Kad se igra baraz zna li se termin??
Mo - Mo.. Isti ku.ac..![]()
Kad se igra baraz zna li se termin??
Srijeda
PS. Valjda nisam siguran
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Valjda ce FSCG izbaciti kad se igra baraz?
---Chelsea Fc---
Ja mislim da će bit to baš brzo. Taman možda u srijedu. Ili 1. meč za sljedeći vikend, a onda revanši u onu srijedu.
Volio bih da vidim Zabjelo u Prvu ligu![]()
---Chelsea Fc---
Evo informacija,baraz se igra sad u ovu srijedu revansi u subotu
A druga ekipa ima naziv za nesto sto tek treba da se desi,pfff
Montenegro!!!
Hvala Pterodaktil,jos nas obraduj ko igra tacno i ko je prvo domacin![]()
---Chelsea Fc---
najpostenija titula od kad je fudbala u cg.hvala, dovidjenja . prijatno
Cestitka Niksicani!
P r i m o r a c
Osta stadion Sutjeske bez mreza na golovima, korner zastavica, igraci bez dresova, trenerki, majica, jakni... Sve pokupise tamo neki momci. Ne znam sta im bi. Skloni im se milicija narodna, nagrnuse svi na teren. Uglavnom, lijepo bi prosetati onim terenom.
[IMG][/IMG]
Samo mafijat kroz NK i to ti je to..
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
slavi se u niksic mafijas isto ka da su donijeli pehar lige sampinjona. koliko znaci ljudima ova titula, rijeci ne mogu opisat. luuuuudilo! sa srecom, i zadnja im bila.
Ovo "zadnja vi bila" to se tako kaže ili kako..Preodvraatno je..Titula sasvim zaslužena. FORZA SUTJESKA FORZA ZABJELO. Uiiip!
...ajde dosta više ne tandarajte...čestitajte ljudima titulu pa kakva god da je ta titula i kakvi gođ da su nam timovi to nije bitno jer su svi naši![]()
Završi se i ova gungula i ja mislim da je i Lovćen zaslužio titulu za proljećni dio jer ako daju za jesenji što ne bi i za proljećni
Da dođete svi na kolače i sok kad Lovćen bude slavio ovaj praznik jer ste svi dobrodošli naravno...Sutjesci još jednom čestitke i da se ne obrukaju u kvalifikacije a ovo važi i za Budućnost i Rudar...valjda prođe makar jedan od vas troje dalje pa da svi navijamo...
Vala smo svi zaslužili da pojedemo kolač u čast 100 godina Lovćena.![]()
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks