Bogami ih skupo cijene a i sve neke uske modele imaju koje mi se lijepe za noge![]()
Bogami ih skupo cijene a i sve neke uske modele imaju koje mi se lijepe za noge![]()
^ Presmijah se.![]()
Pretpostavljam da je to iz Zare istog kvaliteta kao to u Gintasu![]()
Pa onda idi u"Gintash" kad znash dje. Zasto postavljash suvishna pitanja...!?
Nije suvisno. Dobio sam odgovor od Thomson-a. A ti ne zalazi tamo dje ti je tesko da fino odgovoris.
Nije mi nikad tesko da "fino odgovorim". Dala sam ti svoje mishljenje u svojstvu odgovora na pitanje koje si postavio.
E sad...shto tebi odgovor nije po volji...to je vec druga stvar. Nekom je skupo 50 e... nekom nije ni 400...Zara?
I valjalo da povedesh rachuna o "tonu", ako znash na shta mislim!?
Hvala ti unaprijed.
kao sto napisah dobio sam vec odgovor koji je primjeren, a ti te tvoje komentare ostavi za neka naduvana mjesta slicna tvom temperamentu.
Takodje i tebi hvala na Zari, za to mi mjesto vise i cerkica zna![]()
Samo bahato Kokaniđa!
Svu prozivku na stranu, ja sam prezadovoljan kvalitetom dzinsa iz Zare, imam sigurno 4oro farmerica i plus jedne kaki pantalone iz Zare, ni da cuju. A nijedne ne platih vise od 30 jevreja jer su precesto bile neke akcije i snizenja.
Takodje. Meni je skoro sva garderoba iz ZARE, na stranu neki komadi iz MANGA, H&M-a i ESPRIT-a. Nikad ne govorim napamet.![]()
Zato sam je i preporucila. Posebno kad je dzins u pitanju. Stvarno je O.K. Bar ovaj sto ja nosim, a jednima od njih ce sad ja mislim treca godina, ako ne i cetvrta.
![]()
Jedno pitanje za sve pivopije, dje se moze nac aparat za tocenje piva, za kucnu upotrebu?Ne treba mi nista profi no eto za neku zurku da mogu iznajmit ono bure tocenog po diskonta, da imam s cim tocit to?
![]()
u koji dio kbc-a radi veliša aligrudić sa koje je to strane ? đe je ulaz?
fala brate
Zna li neko ima li iđe u Podgorici da se kupi gorionik (tzv. brener) za creme brulee i slične delicije?
Samo, molim, odgovorite ako ste ga baš neđe viđeli, jer i ja znam da postoje Cungu, Okov, Kips i ostali.....
![]()
Last edited by ctrl+alt+delete; 03-06-13 at 18:31.
Gde da nadjem datum upisa na pravni fakultet u Podgorici - otsek kriminalistika, za 2013/2014 godinu ? Mozda neko od vas zna datum da ne landaram po Internetu.. Na sajtu pravnog nema informacija o upisu.
Last edited by blagota; 04-06-13 at 15:48.
Bice oko 20og za sve fakultete u CG pa prati stampu, sajtove i sl.
Kreč, kolica i mešalica.
Hvala
Ima li idje u centru ili preko Morace da se kupi silikon i pistolj, da se ne ide u Okov ili Centrometal?
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks