Verbatim DL diskovi , dje?
Verbatim DL diskovi , dje?
Kreč, kolica i mešalica.
Da ne zna ko dje mogu da kupim karte, jedan spil ili dva. Ali neke mocne, fino uradjene, ne one obicne.
Treba mi za poklon![]()
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Maloprije sam ih vidio. Mislio sam nedje u PG da nije ko vidio, nece stic sa neta do ovog datuma koji mi treba.
Jos ove masu ispanu...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Radno vrijeme Lutrexa, one firme što se nalazi iza pumpe na Zabjelo?
Fala!
Gde se moze doci do podataka o koncentracji fluorida (ali preciznoj u ppmF) u vazduhu Podgorice, posebno oko Kombinata aluminijuma i o koncentraciji fluorida u pijacoj vodi centralnog vodovoda ili cak okolnih voda tj.reka?
P.S. Zna li neko primenjuje li se ovaj zakon o fluorisanju pijace vode kod nas slucajno?
Last edited by Oljce; 31-05-13 at 19:27.
Ne primjenjuje se, samo hlorisanje...
Ostale infromacije bi trebala dobiti u izvještajima Vlade: Ocjena kvaliteta vazduha (vode) u Crnoj Gori, Informacija o stanju životne sredine u Crnoj Gori...
S obzirom na to da na netu ima samo onih iz 2011te godine, morala bi pisati e mail nadležnim organima da li imaju određene koncetracije za ovu godinu i da li prelaze MDK.
Pitanje: Koliko otprilike kosta cijena po m2, prilikom gradjenja kuce od otpirlike 200-250m2? Znaci, posao majstora (sa materijalom), do pocetka, do useljenja (struja, instalacije, sve ukljuceno)? Ne nadjoh nidje topic koji ima slicnu temu. U HRV je otprilike 350-400e (koliko sam mogao naci), dok sam u SRB naletio na neke cijene od 220-280e po m2.
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Mene interesuje da nema neko da mi pošalje PDF sa osnovnim EU zakonikom, al' na neki poznat jezik tipa Hr, Sr? Ili bilo što drugo, link đe ogu naći to itd itd?
Meni je jedan majstor govorio, prije 3-4 godine, da za kucu od 100m2, da se stavi pod krov, treba oko 25000e... bez nekog posebnog luksuza, standard... to znaci da na tu njegovu racunicu treba dodati jos 50% (toliko je vise izaslo od njegove racunice za to sto je radio)... U svakom slucaju, dobro svaku sitnicu isplaniraj, znaci svaki ekser i flasu piva...
I imaj u vidu da tek kad staviš kuću pod krov, dakle, završiš cio krov, tek tad si na pola troškova.I spremi se na frustracije, jer do tad, staviš blok, vidi se, a nakon što završiš krov, pare idu, a slabo se vidi. :mrgreen:
i ako imaš mogućnosti, budi non-stop uz radnike.
Kolko kosta da se produzi licna karta? Istice mi brzo pa da vidim kolko ce da me oderu.
Nije mi jasno zasto ne narucite montazne kuce za 15-25k eura? Dodju i namontiraju je za... Eto mjesec dana, mada mislim da je i manje, a garancija na kucu je 100 godina. Vidio sam do sad barem 20 kroz Srb/Cg i svaka je PRElijepa.
http://www.montaznekuce-negal.com/mo...a-preko-100-m2
I am so post-rock I shit sad birds.
lose sam se izrazio, da ne bude zabune- 25000e 100m2- potpuno završena kuća i standardno sredjena iznutra... ali to po riječima majstora, ono što mi je radio je ispalo upola skuplje...
to je to... kažu da su grubi radovi najjeftiniji, mada je ipak to ono glavno... kad ti kucu spolja završiš, iznutra je možeš uređivat sobu po sobu, natenane...
a za lijepu kućicu se mora izdvojit nekih 350-400 e m2, moja laička procjena...
Možda je stvar ukusa, ali meni se one uopšte ne dopadaju... nekako mi djeluju prosto i sirotinjski, dako se neko ne uvrijedi... ipak je to baraka...
a što se cijene tiče, i jeste a i nije mnogo manja- 100e po kvadratu+vrijeme+živci...
Last edited by karamazov; 08-06-13 at 01:52.
Tacno tako, ne mora sve odma' da se zavrsi, kuca dozovoljava da uredjujes dio po dio. Dok ne dobijem djecu, sigurno da necu urediti svaku sobu kao da ih imam
Montazne nisu lose, ali sve su na slicni kalup, i ne spadaju u nesto gdje bih volio da provedem zivot (ako vec imam uslov za zidanu). Ljudi konstantno zive u nekom tripu 'sto prije-to bolje'. Kucis se jednom, ako iz zbog toga ne mozes istrpjeti radnike i jedan duzi period (6 mjeseci naspram 1 ili 2), ona kupi stan.
isklofati
izgratati
?
Gdje da kupim plastenike?
sent from my 3310 using yapatalk 0.1
koliko je nova xperia vż
nothing comes from violence and nothing ever could
ADA pitaj Goceta..![]()
No soy el mejor del mundo, pero creo que no hay nadie mejor que yo.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks