.85)
Lob![]()
U kolko je sjutra meč, i đe će bit prenos da se isprati to...
eurosport, tv vijesti, prva tv. pocinje u 13h.
Nemojte imati strah, daću sve od sebe -glasi danasnja izjava Đokovića .
uhhhh
Послато са GT-I9100 користећи Тапаток 2
E bas volio da ga Nole omlati
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
3:1 za Nadala. Inace, odavno dosadniji Grand Slam ne gledah.
Deserve's got nothing to do with it.
gleda li neko meč? vidjeh samo trenutni rezultat
vidim tokakva je igra? nemam kad gledat
![]()
Dominira ovaj mungos spanski nema Novak rjesenja za sad.
Naravno da moze http://atdhe.so/tennis/watch-nadal-d...chatrier-3chda
Goozice, a snimak mi steka pa nekad ne stignem ni vidjeti.
Ja se ne racunam, navijam za Nadala, pa mi se vazda cini da lose igra i evo izgubi haha.
Idemo Nole ........
ⓝⓔⓧⓤⓢ
Tapatalk
Nadal dobija i drugi set, Djokovic treci i zatim Rafa pobjedjuje u cetvrtom, kao sto sam prognozirao i prije meca.
Deserve's got nothing to do with it.
A koliko grijesi ka' na pismeni iz srpskog...
Nije do mene bez tebe
Bas grijesi,a mufljuz spanski standardan nista spektakularan...
ⓝⓔⓧⓤⓢTapatalk
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks