@ Hari krisna
6. Prepravljati ili se izrugivati nadimku (nick-u) sagovornika
Pretpostavljam da se ovo odnosi na post u kome se Gojko Rodić obraća članu sa nickom "kompas" riječima (parafraziram): Izgubio si kompas!
Kako ti onda promakoše riječi, kompasa upućene Gojku Rodiću:
Ako si ti dokazano pokušao da izmanipulišeš osiguravajuće društvo ....., ja onda imam apsolutno pravo da konkretno i bez dileme tebe nazovem prevarantom i lažovom. Može ako oćeš i lopov u pokušaju. Alternativna titula, ako nije u pitanju ništa od navedenog, bila bi: glupan."
niko ga ne opomenu i ne zaprijeti mu da ce mu postovi biti obrisani.
16. Objavljivati sadržaje koji su neistiniti ili netačni
Svi sadržaji koje je objavio član Gojko su i tačni i istiniti.
17. Koristiti vulgarne izraze
Evo pročitah cijeli topik opet, i poruke gojka rodića su jedne od kulturnijih na forumu, mada ne moramo tome, pročitajte temu pa će i vama biti jasno
18. Reklamirati proizvode i usluge kojima na forumu nije mjesto
Pošto se diskutuje o temi bliskoj osiguranju, Gojko Rodić je za svaku svoju tvrdnju ostavio link ka odgovarajućoj dokumentaciji.
Znači ne reklamira ni sajt ni blog, nego je vjerovatno podučen iskustvom znao da će neko kome ne odgovara informisanost ljudi o osiguranju
a ostane bez ijednog valjanog argumenta posegnuti za pravilom br.16

i na kraju, najgore od svega, post moderatora:
Ako ti je nesto nejasno, mozemo ulaziti u polemiku, ali sa takvim stavom necemo dalje diskutovati. Svaki naredni takav post ce ti biti obrisan.
Postovi Gojka Rodića će biti obrisani zato sto se moderatoru foruma koji je u istom postu naveo kako radi u osiguravajucoj kuci, ne sviđaju njegovi stavovi.

prosto mi je žao što se ovo dešava. od kad znam za internet znam i za CDM, i normalno da će mi uvjek bit milije da o nečemu diskutujem sa ljudima koji me bolje razumiju jer smo s istog podneblja, ali nadam se da vam je jasno da je to sa ovakvom administracijom nemoguće. Ne mogu da vjerujem da ovo traje punih 10 godina, a da nikome ne pada na pamet da nešto uradi povodom toga. svi mi odlično znamo da je ovakvo ponašanje administracije postalo sastavni dio lošeg imidža ovog foruma, ali nemojte da dozvolite da postane i temelj. posle ove prijetnje brisanjem, na moju konstataciju kako "nisam ni očekivao pobjedu argumentima" (a koja je imala za cilj upravo "isprovocirati" iznošenje argumenata umjesto svojevoljne cenzure drugačijeg mišljenja) dobio sam odgovor od moderatora kako ni on nije ni očekivao da ja mogu razumjeti dvije rečenice za redom, i ne pada mi na pamet da na ovaj način pričam s nekim, tako da će ljutnja biti poslednji razlog zbog kojeg ću tražiti drugi forum, ali ne vidim smisao nikakve diskusije pod ovakvim uslovima. pozdrav.