Inace Sutjeske radi ucestcovanja u drugom krugu ce od Uefe dobiti 300 000 eura, a ako se prodje drugi krug jos toliko, i sa ovih 300 000 eura i nazalost prodajom nekih igraca , konacno da se klub malo ekonomski stabilizuje,....
Inace Sutjeske radi ucestcovanja u drugom krugu ce od Uefe dobiti 300 000 eura, a ako se prodje drugi krug jos toliko, i sa ovih 300 000 eura i nazalost prodajom nekih igraca , konacno da se klub malo ekonomski stabilizuje,....
Nije tacno , danas sam bas citao 200 000 ce dobit jer je prvak, 140 000 za drugo kolo, onda nema para bez ko udje u play off...
---Chelsea Fc---
A u klubu su igracima prvo rekli da dobijaju 460k ako budu prvi, posle su im rekli nesto preko 200k. A od toga da ce igracima da podijele 100k. Ko zna kolike su pare u opticaju tu.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
http://www.vijesti.me/sport/miranovi...-clanak-131738
Budo je deprimiran, ao
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Budo je deprimiran ide nedje da izije dvije tri koljenice pa ce se oglasit hahahaha a sto je ovo.
Ja ne vjerujem da postoji tolika neozbiljnost,citam i bas ne vjerujem,povrh sve muke i tuge sto nam se raspadaju klubovi i liga,sad i ovo,ali nije ni cudo da se ovo desava kad nam je u upravi jedan BUTO MIRANOVIC (mesar),da su trebali kakvi papiri za neki kredit da se smute,zavrsili bi ga za 2 sata,ali posto treba ovo nisu imali kad stvarno...
Deprimiran.
HAHAHAHAHAHAHAHAH
Slazem se.
Dje su lopte budoooooo?
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Podgorica Podgoricanima!
Je li se čuo ko s njim, strah me da ne pomisli na najgore.
Bijo si poziw koi se neodbija
Budo, samo vode i šećera, i ne vozi se mokre glave.
Makar nećemo gledat prelaze s Fljamurtarijem.
A ne čoče, praviće ih Mladost sad umjesto njih, veliki posa.
Čuh da će se Sutjeska baš dobro pripremiti za ove kvalifikacije.
Dobiće podršku Opštine (na inicijativu Gradonačelnika Grbovića), stižu neki novi sponzori.
Što se dolazaka tiče, isto se očekuje da i u tom dijelu se odradi dobar posao - Šušnjar treba da se vrati, i stižu dva Vujovića (Goran i Nikola)...
E sad koliko ta priča drži vodu viđećemo...
Не'рно болсесни!
Samo neka oni zadrže ovo što imaju i sve nogama u guzicu.
Te priče su vjerovatno samo euforija posle osvajanja titule.
Dugovanja za pola godine ostaju, igrala se LŠ ili ne.
glavno je da Gaga ostaje, ako je on tu, sigurno ce bit i dobra ekipa, ne bi on bez neke ostajao
AJMO CRNA GORO !!!
Ostace manje vise svi za kvalifikacije. Sta ce posle bit' ne zna se.
Slazem se.
Da ne zna neko mozda ko je osvojio prvenstvo ovo nase ? I kup ?
Budućnost je osvojila kup i završila druga.
Može lock na ovu temu. Znači ne delete, nego lock.
hahahaha
imala je oci boje vejna, boje vejna boje runija
Vidio sam snijeg u junu i varvare kako kunu, gledajuci NIKSICANE kako kuci nose krunu! FKSN
Moze LOCK
I grijeh bi bio da se ne pomene da je Sutjeska osvojila prvenstvo, imala je 65 bodova, dok je Buducnost imala 5 bodova manje, dakle prostom racunicom, 60 bodova. Ipak Buducnost je osvojila kup, ali ipak nece igrati kvalifikacije za LE, jer ne zadovoljava potrebne kriterijume. Iz lige je ispalo Jedinstvo, a Mornar i Mogren igraju baraz. To mozemo, ako se slazete ispratiti na nekoj drustvenoj mrezi, recimo Instagram. E sad ako se svi slazu da se tema izbrise, ali nikako da se zakljuca, kako bi mogli i dalje da komentarisemo, znaci ne lock, nego delete.
enter
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks