Kuliram sebe a ne tebe, nemam vremena ni za fuk.
dzenaza mislis?
frende, poceo si da me kuliras...![]()
Kuliram sebe a ne tebe, nemam vremena ni za fuk.
TAKUMI
Koja je procedura oko uvoza auta iz Srbije? Da li se tretira kao da se uvozi iz Italije ili Njemačke?
da tako je....
Hvala! Pretpostavio sam da je tako...Da li u Srbiji vraćaju PDV? Ili to sve zavisi od firme od koje kupuješ auto....
Firme moraju na osnovu zakona, nema tu dobre volje.
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Zna li mi neko reci dje bih mogao nac hladnjak za vw sarana moze novi ili polovni?
Po otpada i prodavnica u CG sam skoro sve zvao nidje ga nema..
Za sarana? Na Vranjinu pogledaj![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Koliko treba vremena da se zamjene 4 caure zadnjeg mosta(silent blokovi) i dvije caure diferencijala na W210 i kolika je realna cijena za taj rad? Ovi blokovi se relativno lako mijenjaju. Ne znam za ove caure diferencijala, koliko su problematicne za promjeniti. Treba li neki specijalni alat za njih?
Last edited by fotograf; 29-05-13 at 19:15.
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
ako majstor ima radapciger za presovanje caura i selena ide sve uz limunadu....
ako ides negdje ko ima volju i macolu od 2kg i mlati po traverzni e tu pocinej zabava e gledaj ga napatio se oko izbijanja i nabijanja caura vrijedi taj posao i sl.
nebi svaciji rad da ponizavam ako ti neko uzme 40e da si srecan,trazice ti vise za tu uslugu....
sta je potrebno za prevod vozila sa firme na fizicko lice, firma je registrovana u dg a fizicko lice(ja) u pg ako to sto mijenja stvari
uh bilo je nedje tacno to napisano koristi search.
odluka firme da prodaju vozilo, faktura (cijena), i tvoja licna. to ceš ponijeti u poresku, dje ti oni kasnije kažu koliko da uplatiš za prevod.
f6
dje cu nac Wurth G12 antifriz? Na kojoj ga pumpi ima?
Ima li one wurth prodavnice kod cungu/rocky?
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Zasto bas Wurth?
TAKUMI
Koji antifriz da stavim u moj w202? G11ili G12?
Pošto su farovi stakleni ne moraju valjda se poliraju, treba samo da se operu? Ko to može odraditi?
PG.
Moze si jedno i drugo.
Ti mozes da ih operes, pussy smoke.
TAKUMI
Ponekad kad ugasim auto cuje se neko puckanje kao metal o metal jedno 3-4 min. Sta moze bit to?
Špulja.
TAKUMI
Za Antifriz
Neko kaže G12 ne valja na starije motore, neko kaže G11 je lošiji od G12.
Da uzmem onda jeftiniji? I kojeg proizvođača preporučujete?
Za farove, slažeš se znalči da staklene ne treba polirati?
Onda pitanje ko će mi to završiti što jeftinije, nemam kada ni u grad da izađem a ne da prčkam oko farova.![]()
Još kada bi nekog našao da opere motor ono merački a da mi ne sredi sve...
Jel moguce da ne mogu nidje naci fabricku navigaciju za Fiat Bravo2 ?
Gdje se moze naci original djelovi za Opel? Cuo sam da Caral Comerc uvozi falsh djelove sto sam i osjetio, tri puta se ne mogu sastavit sa senzorom radilice, radi 8 mjeseci, pa crkne,sledeca radi 3 mjeseca pa crkne, sledeca 2 mjeseca. Presrali su vise...
---Chelsea Fc---
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks