Goveda se redom lizu, a kola se redom parkiraju. Ko ne zna za ovo drugo, taj je ovo prvo. Tako bi trebalo, mada eno, cuh da ljudi danas i na Mjesec lete. Placa li se gore zaboga?
dobro vi znate ko se prvi parkirao
Goveda se redom lizu, a kola se redom parkiraju. Ko ne zna za ovo drugo, taj je ovo prvo. Tako bi trebalo, mada eno, cuh da ljudi danas i na Mjesec lete. Placa li se gore zaboga?
sigurno je imao taman toliko mjesta da parkira, jer "redom se goveda ližu..
Hahahahahah (highfive)
E ovo su degenerici:
Ne, ne, nisi obaviješten - to su "kraljevi".
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Ne znam zašto me ovi ruski klipovi nevjerovatno podsjećaju na naš narod i vozače... Isto je i po Srbiji, doduše i tamo je represija počela preko saobraćajaca na svakom ćošku ali voze brzo
podsjećaju samo što mi nemamo ovoliko pravca i bulevara... inače bi katastrofa bilo
f6
Iha zamisli brale da imamo ovakve bulevare sa 3 trake u oba smjera kakva bi to bila ludnica![]()
E sad mene nije jasno ko se ovdje pogresno parkirao,al reko aj da slikam
![]()
I pređeš preko pješačkog tj zaobiđeš kamion i sačeka te policajac da ti napiše kaznu za nepropisno prelaženje ulice
priceless!!!
Ne mora,vidis ima mjesta na gornji dio pjesackog,e jedni ne mos proc ako imas 120 kg+.
Mada ga cesto gledam ovako parkiranog na pjesacki,mozda su ga namjerno drotovi stavili da bi pisali kazne kao sto si rekao?Ma neee nisu oni tolko pametni
ALi ruse kako voze pa to je tuga,kao da namjerno izazivaju tolike udese,cekaju dok se iz kontra pravca auto primakne i onda krece da grabi,i mean WTF?!
Čo`ek ladno puca na auto koje ga nije puštilo dok je prelazio pješački... E sad da li je pravi pištolj ili ne, ne zna se ali ovi Rusi su težak narod po ovome što vidim na youtube
Na kruzni kod Naseg Diskonta i Lakovica lik sa Audi A4 se ladno parkirao u kruzni tok. Eto i dalje parkirano auto u spoljasnju traku prema vodovodu. Nemah s cim da slikam pa ako je neko dokon a blizu zivi da ode da slika![]()
Dzukelama ovako treba kad blokiraju pjesacki pa makar se krpili.
Neka ga ne mari....
Ovaj je imao sreće. Youtube je prepun ruskih klipova, pa kao što se može vidjeti odma iskaču sa pištoljima, sjekirama itd iu auta. Da je kojim slučajem naletio na neku tempiranu bombu kojih i ođe imaš koliko hoćeš ovaj bi vjerovatno nagrabusio...
ahahahaaha kakva scena...
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks