Crce mi hdd, zdrav bijase bez losih sektora i trt....pih
Sunce
Crce mi hdd, zdrav bijase bez losih sektora i trt....pih
Ovakve seljacine
1. taxisti i sva 4 zmigavca u jednosmjernu
2. motoristi (moodonje) bez kacige... vidji me vidji me...
3. policajac sa $evera sa kapom na vr' glave ... ne radi ti desni pokazivac praaaaaaaafca i ne radU ti sveeeeeeetla
4. parking na GINTAS kad nemas racun od 5 eura a na zelenu pijacu ostavis 40
5. pauk koji preskace 3-4 skupa auta jer misli da su od nekih moodonja pa izdusi na nekoga mrca koji kosta 500-600
6. kad sve ovo dozivis u jednom danu
....e i nervira me sto ne mogu zaspat nocas, to me cak najvise nervira
qq ko se sve danas smatra zvijezdom...
Nervira me tonska neusklađenost na TV Vijesti. Podesim ton na jačinu koja mi odgovara i bacim daljinski, kuckam na komp. i odjednom ide kadar na ovu ženu sa naočarima te vodi vijesti u pola 7, a ona se dere kao da je kolju. :mad: :mad:
Bila mala, debela, zdepasta, sa/bez celuluta, visoka, krupnija ili twigi – dugačke suknje su tu za vas ove sezone!
Odjednom sve su hipi.
Koji smor. žene...
noćna smjena, božja kazna
sa Vezirovog ili Blažovog mosta pitanje je sad?
Зашто ме мрзиш што волим Шешеља?
Sad nesto kontam sta me nervira... i ne mogu da se sjetim nicega... eto, mozda 100-200e veca plata, ako moze.
Tu es mon héro!
i ja bi da prestanu ljudi da prose više, sve bi za džabe
Nesto si rekao?
http://www.vijesti.me/vijesti/vlada-...-clanak-130621
Bar sad imamo sa cime uporedjivati spolne organe.
Tu es mon héro!
Mogli su lagano zaokruziti na 20%
A ja sam sebe samo mogu iznervirat'. Ucim za kolokvijum kao lud. I dodjem da radim i najgluplje formule ja pogrijesim tipa broj ili nesto. I sve to od mrtve treme. Pu. 3 god faxa i jos tremu ne iskorijenih od osnovne je vucem.
Sent from my Smart_HD using Forum Runner
manjega kretena (komšija metar i žilet, taman koliko i ja), a većega auta (koji ulicom, đe se đeca igraju, gari '200 na sat')...
Sell the Vatican, Feed the World!
Kakvi su nam putevi, slomih auto, jos pokrila voda rupe, znaci, jbo nas pas dje zivimo, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Tu es mon héro!
Kiša pi.
" čini se da iz rana raste cvijeće... "
Bolje je rec zacrvenjeh se a sto je ovo aaaaaaaaaa
Ovi retardi sto u 2 ujutro naviju muziku do kraja i kruze po kvartovima...
Kad co'ek stoji na sred ulice, prica na mobilni a drugom rukom u gace dzara muricu.
Ali ajde, nije to bas toliko mrzno koliko kad se sagovorniku razvlace bale izmednu usnada dok prica...uhhhhhh
Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
Facebook pravoslavci..........a sto je onoooooo....kakva posast !!!
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks