Prenosi li rtcg baraz meceve?
Prenosi li rtcg baraz meceve?
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Samo polako jos 10-15 godina.
Znas ti na sto ja mislim.
Pa ustanite vi recordare jovane uradite nesto,nego sto palamudite na forum
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Podgorica Podgoricanima!
Ajde oces li, ja bi sad otisa da izbijem Mugosu no mi isto nije milo sam da ginem posle.
Ti si pitao safra, nisam ti ja nametao misljenje.
Sve je jasno, da ima Varvara, vi biste upravljali klubom.
Jel ti smijesna setalica: Mi upravljamo gradom? Trebalo bi da je.
Ja da ga ne cekas, jer smo se istome nasmijali.
A shto bih ja ustajao, klub za koji ja navijam je u prvom sheshiru zhrijeba za Ligu Shampiona, i svakako je dobio licencu da se tamo takmici, odavno vec.Mene savrseno Buducnost ne interesuje, osim kao neki rasadnik talenata za reprezentaciju-a to je odavno prestala biti, tako da me nikako ne interesuje. Nego mi je smijesno kako se cojones uvijek pustaju, ali samo do odredjene granice
Edit, ovo je odgovor i Safri posto vidim da je i on pitao slicno pitanje.
Deserve's got nothing to do with it.
E bravo onda ,necemo ponovo o onoj prici ga navijanje kluba u inostranstvu a ne ides na utakmice niti si vjerovatno ikad bio
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Podgorica Podgoricanima!
au. kakav kiks.
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
hahah ne mogu da vjerujem sto procitah upravo.
Ne stvarno, jer je ta prica druga najsmornija i najgluplja prica koju znam, odmah posle pravde za Urosa i slicne likove.
Ipak, to za koga ja navijam ne mijenja cinjenicu da navijaci tima o kom pricamo (FK Buducnost Podgorica) nikad nisu smogli snage, mooda, volje...chega vec, da makar upru prstom u pravog krivca za probleme kluba koji (kako kazu) toliko obozavaju. Shtavishe, dosta chesto izazivaju izuzetno stupidne incidente koji koshtaju njihov klub bodova i novca. Da to rade organizovane navijacke grupe kluba za koji ja navijam, ja bih ih nazvao obicnim stetocinama. A ovako, neka rade sto hoce, samo neka ne prosipaju pricu o nekakvoj hrabrosti, neposlusnosti...jer su kilometrima i decenijama od toga daleko.
A što, ti se kuneš u Ostrog, je li? Da nisi možda podržao prikupljanje novca za izgradnju i renoviranje Manastira? Đe si bio kad su ga uklesivali u stijene? Jesi li uopšte poznavao Vasilija Ostroškog lično? Reću ti ja odma: NIJESI i pojma ne znaš što se dešava u tom manastiru, nego samo ti ta ikona stoji kući i time se dičiš, a nemaš nikakvog udjela. Ali zato znaš da pišeš ođe i omalovažavaš tuđi trud sveštenika i naroda koji su izgradili Ostrog i danas žive tamo.
Tako mi vasih prilika, safra.
A neka. Bitno je da nam je on "reka' ".
Kad velish.
Ipak, to za koga ja navijam ne mijenja cinjenicu da navijaci tima o kom pricamo (FK Buducnost Podgorica) nikad nisu smogli snage, mooda, volje...chega vec, da makar upru prstom u pravog krivca za probleme kluba koji (kako kazu) toliko obozavaju. Shtavishe, dosta chesto izazivaju izuzetno stupidne incidente koji koshtaju njihov klub bodova i novca.
Bataljujte... Mornar danas igra baraž meč protiv Bokelja. :mrgreen:
Strašno,totalno neka loša priča..Zabjelo je ustalo !
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Dobro se probudise vise, evo 2:15.
Slazem se.
Vuk direktno ka i vazda zlatile mu se ruke
----------------------------------- DA LI VAS JE SRAMOTA ??-------------------------------
Otvoreno pismo Upravi FK Budućnost
Obično se otvorena pisma počinju sa “poštovani” ili “gospodo”, ali nažalost u ovom slučaju vi kojima se obraćam nijeste opravdali nijedno od pomenutog “otvaranja”. Umjesto toga realno je da vas dočeka jedno veliko DA LI VAS JE SRAMOTA ??
Da li vas je sramota što ste klub u 88 godina dugoj tradiciji doveli na najniže grane u njegovoj istoriji ?
Da li vas je sramota što se sportski uništili jedan grad koji je generacijama živio za fudbal ?
Da li vas je sramota sopstvene nesposobnosti da obezbijedite najosnovnije uslove za rad klubu koji je u nezavisnoj Crnoj Gori ušao sa epitetom “najveći crnogorski klub”!
Da li vas je sramota što ste FK Budućnost doveli do nivoa omanjeg seoskog kluba?
Na kraju mini price o stidu – da li vas je sramota što ste dres koji su u nebesa podigle takve fudbalske i ljudske veličine vi bacilli u blato i izgazili do kraja?
Odgovoriću umjesto vas- ne, nije vas sramota. Jer stid je ljudska osobina vama nepoznata. Stid se u ovom slučaju pokazuje podnošenjem neopozive ostavke u svim strukturama kluba. Vi to nažalost nemate. Isključivo na vašu žalost da budem do kraja jasan, jer FK Budućnost je isuviše veliko ime da bi ljudi popit vas ugasili iako ste muški odradili veliki dio posla. Upravo taj nedostatak stida vas je okarakterisao do kraja života kao ljude koji su uspjeli da urade ono što ni najveći neprijatelji nijesu mogli da zamisle. To je vaše nasljeđe, koje ćete ne sumnjam lako ponijeti sa sobom upravo zbog nedostatka gore pomenute osobine.
Bahatost u kombinaciji sa neznanjem je najgora kombinacija. A kada ove dvije osobine matematički rečeno podignete na kvadrat dobijemo današnji izgled FK Budućnost. Neznanje, nesposobnost, bahatost, oholost – I na kraju dobijete ono što ste zaslužili, prezir od onih s kojima dijelite grad. Doživotnu etiketu najgorih osobina. “Dijelite” naravno u figurativnom smislu, jer vi ste navikli samo da uzimate. Uzeli ste klubu istoriju, budućnost, ime, reputaciju, omladinsku skolu. Donijeli ste jedno veliko NIŠTA !
Pitam vas, koliko igrača za vašeg mandata je zadovoljno otišlo iz kluba? Koliko njih je došlo do reprezentativnog dresa? A koliki je samo broj igrača kojima ste stopirali transfere i upropastili njihovu šansu da se ostvare kao igrači zbog vaše nezasitosti?
Koliko ste uspjeha ostvarili za 7 sezona u nezavisnoj Crnoj Gori? Koliko god da ih nabrojite ako se okuražite na to, nabrojaću vam triput više neuspjeha.
Priča o Evropi je samo kap u prepunoj čaši. Kap u čaši žuči njegoševski rečeno u kojoj meda nikad nije bilo.
Klub je klinički mrtav ali će preživjeti. Preživjeće jer jučerašnja vijest nije ostala bez odjeka. U Podgorici se desila reakcija. Reakcija svih onih koji vole klub, koji žive za njega, kraće rečeno svih onih koji nijesu vi.
Jedan veliki filozof je rekao : “Samo za najvećeg primitivca istorija počinje onoga dana kada se on rodio”! Ne sumnjam da kao ljudi od knjige znate o kome je riječ. Da je poživio malo duže I upoznao vas sigurno bi nadogradio kraj u “od onog dana kada su došli na čelo kluba”.
Kažu obično da je lako kritikovati. Da, to je istina, mnogo lakše nego upropastiti klub koji je 88 godina stvarao svoju istoriju. Moralno i ljudski je nakon toga napustiti isti. Nije klub brod da kapetan tone sa njim. Jer da jeste, sada već čuveni “kapetan Kukavica” sa Konkordije bi za vas bio usporeni snimak.
Šta je rješenje, pitate se onda?
Prvo i ultimativno da vi napustite klub, jer ste željeno postigli. Istorija će vas sigurno zapamtiti u to ne sumnjajte. A I generacije podgoričana će pričati o vama. To vam je i bio cilj zar ne?
Drugo da se igračke legende FK Budućnost ujedine i oforme radnu grupu i počnu od samog počekta. Sa dna. Da se postavi sistem rada, posveti puna pažnja mlađim kategorijama, krene se ne od nule nego iz minusa. Da se radi godinama da se ispegla ono što ste vi izgužvali.
A vi, sjedite u tišini svoga doma i gledajte. I zahvaljujte se nebesima što živite u Crnoj Gori, jer da ste bili na čelu kluba u nekoj sređenoj državi (kojoj evo težimo decenijama a nikad tamo da stignemo) I ta toplina kućnog praga bi bila nedosanjani san za djelo koje ste počinili.
Vuk Pejovic- navijac kluba