engleska 2-2 sa brazilom
Dejan Damjanovic @ Boske99H
Arrived in Podgorica ... Its nice to be back![]()
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
engleska 2-2 sa brazilom
Nama fali neki stub odbrani, igrac tipa kao Radoslava Bataka. Onda bi Savic moga na desnog beka, kapirate ?![]()
Para vrti dje burgija neće.
Tipa Batak? Evo ja ću igrat onda.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Mi ako izvucemo X , sve nogama u guzicu.
Samo sam realanUtakmica koju smo odigrali protiv Ukrajinaca je najbolje izdanje Crne Gore do sad. Ako pobjedimo, siguran baraz, x i poraz, odlucujemo protiv Poljske i Engl...
Ja se nadam da je nasa reprezentacija stekla iskustva da izbori pobjedu u petak. Do sad smo kiksali kad je bio najveci pritisak tipa Bugarska i Ceska. Jednostavno moramo dobiti kljucnu utakmicu za baraz, da ne bude kao prosli ciklus, da anuliramo sve dobro iz prvog dijela kvalifikacija
kvote za mec (meridian)
1- 2.25
X- 3.05
2- 3.20
AJMO CRNA GORO !!!
Dobijamo mi ovo.
Po meni je ovo kljucno, da se ne zalijecemo nego polako. Ova Ukrajina nije sad neka vrhunska ekipa realno, a nama ni nerijeseno nije katastrofa. Igrat cvrsto pozadi, da ne primimo gol, a naprijed cemo sigruno nesto ucinjet.
Milo mi je sto nema glupih prica kao prosli put, tipa oce li Pauljevic igrat za nas i slicno, nego se prica samo o utakmici.
Dako nas i sreca pogleda da nam ostali rezultati budu isli na ruku, mada nije da nismo imali srece i do sad.
Last edited by only white; 03-06-13 at 16:51.
Nevjerovatno mi je kako se prije svake utakmice pojave likovi koji prosipaju najpodmukliji pesimizam i pljuju po svemu sto ova reprezentacija radi bez ikakvog argumenta. Onda se dese utakmice i nema ih nidje. I to ponavljaju iznova i iznova, dok se jednom zaista ne desi losa utakmica, i onda na sva zvona najavljuju kako su bili u pravu. Kao da pucaju od srece sto su oni u pravu i sto repka nije odigrala kako treba. Krajnje maliciozni profili, jednocelijski paraziti koji nalaze zadovoljstvo u svojoj mizeriji.
Ostalima se izvinjavam za off, morao sam im uputiti par rijeci.
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Ja mislim da cemo mi pobjedit i sa 3 napadaca da igramo.... jersmo mi agresvnija ekipa, i puno bolji napad imamo.
Ali ipak treba ist na sigurno, igrati povuceno kao kod njih. Jer kako sam ja mogao zakljucit, gledauci sinocnu utakmicu, da oni imaju problema kada se protivnik povuce.
dobro je sto je volkov igrao u partizan od kad je dosao novi trener, nije bio u formi protiv engleza. ako vec vlado bozovic mora da igra, trebalo bi volkova stavit na beka a bozovica na krilo. bozovicu se svi sprdaju kad igra pozadi, ali kad igra krilo (znam da cete me sad svi istuc kurcevima po celu) zna da pruzi odlicnu partiju![]()
CIJA LI JE ONO CIJA ZASTAVA STO ZLATOM SIJA? CRNOGORSKA VAZDA JE !<3
Strah me je da ne bude malo frke zbog ovoga sa Buducnoscu i licencom....
Podgorica Podgoricanima!
http://fscg.co.me/images/stories/pro...na_2013-02.pdf
eo spisak aktivnosti svih
a sto izludjese vise od ovih pjesama za reprezentaciju, aj da valjaju sto, no su toliko odvratne da mi se sere od njih
AJMO CRNA GORO !!!
Partizan želi napadače Sutjeske i Budućnosti
Trener Partizana Vuk Rašović i sportski direktor Albert Nađ boravili su u Crnoj Gori, gdje su, prema navodima "Sportkog žurnala", "snimali" igrače Budućnosti i Sutjeske.
Prije svega, Rašović i Nađ su najviše bili zainteresovani za kapitena crnogorske mlade reprezentacije Marka Vukčevića. Ofanzivni vezista Budućnosti, kako prenosi beogradski list, rekao je da mu prija interesovanje srpskog šampiona ali da trenuto ne razmišlja o tome.
Na meti Partizanove delegacije navodno se našao i Vukčevićev saigrač Stefan Mugoša, koji se ove sezone istakao sa nekoliko atraktvnih golova. Mugoša, kojem ugovor ističe u julu, ne bi imao ništa protiv prelaska u partizan. "Došao bih, zašto da ne?! Partizan je sjajna ekipa, veliki klub, imam visoko mišljenje o njima", kazao je napadač za "Sportski žurnal".
Osim u Podgorici, Nađ i Rašović bili su i u Nikšiću, a na oku im je bio napadač novog šampiona Crne Gore 19-godišnji Vladimir Jovović, koji je postigao tri gola u prethodnom šampionatu.
Još uvjek nije bilo zvaničnog kontakta, ali vidjećemo da li će nakon Jovetića, Vukčevića, Delibašića, još jedan crnogorski talenat karijeru nastaviti u Humskoj.
http://www.rtcg.me/sport/fudbal/1457...uducnosti.html
Mugoši ističe ugovor: Došao bih u Partizan
Meč poslednjeg kola crnogorskog šampionata između Budućnosti i Mornara bio je na skeneru šefa stručnog štaba Partizana Vuka Rašovića.
Predstavnik crno-belih je na stadionu pod Goricom posebnu pažnju obratio na napadača Stefana Mugošu i ofanzivnog vezistu Marka Vukčevića.
Budući da su srpskom šampionu interesantna obojica igrača, pitali smo Stefana da li ga je neko kontaktirao iz Humske 1.
– Nije me niko kontaktirao. Čuo sam samo da će biti, a i bio je na tribinama trener Vuk Rašović – bile su prve reči Stefana Mugoše.
Jeste li se sreli sa nekim od predstavnika Partizana posle utakmice?
– Nismo se videli. Nije bilo kontakta.
Kakvi su vam planovi u narednom periodu?
– Ističe mi ugovor u julu. Nisam još razgovarao ni sa kim, a trebalo bi narednih dana da bude sve jasnije. Javiću se na pripreme tima, počinjemo ranije, jer imamo obaveza zbog učešća u kvalifikacijama za Ligu Evrope.
Da li biste došli u redove crno-belih?
– Došao bih, zašto da ne?! Partizan je sjajna ekipa, veliki klub, imam visoko mišljenje o njima.
Da li bi prelazak u klub iz Humske 1 bio dobar potez?
– Svakako. To bi bila prava odskočna daska i u daljoj karijeri. Vrhunski klub.
Za koga navijate?
– Nisam opredeljen po tom pitanju, dete sam Budućnosti, odrastao sam u ovom klubu.
http://vesti.krstarica.com/fudbal/mu...ih-u-partizan/
Vukčeviću prija interesovanje Partizana
andem iz Partizana imao je radnu subotu u Crnoj Gori. Albert Nađ, sportski direktor i Vuk Rašović, trener šampiona Srbije, pratili su mečeve Sutjeske i Budućnosti, tragajući za pojačanjima koje bi doveli u Humsku.
Vuk Rašović, na utakmici Budućnost – Mornar (0:1), hteo je na delu da vidi Marka Vukčevića, sjajnog mladog reprezentativca Crne Gore.
Trener Partizana imao je nameru da se uveri u kvalitete jednog od najboljih igrača šampionata i kapitena državnog tima do 21 godine. Veliku prepreku u planovima crno-belih, međutim, predstavlja ozbiljno interesovanje pet klubova sa Starog kontinenta. Lacio, Porto, Bazel, Lokomotiva (Moskva) i Bolonja odlučni su u nameri da angažuju podgoričkog Hulka, kako ga nazivaju ljubitelji fudbala.
Ofanzivni vezista plavo-belih, rođen 7. juna 1993. godine, ističe se hitrinom i dalekometnom paljbom, šutira levom i desnom nogom…
Vukčević je dete Budućnosti, bio je kapiten svih mlađih selekcija Crne Gore. Na 32 utakmice u prvenstvu postigao je sedam golova, prvi je asistent šampionata.
- Sezona je, za mene, bila dobra. Utakmice u eliti mnogo mi znače kao mladom igraču. Jesenas je sve išlo kako treba, prolećni deo prvenstva počeli smo loše. Nismo bili na potrebnom nivou za najveći klub, Sutjeska nam je pobegla mnogo bodova, ipak, brzo smo se oporavili i zasluženo osvojili trofej u kupu. Pobedili smo sve timove iz gornje polovine tabele, ali smo mnogo poena prosuli u takozvanim „malim” susretima. Ogroman podstrek bilo mi je saznanje da me u meču poslednjeg kola gledaju iz trenutno najboljeg kluba u Srbiji. Fokusiram se do 11. juna na mladu reprezentaciju, onda idem na zasluženi odmor. Želim da se, najpre, dobro odmorim – rekao je Marko Vukčević.
U dresu mladih „sokolova”, Vukčević je postigao efektne golove protiv vršnjaka iz Engleske, Italije i Švajcarske. Tada je i privukao pažnju evropskih klubova.
http://vesti.krstarica.com/fudbal/vu...rtizana-video/
Kako me nerviraju ove nebuloze srpskih medija “Podgorički Hulk“ isto kao što su izmislili za Bakića „Crnogorski Kaka“, no to je manje bitno. Naravno da bi trasfer nekih od ovih igrača bila vjerovatno dobra odskočna daska u daljoj karijeri (ako se za M. Vukčevića i Mugošu može reći transfer budući da im ugovor ističe). Marko Vukčević igra otprilike na poziciji Simona Vukčevića i bio je jedan od najboljih u dva ciklusa naše omladinske selekcije, ali očekivao sam, da budem iskren, veći napredak od njega. Stefan Mugoša se konsolidovao u toku ove sezone, ali je pitanje koliko bi igrao u Partizanu. O Vladu Jovoviću iz Sutjeske sve najbolje i mislim da bi on zasigurno izbjegao sudbinu Marka Ćetkovića i Slavena Stjepanovića. Biće interesantno hoće li ove godine još jedan naš momak koji je u vlasništvu Partizana a igra za njihovu filijalu Teleoptik dobiti šansu. Radi se o Marku Jankoviću (1995) i sadašnji trener Partizana Vuk Rašović je dobro upoznat u njegove mogućnosti jer je pri kraju prvenstva Srbije upravo iz Teleoptika došao da trenira Partizan.
Imamo dosta igrača u Srbiji koji bi mogli biti budućnost reprezentacije. O Vešoviću i Kasalici znamo sve, a viđećemo oće li im se Grbić pridružiti što bi mu bilo dobro.
U OFK Beogradu imamo povremenog reprezentativca Nemanju Nikolića, štopera koji je bio pozvan za meč protiv Švajcarske Vladana Adžića, i Igora Ivanovića od kojeg očekujem puno u narednoj sezoni.
U Vojvodini, naravno, Nebojša Kosović (1995) i , prodajom Trajkovića koje će očigledno biti, otvara se mjesto za Igora Vujačića (1994). Golman Marko Kordić (1995) je na klupi, a i, objektivno, prerano je za njega. Ostaje da vidimo hoće li Vignjević pružit šansu Nemanji Sekuliću i Božidaru Janjuševiću (obojica 1994).
Od ostalih očekujem da se ustali nakon konačno obavljenih priprema u Jagodini Luka Petričević (1992) i takjo pojača konkurenciju na poziciji desnog beka u mladoj reprezentaciji (mada ne znam koju sad poziciju igra). Vjerovatno će bit interesantno mnogima da je u Čukarički u zimskom prelaznom roku prešao nekadašnja velika nada Nikola Zvrko (1995), ali nije mogao biti registrovan jer je kasno postao punoljetan pa nije igrao zvanične mečeve.
To bi, uglavnom, bilo to.
Dick Laurent is dead!
Propalo se kad nam bozo sastavlja pjesme za repku.
Kaze Mugosa. Eto vise nema tu obavezu.Javiću se na pripreme tima, počinjemo ranije, jer imamo obaveza zbog učešća u kvalifikacijama za Ligu Evrope.
Edit: Oleg Kucer, standardni defanzivac Ukrajine se povrijedio i vjerovatno nece igrati protiv nas.
Last edited by filip__pg; 04-06-13 at 11:45.
Je li poraz od Crne Gore u Kijevu bio slučajnost ili zaslužen rezultat?
"Mislim da je remi bio realan. A mogli smo i do pobjede".
Izgleda da Konopljanka nije bio na utakmici u Kijevu![]()
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks