Cudi me da nema Krkotica u prvih 11 posle onakve igre protiv Engleza...Definitivno bih njega umjesto Kasalice ubacio od pocetka, inace ce nam ponovo promaja biti na sredini...
Konopljanka je desno krilo, tako da ce ici na Bozovica. O bozhe. Kog taj momak poznaje pa mora svaku utakmicu igrat', nije mi jasno.
Last edited by Recordare88; 07-06-13 at 09:40.
Deserve's got nothing to do with it.
Cudi me da nema Krkotica u prvih 11 posle onakve igre protiv Engleza...Definitivno bih njega umjesto Kasalice ubacio od pocetka, inace ce nam ponovo promaja biti na sredini...
Damjanovic na klupu. Kasalica od pocetka i od Jovetica zavisi dosta. Prihvatio bih X odma.
umuntu ngumuntu ngabantu
Sve je ovo jos neprovjereno, ne znamo ko je na klupi a ko nije.
Deserve's got nothing to do with it.
Kasalica igra od pocetka 100% mada je Damjanko zasluzio tu prvu postavu al sta da se radi izgleda da se necemo otvarati od samog pocetka . Patriotizamm bukti opet mi nije bilo tesko 13sati da smrdim u voz zbog 90min veceras , samooo pobjeda! Listaj goro cvjetaj cvijece Crna Gora u boj krece!
BISOGNA VINCERE !
Neko je pricao da je najveca potraznja dosad a karata jos ima kod sportskog,ahhahaha je li moguce.
Ove tapkarose bi strijeljao odma
Podgorica Podgoricanima!
Pa zbog tapkarosa uvijek i propadne jedan broj karata. Stize i 700 navijaca iz Ukr
0-2 ce bit ...a daje ga Joveta,red bi bioa moguce i mali kasalica jer je fine partije pruzio u klub...
![]()
Konopljanka ide na Pavicevica, a Jarmolenko na Bozovica, sto je prelose.
Vazda toga Bozovica neka muka snadje.
Ja samo da poželim sreću ovim momcima iako to nije presudni faktor kao u prvi ciklus kvalifikacija već su zbilja izrasli u jak kolektiv koji može na crtu izać svakome![]()
ps: još da kažem kako Jovetić mora noćas uradit nešto VELIKO inače ... uffff...
pps: Vučinića nemamo što prozivat kad ga je prozvao selektor Ukrajine konstatacijom da "nema niko posebno opasan" ...![]()
Last edited by Trio; 07-06-13 at 13:07.
V. Bozovic jako zabrinjava. Morace Basa masu da krpi pozadi. Bojim se da ga ne potrosimo za pola sata.
umuntu ngumuntu ngabantu
Pa zapalio bih RTCG jer na satelitskom programu nema prenosa utakmice. Zapalio bi ih. Pih!
I've never seen so many electric jellyfish in my life!
na http://rtcg.me/tv/tvcg-sat.html pise da ce bit. ja se za svaki slucaj ovdje pretplatio: http://extratv.me/diaspora/
Last edited by avet; 07-06-13 at 15:50.
Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!
Streamujte, ljudi, ne dajte da vam drugi diktiraju što ćete da gledate, imate taj internet.
Evo par sajtova.
wiziwig.tv
http://www.streamhunter.eu/football-...video-all.html
firstrow1.eu
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Sada stigo sa posla, cijeli dan sam pjevao Crna Goro Aleee, a radne kolege me gledaju i cude se sta mije! da nisam poludeo?!
Znali ko da li igra Bozovoc, lijevog beka ili Volkov???
Sta misli te da li ovo moze ovako proc: Bozovic...( Pavicevic, Volkov, bek....( Basa Kecojevic, stoperi.... ( Kasalica znam da igra desno! Mogo bi Boskovic lijevo krilo... Pa sredina Zverka, Pekovic, jes da bi volijo vise vidjet Drinu, ali on je povrijedjen...
Napad znamo ko igra, samo sto bi ja voli da vidim Jovetu vise povcenog, da igra kao kreator igre.. da trazi loptu kao protiv Engleza!?
Odo se istusirat, i klub... da gledamo utakmicu.... E Viva Mntenegro...
Last edited by xxxx007; 07-06-13 at 16:14.
Navijam da Brna nakon meča kaže:
"Mnogi su mislili da sam lud"![]()
Dick Laurent is dead!
Ajmooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooo CRNA GOROOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks