Cestitke braco niksicani, volim vas sve![]()
Taman toliko nećemo imati normalnu infrastrukturu, zato što su stadioni u vlasništvu gradova, koji imaju 1000 prečih problema. A bez toga nema publike i dobrog fudbala. Druga stvar je što imamo uglavnom komunističke trenere, koji će prije pustiti panjata od 40 godina da igra, nego klinca koji je željan da se dokaže. Tu je SUtjeska pokazala kako treba da se radi. Moderan trener i samo su pustili klince da igraju i evo rezultat. Mada nijesu ni svi klinci motivisani, neki čim prime prvih 300 e pomisle da su igrači i tu im je kraj.
Tako da za 10 godina se čujemo da ponovimo ovu priču.![]()
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Cestitke braco niksicani, volim vas sve![]()
Sad se nadam da ce se napravit reflektori i neke manje izmjene na stadion pa da se kvalifikacije mogu igrat u Nk
Inace, eo spisak mogucih protivnika sutjeske u kvalifikacijama, ovi timovi su povlasceni
![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Ali ne pocinju svi od prvog kola kvalifikacija.
@Podgoricko-dijete hvala na lijepim zeljama, potrudicemo se da ih ne ispunimo :thumbup:
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
to su povlasceni timovi iz drugog kola kvalifikacija, odakle pocinje i sutjeska koja pripada ne povlascenim,
prvo kolo kvalifikacija su samo 4 tima iz san marina, moldavije, jermenije i andore, i oni se prikljucuju ovima u drugo kolo,
u trece kolo se, osim pobjednika dvomeca ovih iz drugog kola prikljucuju bazel, apoel, austria bec i dodaju se neki Non-champions timovi malo jaci
edit: zrijeb je 24. juna a mecevi 16./23. jul
Last edited by gatsbyy; 02-06-13 at 10:30.
AJMO CRNA GORO !!!
eo i situacije za nase klubove u ligi evrope
![]()
AJMO CRNA GORO !!!
Ako pročitate ova dva tima ispod Budućnosti brzo i naglas, možete se i nasmijat', mada ko zna.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Inter Baku ce ce dvotačka tri četr pet osam, Skonto ce ce dvotačka tri četr nula osam?
Xexe
Inače:
Jedanaest golova za polusezonu.
Srećan put, nikad prežaljeni Ašćera.
Bijo si poziw koi se neodbija
Kosmicka je nepravda sto Ascera nece moci da se dokaze u kvalifikacijama za LE zbog prokletog saveza.
Slazem se.
Majku mu *****, Grbalj ne ispunjava uslove, a Rudar ih ispunjava? Dolaze redovnom autobuskom linijom na utakmice i to zato što znaju konduktera pa im ne piše karte.
Eh, ništa od Gereta Bejla u Donjoj Sutvari.
Kad je bilo stani-pani svi grbljani partizani,op !
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Dođe i ta dugo čekana titulaa!
Sad me zanima situacija oko reflektora? Oće li se igrati u Nikšiću? I da li će dobiti šta para od Saveza da postave te reflektore, i ispune uslove?
Не'рно болсесни!
Ako znam kako mogu evropski mečevi da se igraju na stadione bez semafora, oca mi jebite.
Ja koliko se sjecam gledao sam neki evropski mec na stadion Sutjeske prije par godina.Ne mogu se sjetit sad ko je igrao Rudar ili Mogren nemam pojma bio je neki termin oko 17 h tako nesto.
Sad ce jos izvuc neko EX-Yu gostovanje, pa dodatno da ih klevecemo :mrgreen:
Kako ti svaki put zadrhti ruka maleni čovječe što te kupuju za 2 sendviča i kutiju pralina...
Ne zborim ja to, igraju se tamo redovno kvalifikacije, ali da ja dođem u po utakmice i da ne znam koji je minut, to se rijetko gleda.
Nisam ulazio odje ali evo sa zakašnjenjem da čestitam niksićanima titulu i da sto bolje prodju sad u kvalifikacijama kao i ostale naše ekipe
Rašović gledao Mugošu i Vukcevica pod goricom a Albert Nadj Jovovica u nk
I ko ne skače iz Podgorice je... hahahahaha koji je ovo uzrast jbt![]()
To ti je proslavljanje titule.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
ovo je najcistija titula do sad, samo da se zna! i ajmo sad svi... Varvarima k*rac titula, k*rac titula! zamisli slave titulu, kao stalo im do kluba, znaci im titula masu itd, a ovamo sve razmisljaju o Varvarima i Buducnosti.
Ада ако је ко навикнут на то, ми смо.Не могу заборавит фамозно Беране и славље што је Будућност изгубила титулу, а боли их курац што су испали из лиге.
Треба још година да прође да почну искрене емоције да се појављују према осталим ЦГ клубовима.
Честитке Никшићанима, мило ми је што сте освојили. Најозбиљније!
Намјерно Другачији...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks