Kupio Cetinjanin novo auto i pošao odma kod đevojke da se pofali i da ufate koji krug kroz grad.
- A kakva su ti kola, je li moguće ovo?
- Oćemo li malo do Budve da nas vide, a?
Pođoše oni za Budvu, parkiraše se i cura onako elegantno zalijepi vratima koliko je imala života.
Momak se okreće ka njoj i pita
-Imas li ti frižider kući?
Ona odgovara:
-Imam
A on će njoj:
-E pa aj sad fino pješke kući pa vježbaj! :mrgreen:
ovo da mu neko ne ogrebe daciju g*ovno boje![]()
A ovako skidaju sa parkinga kod onih novih zgrada kod krivog mosta.
a dje sa mrcnoga juga mater im cigansku....
sreca ovaj ima velike diskove..
She is only here to annoy herself!
Sigurno si barem jednom bio svjedok, kao i svi mi, odiranja tudjeg auta... pa jesi reagovao ili mu se usra' u zivot? Vjerujem da nisi, nego su to tek price, ja ovo ja ono. Zasto se kome usrat' u zivot ako cuka tudje auto... Ne mogu da shvatim. Sto ja imam kome da popujem ako nisam direktno ugrozen.
e pazi ti sad taj fail, te kocnice vrijede 10 hiljada i oni su skinuli tockove od 3 hiljade i ostavili kocnice...
nisu imala alata, i da lupaju po noci![]()
Zamisli tu hrabrost. Svaka im cast :/
\\OFL•GIC
Meni su sad skoro na parkingu ispred zgrade nagrdili kola, bukvalno su rupu napravili oko koje su bile linije bijele boje, i u kojoj su su ostali komadi bijele plastike kao od rikverc svjetla, i od koje se nisu mogla otvorit' vrata suvozaca jer bi se samo jos vise lomilo ako se pokusa, evo fotografija:
Naravno, zvala sam policiju da napisu izvjestaj ali su me oni vise istezinjali oko toga jesam li pomicala auto ili nisam nego sto su se pozabavili time sto se desilo.nakon par dana, na istom parkingu (iako se od tad parkiram malo dalje ali mi je tu zgrada) sam vidjela prastari bijeli mercedes koji je manje-vise cesto tu i koji je pozadi bio izgreban i falila mu je plastika na lijevom rikverc svjetlu. Ali sta sam mogla s tim da uradim, nista, mozda nije ni bio on...
I eto, sta da se radi s policijom, ne maltretiraju se i ne rjesavaju ni vece i vaznije stvari a ne da se cimaju oko stete od 400-500 eura, ali ja ne mogu da vjerujem da je neko toliko sebican da ti ovo napravi od kola i da ne ostavi makar neki kontakt ili nesto, mene bi zaista sramota bilo.
Last edited by Mrlja; 30-05-13 at 10:14.
zbog cega primatima nikad ne iskljucuju elektriku,
oni u principu ionako rijetko citaju
krade se drzava 20 godina a raspravljamo o cukanjima na parkingpriorities priorities...
btw jun je za par dana slobodno makni te zimske![]()
pa to, mada ne vidim ni da oko tih priorities rade mnogonisam ni ocekivala od policije previse, nego me svijest pojedinaca na neku foru iznenadila (a sad me iznenadjuje sto me iznenadila
), i do sad je bilo grebanja i linija po branicima i oko njih samo sto nikad nije bilo nista toliko strasno, ali ovo...
a ovo je bilo prije 2-3 mjeseca, makla sam zimske :mrgreen:
ti napisa skoro pa sto znam, kod mene to znaci mnogo kraci vremenski period![]()
Zagledajte se malo u retrovizor. Odsjaj na retrovizor prikazuje nešto poput oskudne garderobe kao duga košulja ili minić :mrgreen:
Back on topic Mislim ovo jes grdno jer se vrata ne mogu otvorit dok se ne skine blatobran i ispravi eventualno ako se novi kupi.
Inače skoro identično iskustvo je imao prijatelj sa udesom na parking jer je aktivirao kasko. Policajac je svo vrijeme ubjeđivao ga da ne piše zapisnik, a kasnije je došlo do toga da je on sam to slomio na autotako da Mrlja vjeruj mi da si dobro prošla.
Loše stvari dolaze u paketu, za dobre stvari treba vremena.
hah, nije ni jedno ni drugo nego zute pantalone i kaput -.-
A znam da sam dobro prosla, mislim, dosla su dvojica policajaca koji su vise ispitivali to koliko su mi gume mokre (a kisa je bila tih dana) da dokazu da sam pomakla auto u medjuvremenu i da bude ono: my job here is done. I ne ih ubijedit' da to nije tacno, jer je TO problem naspram 500 eura koje treba dat' za popravku i morona koji je tu stetu napravio i otperjao. Ali ajde![]()
a nije 500 coce![]()
okruglo 450![]()
Vidio sam i ja to odmah. Ali nevjerovat stil parkiranja. Slikaću neđe kada budem prolazio...
Onog ko otkupljuje zatvoriti mu posao na mjesec dana pa da vidiš kako bi manje krađi bilo.
Što bi iko krao nešto što ne može da proda.
naravno osoba koja donesi šahtu svaki dan na prodaju u staro gvožđe uopšte nije sumnjiva...
There are currently 7 users browsing this thread. (1 members and 6 guests)
Bookmarks