Nista onda, Kecojevic. Mora se malo muda imat.
Sto je s Dzudovicem? Nisam znao da nije na raspolaganju, e onda nam je pukla pogibija, ali da se nadamo da ce bit spreman Savic.
edit: Aa ok, zaboravih na kartone
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Nista onda, Kecojevic. Mora se malo muda imat.
Je li definitivno Savic ne igra? I ko nam definitivno nije na raspolaganju (povrede, kartoni, sve dolazi u obzir)?
Deserve's got nothing to do with it.
Golman mu je uletio i dobro povrijedio zglob, cuo sam da mu je natecen. Vjerovatno nece igrati.
Molio bih pripadnike navijackog pokreta ''Ultras Montenegro" i ostale pripadnike organizovanih navijackih grupacija koje u petak vece dodju da prate utakmicu Crna Gora-Ukrajina da ne prave sledece incidente:
-Ulijetanje u teren
-Tuca na tribinama i van stadiona
-Unosenje kljuceva, upaljaca i pirotehnickih sredstava na stadion i gadjanje protivnickih igraca i golmana istim
-Ubacivanje pirotehnickih sredstava u teren
-Pljuvanje protivnickih igraca
, jer se zbog gore navedenih incidenata mogu desiti sledece stvari:
-Prekid utakmice i gubljenje iste sluzbenim rezultatom 0:3
-Zabrana prisustva publike na sledecim utakmicama u Podgorici
-Placanje kazni UEFA-i koje se mjere desetinama i stotinama hiljada eura.
Takodje bih molio Upravu policije CG da adekvatno obezbijedi utakmicu te po svaku cijenu sprijeci izbijanje slicnih incidenata, ukoliko se za njih pokaze potencijal, primjenjujuci ako treba i najrigoroznije mjere.
Hvala.
Da ja znam: Dzudo, Jovanovic, Drincic..ne znam ima li jos ko..
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Prvi put da nismo imali ni najmanji zdravstveni problem. To je dobro, jer smo morali ranije da počnemo kako bi igrače zadržali u formi nakon pauza u prvenstvu. Nadam se da će tako ostati do početka utakmice", rekao je Dragićević
Kakav baksuz od coeka![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Ovo za Savica ne valja, nikako. Odbrana ce vjerovatno onda izgledati: Pavicevic-Basa-Kecojevic-Bozovic, a to je suplja odbrana.
E da, ko nam igra centralne vezne? Pekovic nmz zbog kartona, Drincic povrijedjen, Vukcevic nije pozvan-Zverotic i Krkotic?
A nije no mi odje se radujemo povredama Ukrajini i na kraj prc![]()
Ok, shta je tu je. Bozovic, Pavicevic-Basa-Kecojevic-Igumanovic; Zverotic-Krkotic-Volkov, Joveta-Damjanovic-Mirko. Pa shto ko ponese.
Pekovic nema parne kartone, tako da ce on vjerovatno igrati. A taman bi trebalo na sredinu pustit trojku Zverotic - Krkotic - Pekovic da kidaju, a napred Jovetic, Vucinic i Damjanovic. Volkov da se vrati na beka, dakako. Jes' malo mudato, ali ja mislim da bi bili ubojiti naprijed, a dovoljno cvrsti na sredini. Ali dzaba kad Brnovic ne odustaje od klasicne 4-4-2.
Aa, moze Pekovic. A onda je to dobro: Volkov da ide lijevo, Zverotic, Krkotic i Pekovic sredinu, Mirko, Joveta i Damjanovic napad. Tako ce se i igrati...
Brna mora odustati od 4-4-2 ovaj put, jer ne vidim ko ce da mu igra desno krilo kad nema Simona...
I dalje ste iskljucivi momci i gledate dosta usko. Daj malo fleksibilnosti. Ja vam tvrdim da dobijamo i sa 4-3-3 i 4-4-2 i da ce Brna znati da iskontorlise sve to.
I jos jednom na Sve i svasta i dosta je.
Prodaja karti je zabranjena al imam pitanje zato: drug oce da povede sestru od 5 god na utakmicu a ima samo priliku da uzme karte za sjever i jug pa mu treba ili za istok ili zapad ako neko prodaje ili bi zamijenio. Ako ima ko nek baci PM pa cu dat broj njegov ili nesto.
rm -rf /
Ja pretpostavljam sto ce Brna da uradi: igrace mu Kasalica desno vjerovatno a Volkov lijevo, a Damjanovica ce ostaviti na klupu i posle ga ubaciti ako bude frka...Jedino se bojim Vladimira Bozovica kad nema Savica, nije problem kontrole nego shto prosto momak ne umije da igra odbranu. Ne umije da igra fudbal na profesionalnom nivou, ako cemo pravo...
Zaboravljate da ce Boskovic igrat u prve![]()
Jel moguće da nam se ovo dešava? Najjači defanzivni igrač nam se povrijedi na trening'... Božeeeeeeeeeeeeee. ĐE BAŠ SAVIĆ?! Kuku.
ja kapira da je to trening i da daju sve od sebe ali ne paziti saigraca u duelu pred ovakav ec tj pred bilo koji mec ne kapiram. svaka cast , spasio si gol na trening i povrijedio jednog od bitnijeg saigraca za utakmicu
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks