Dijete od 10 godina koje ne umije potrcat no u ruci drzi samo iphone i kucka nesto..
A kako vrijeme brzo prolazi, sto je ova mukaaa agggH!!!!!
Tik,tak,tik...
Dijete od 10 godina koje ne umije potrcat no u ruci drzi samo iphone i kucka nesto..
ovakvi idioti
Sell the Vatican, Feed the World!
Šatro biznismeni, a zapravo lažovi...
Evo mi jedan 'biznismen' već 20dana kupuje jednu stvar. Kako ću ga poćerati u 3 lijepe pm, samo čekam sljedeći e-mail.
A kad mu ime i firmu okačim na 16 foruma, k... će više poslovat'.
uh to i mene poludje, prica mi jedan ka taj tvoj(na kafu u Gintas na pikado) o nekim transakcijama, to su cufre da poluuuuudis, osta bez cigara i uzima od mene...ajde ok, trazi mi tel. da posalje poruku...aj i to, na kraj ja platih sto popismo...nije problem i kad krenu doma uzima moj racun i trazi konobaru jos jedan da ne plati parking, OSTAO SAM SAMO ZABEZEKNUT...
Neka ga ne mari....
da oće neko ovu marijanu mateus vratit u rupu iz koje je izašla
Kako se ugrizoh sad za jezik. Raskrvarih ga, ebah mu majku
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
poejo bih nesto... tortilju mozda![]()
Kako me nervira ovo, ne znam zasto.
Tik,tak,tik...
krecenje, krecenje me strasno nervira, mada me vise nervira to sto trenutno krecim, a i nervira me sto sad nagrdih tastaturu jer uzeh da napisem ovo dok mi se podloga osusi. piiiiiiiiiiiiiiiih da poluuuudim.
Neka ga ne mari....
aj kad završiš, dođi kod koleginice da pomožež![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Nervira me sto rezultate jedbog ispita cekam 10dana. A sto sjutra imam druga dva ispita koja pocinju oba u 8h. A sa iste godine su. Uh ludnica
Sent from my SMART_HD using Tapatalk 4
Ja ne mogu da vjerujem sto mi se desava u zadnjih 6 mjeseci,neda mi se neda nikako da ostvarim ono sto planiram! Kao da me neko prokleo!!
Tik,tak,tik...
Zaboravih šifru za mail, poluđeću..
Pade mi saksija sa stepenica,puce ka lubenica.Iznervirah se,a tek ce veselo bit' kad majka vidi da ima cvijet manje.
GTA 147/156
agahahahhaah greotea kako ja da opravdam ubistvo cvijeta koji sam dobila?
ladno sam ga udavila![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
koji si ti srećnik...ja nemam izgovor![]()
Jes ti zajebana situacija.Nabavi mace koje umije da naliva cvijece.Ups,tj. ne umije.
A onda za sve eventualne lomove krivac je unaprijed poznat.
GTA 147/156
Last edited by AR156; 19-06-13 at 19:55.
drzala bih ih ja 10 no ne smijem... bilo je golubova, svalicu na njih![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks