Kakav je ovaj narod majko sveta..Ne možeš da kriviš nekoga što se to desilo.Desilo se.Nije mu namjerno sigurno kopačkom uletio.Ja samo napisah kako smo baksuzni..Najmilije vam je raspalit po nekom.
I to nije prvi put, i prosli put je golman povrijedio nekog! Ne mogu se $etit koga sad, ali je isto duel s golmanom bio.
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Kakav je ovaj narod majko sveta..Ne možeš da kriviš nekoga što se to desilo.Desilo se.Nije mu namjerno sigurno kopačkom uletio.Ja samo napisah kako smo baksuzni..Najmilije vam je raspalit po nekom.
aoo neka vam mmci toga, no sjutra svi fino na trenig![]()
Nema Savića?
Glatiraće nas.
Kako se Savic nadje 1na1 sa golmanom u duelu, jesu li to viktorije igrali?![]()
Deserve's got nothing to do with it.
A ne krivim nikoga brate ali lakse u duel oca mu ***** dva dana pred jebenu utakmicu!! Dje u prezimenjaka ne ulece barem, pala bi kvota na nas.
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
E jebiga...
Stefan Savić preskače duel sa Ukrajinom!
da vidimo od čega je Kecojević napravljen.
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
Da vidimo. Meni se samo mota kosmar po glavi da ce Vladimir Bozovic igrati stopera, a lijevo biti Volkov.
Ne moze Vladimir Bozovic stopera nikako, ali moze Pavicevic. Ali je pametnije igrat sa Kecojevicem u paru sa Basom, rekao bih. Prava prilika da pokaze sto zna momak.
Samo da se ne $eti Bataka da postoji...
Kakav Bozovic na stopera, nema nista od toga.
Ovo je odbrana:
Pavicevic-Kecojevic-Basa-V.Bozovic(ili Volkov)
Bravo, dobra ideja prebaciti Bashu na lijevu stranu, da pokriva kikseve Bozovica, kojih ce biti mnogo.
zamisli bozovica na stopera, zamisljam ga ka onu kuglicu od flipera kako trci
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Bravo, imamo tog Vesovica, taman za desno krilo, ako je vec 4-4-2 formacija. Savo desno, Kecojevic i Basha centralno, ovaj Igumanovic lijevo...Desni vezni Vesovic, centralno Pekovic(Krkotic) i Zverotic, lijevo Volkov, Joveta u rupi i Mirko u shpicu. Posle udje Krkotic(Pekovic), po potrebi Damjanovic...
Ovo je gora vijest nego da su Vučinić i Jovetić povrijedjeni jer nam treba odbrana a ne napad a mi je sad imamo samo na papiru ... mislim ... imamo bekova ali će u sredinu Baša morat odigrat partiju života ... na prvi pogled strašna vijest ali ajde da vjerujemo ...
Tog Kecojevica svi hvale, govore da je stijena, ajde da vidimo. Ja ga stvarno nikad gledao nisam pa ne mogu pricati...
Jedino mislim da je kiks napravljen sto nije ovaj momak Bojovic pozvan. To sam mislio i prije ove situacije sa Savicem, a sad to samo dobija na tezini.
Last edited by Recordare88; 05-06-13 at 13:32.
Mene je strah od same pomisli sta bi bilo da se ionako sklon povredama Basa uspije nekako povrijediti do petka. Pu pu pu, daleko bilo.
Zar nije trening u 19:30 vidim da kazu da se dodje u 18:45?
Podgorica Podgoricanima!
Ja ne mogu vjerovat da smo takvi baksuzi. Đe baš Savić, ljudi moji...
Dick Laurent is dead!
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks